Karın bölgesindeki Yağ En iyi hangi şekilde yanar?

Karın bölgesindeki yağlar en iyi ve en kısa hangisi ile yanar

• Total voters
    1.775
arkadaşlar boş macera aramayın :) göbeği ezsek , yumruk atsak , buz sürsek nedir bunlar yahu? :D

sporunuzu cardionuzu yapın boğanızı tutun başka birşey yapmanıza gerek yok. 2007 de 110 kg olan bi insandım. 2 yıl amatör basket oynayarak kilomu 66 a getirdim.

Ben bölgesel yağ yakmaya ınanıyorum. Nasıl oluyorsa kilo aldıgımızda daha fazla göbekten alıyorsak, kilo verirken bir o kadar da göbekten verilmesi gerekiyor.
Bu forumda herkesın agzına oturmus bir laf. Bölgesel yağ yakılmazmış. Çok saçma.

Mide kaslarını çalışma, istedigin kadar yağ yak bir işe yaramaz. Bölgesel çalışma olmadan ordaki yağ yakılmaz. Kısacası bölgesel yağ yakılır, bel incelir.
65kg adam 50 ye mi düşsün yaglarını yakması ıcın? Lütfen.

Benim bildiğime göre mekik karın kaslarının çalıştıran bir hareket ve karın kaslarının büyümesini sağlıyan ama mekik çekerek karındaki yağlarımızı yakıcağımızı oylayan 161 oy var.yağ yakmak için mekik mantıksız geliyor ve öyle birşey yok diye biliyorum ama 161 oy ? heralde onlar 1000 mekik çekerek vücud bu hareketten yağ yakıcağını düşünüyor ??

Yıl olmuş 2012 hala karın bölgesindeki yağlar nasıl yanar diye sorular soruluyor.Sanırım arkadaş forumda yeni, daha önce yüzlerce topicte (abartmıyorum yüzlerce) bu konu tartışıldı.Bölgesel yağ yakma diye bir şey yoktur.

Yağ yakımı için uyman gereken 1. kural beslenmedir.Vücuda insülin salgılatıcak her türlü besini hayatından çıkarmalı ve düzenli diyet yapmalısın. 2. olarakta antreman programın yardımcı olacaktır, vücudundaki yağ oranın azalmasına...

Yıl olmuş 2012 hala karın bölgesindeki yağlar nasıl yanar diye sorular soruluyor.Sanırım arkadaş forumda yeni, daha önce yüzlerce topicte (abartmıyorum yüzlerce) bu konu tartışıldı.Bölgesel yağ yakma diye bir şey yoktur.

Yağ yakımı için uyman gereken 1. kural beslenmedir.Vücuda insülin salgılatıcak her türlü besini hayatından çıkarmalı ve düzenli diyet yapmalısın. 2. olarakta antreman programın yardımcı olacaktır, vücudundaki yağ oranın azalmasına...

Katılıyorum ama kardeşim şöyle birşey var diyet + mekik ile en azında karnın şekil alır yağlar dağılır dikkat edersen yok olur demiyorum şekil alır ve dağılır.;)

Güzel bir diyetle birlikte kol çalışarak bile karın bölgendeki yağlardan kurtulabilirsin. En güzeli diyetin yanında kardiyo ve ağırlık çalışmasını kombine etmek olur diye düşünüyorum.

attachment.php

Bu hareket hakkında ne düşünüyorsnuz(VAKUUM) , Diyafram şişikliği azaltmak için yapılıyormus? M&F dada vurgu yapılarak belirtilmiş

Alıntı:
Öncelikle önerin için teşekkürler Bir bardak su bile içsem bu şişkinlik beliriyor ama antremandan sonra şişkinlik varken bile karın kasları bölgem komple şişkinlik oldupu halde beliriyor. Sanırım dediğiniz gibi beslenmeyle ilgili birşey veya mide büyümesi buna ol açarmı bilemiyorum ama bir hekime görünmek en iyisi.

Kardeş eğer Sen Mideni Küçültürsen Çok iyi sonuçlar alırsın.
Nasılmı? Az Yiyerek . Benim Kanıtım bu.
hergün zorlarsak mideyi mide büyür ama az yiyip mideyi dinlendirirsek mide küçülmeye başlar 1 hafta boyunca yap etkisini çok net görürsün ;)

ben zamanında piper time diye tok tutucu bir ilaç vardı zayıflama hapı diye geçiyor,kullandım ondan 3 gün ondan sonra 2 hafta boyunca bişey yiyemiyordum aç değildim ama günlük protein v.s ihtiyaçlarımı yemeklerle gideriridm.ama sahteleride var 1 tane kullan direk öldürür o yüzden güvenilir biryerden alman lazm.

yaw niye 193 oy gelmiş mekik ile ye ? bunlar saf mı oy atanlar.

Uzun süredir forumu takip ediyorum, bende cardio ile yağ yakılmasını savunuyorum ve bölgesel kilo vermenin mümkün olmadığını savunuyorum, ama şöyle birşey var, cardio yu ele alalım örneğin, koşu. Koşuyu belirli bir kaloriyi yakmak için yapıyoruz, mekik çekerekte belli bir eneji harcıyoruz? Demek istediğim, sıkı bir karın idmanıyla beslenmeyi ayarlarsak, midede değişmeler rahatça görülebilir, yani mekik çekince karın kasları sıkışınca oradaki yağ yanmıyor, ama genel olarak mekik idmanının tümüne bakınca çok yoruluyoruz sonuç olarak belli bir kaloriyi yakmış bulunuyoruz, bu şekilde kulağa mantıklı geliyor, Benim görüşüm.

O kadar mekik çekmek karın kaslarında overtraining'e sebep olur, iyice küçülür o kaslar. Beslenme ile ve güzel kardiyo programı ile çıkar. Nasıl 400 defa biceps hareketi tekrar etmiyosak, karın çalışırken de o kadar tekrara gerek yok. O da bi kas sonuçta, gelişmesi için beslenme ve uygun çalışma programı gerekli.

arkadaşlar bencede bölgesel yağ yakımı yoktur sadece şekillenir ancak extra L carnitine alınırsa gerçekten mide parçalanıyor ve inceliyor.ha birde şu var salonda 2saat süper idman yapsanızda bunun içine cardioda dahil eğerki işiniz masa başı ise elbette yapılan cardionun yararı az oluyor:( mesela masa başında oturup çalışan bir insan ile inşaatta çalışan bir insanın durumu farklı oluyor.sonu itibariyle bence 3 madede iş bitiyor. 1 genetiksel 2 diyet 3 yaptığın meslek itibari

Back
Yukarı