Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence dizide Kıvanç gayet kalıplı duruyor.Kıvanç'ın eski vücudunu hatırlıyorumda aslında bu degisim icin kendini tebrik etmemiz gerekiyor.Ancak bu sürece daha erken başlasaydı belki Thor rolunu bıle alabilirdi.Ama Chris Hemsworth'un vucuduyla suan bıle yarısamaz.
yanından bile geçemez.bence kıvançın hiç iyi bir vücudu yok.diziyide seyreden biri olarak açıkcası hiç beğenmedim vücudunu ,kaldı ki her yerde bu kadar şaşalı konuşulması ilginç.
Atalarımız ne demiş "Adamın olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş". Yakışıklılığını tartışamam o bayanların işi. Ama fiziği son derece vasat.
Valla burada çok çekemeyen, kıskanan var. Adam bir kere yakışıklı, vucudu tuz biber oluyor sadece. İyi bir tip iyi bir vucuttan çok dahaönemlidir her zaman. . Tabi fatboy veya çöpadam olmadığınızı düşünürsek.
Adam tipinden dolayı prim yapıyor vucudundan dolayı değil. Ki ahım şahım bi vucudu da yok. Abartıyorlar diyenlere sorsak kim yakışıklı diye kimi söyleyecekler acaba. Ülkemizde zaten tipi olan pek eleman yok
Asıl sen kafanı yorma yaşının verdiği heyecanla direk atar yapmışsın gibi geldi ama sorun değil.
Konuda sadece vucud konuşulacak diye bir şey yok nitekim insanlar tipi ile ilgili de yorum yapmış bu da bana bu konuda da yazma hakkı verir. Body bölümü değil dertleşme bölümü burası.
Sana zaten toplumda her çeşit insan yoktur tek çeşit insan vardır diyen olmadı. Bunu nereden çıkardın anlamadım.
Ve vucudu herkes yapabilir ancak tip Allah vergisidir bunu tartışmaya bile gerek yok.
Ben 16 yaşında olabilirim.. Vücudum ortada, profilim ortada(yaklaşık 2 yıllık üyeliğim var) bildiklerim yazdıklarım ortada.. sen 5 postluk adamsın.. Ha yaşa gelirsek benden büyük olabilirsin ama benden 5-10 yıl daha fazla hava tüketmiş olman manevi bir büyüklükte vermez.. Konu uzamasın mesajıma cevap vericek olursan pm at..
amerikada yaşamıyoruz arkadaşlar ülkemizde 3-5 ay spor yapan bir ünlü hemen dikkat çekiyor bu yüzden.
bu zamana kadar türkiyede hem sanatı hem sporu uzun süre bir arada götüren çok isim yoktur. benim bildiğim bir tek doğuş var.
sanat dünyasında spor ile meşgul olan çok insan olmadıgı için kıvanç şuan fazlasıyla dikkat çekiyor.
bi kaç seneye kadar ekranlarda daha fazla kaslı görecegiz ozaman bu abartmalar azalıcaktır...
amerikada yaşamıyoruz arkadaşlar ülkemizde 3-5 ay spor yapan bir ünlü hemen dikkat çekiyor bu yüzden.
bu zamana kadar türkiyede hem sanatı hem sporu uzun süre bir arada götüren çok isim yoktur. benim bildiğim bir tek doğuş var.
sanat dünyasında spor ile meşgul olan çok insan olmadıgı için kıvanç şuan fazlasıyla dikkat çekiyor.
bi kaç seneye kadar ekranlarda daha fazla kaslı görecegiz ozaman bu abartmalar azalıcaktır...
zannetmiyorum öyle bir artışın olacağını. hele ki toplumun spor ile bilgi düzeyi yerleri silecek kadar rezalet durumdayken... yahu size ne diyeyim vg yi boşverin, herkesin bildiği ettiği yıllardır bilinen futbola bakın. adam belki 45 senedir maç izliyor ama hala orta sahanın göbeğindeki adamın kanattan orta gelirken ceza yayına yakın olması gerektiğini böylece seken topları ribaund toplar gibi toplayabileceğini bilmiyor, anlamıyor basmıyor. kıvanç için yapılan bu abartmalar iyi siz bakmayın. ekşi sözlüğü bir okusanız sanki yeni bir mesih doğmuş (!). ben de kıvanç tatlıtuğ'u savunuyordum ama kimse kusura bakmasın ki bu toplum rezili vezir, veziri de rezil ediyor...
Bu adam dünyanın en iyi futbolcusu Vgci değilki Ronaldo için hız ve çeviklik ön planda tabikide hayvan gibi kollarının ve omuzlarının olmaması normal değilmi sence ? Yoksa istesede oda vgciler gibi olur . Evt adonis üstünde durulursa kolay bişey hatta her kas grubu kolay ama önemli olan ronaldo gibi simetriyi yakalamak ve ronaldo kısacası bunun hakkını vermiş , bir çok kişinin imrenerek baktığı isim bu yüzden ( e birazda tipin önemi var kıvançta oldugu gibi , ibrahim üzülmezde olsaydı bu vücut konuşulmazdı bile )
kıvanç tatlıtuğ bence esas bu dizinin 2. yılında filan bizlerin de yeterli bulacağı bir vücutla rol alacaktır. bu yıl biraz ısınma gibi geçecektir. bir de kıvanç'ın vücudunu değerlendirirken genel olarak türk halkının vücut ortalamasını düşünmek lazım. ülkemizde çoğu insan 1.88 gibi sıkı bir boya sahip değil, bu bir avantajdır mesela. hatta en basitinden göbekli değil, çoğu insan için uzun olmak ve göbekli olmamak yeter o yüzden dediğim gibi bu adamın özellikle vücudunu fazla abartıyorlar, sadece ekşideki yorumları okuyan bir insan dizide herhalde jason statham oynuyordur diye düşünür
1.48 saniyeye bakın teknenin kenarında orda vucüt aşırı güzel duruyor bel zaten çok az olduğundan üçgen dediğimiz olay güzel çıkmış
.Bu arada kuzey güneyde dikkatimi çekti adonisleri brad pittin fight club halinden farksız bence kanatlar omuzlar çok iyi karın normal derecede.Kollar kiloya göre dolgun daha ne olsunki ? Türkiyede bunu yapmak büyük başarıdır bizde böyle aktör yoktu bugüne kadar doğru düzgün.
Bacaklar Ayrı Telden Üst vucud Ayrı telden Çalıyor Kıvanç Abimizin Haaa Tipi Var Evet - Vücud Desen Eh İşte Ama sadece Bu Kadar Yani. Medyanın Aşırı Abartışlarına Gelirsek o zaten Ap Ayrı 1 saçmalık. Hollywood da 1950 Lerden Bu yana Kaslı Adamlar Beyaz Perdeleri Fet Ediyor. O Yüzden 1 Ünlü 1 filme başladan önce 120-130 Kilodan 75-80 Kiloya Düşmezse. Yada Christian Bale Gibi (Çok İyi bir örnek bu konuda Kendisi) 40-45 Kilodan 75-80 Kilo ya Gelmeden Mümkünatı Yok Haber Olamaz Amerikada. Anca Filmin Başarısından Sonra belki 1-2 Dergiye Kapak Olur Okadar. Fakat Türkiyede Daha ilk bölümden Habala hubala diye 1 tartışma alırda yürür gider Buradan Haber sitelerine Medyaya Sesleniyorum. Bırakınız Efendim Reklam Kokan Bu Hareketleri Ayrıca o Vücud 6 ayda yapılmış 1 vücud değil Hiç bir filimdeki hiç bir adam o vucudları 3-5 ayda yapıpda kameranın karşısına Çıkmıyor. Değil Supplementin Antrenörün Kralı. Sihirli Değneğin Allahını değdirseler 4-5 ayda o Vucudla Kameranın karşısında Olmanızın Mümkünatı yok. Bu adamlar zaten spor kulturu içerisinde yetişiyor bizim gibi bayıra açmıyorlar bazı yerlerini
Beslenme uzmanı inek sütünün inek yavrularının gelişimi için olduğunu ve yoğunluğunun insanlara fazla geldini , vücudun bunu sindiremediğini söyledi. bu sebeple süt ve süt ürünlerini keserseniz bulk olmazasınız gibi bişeyler dedi bench_O
Yüzde 100 abartılıyor bana kalırsa. Tamam tip olarak çok iyi kabul. Ama vücut olarak normal gayet. Ama bana göre abartılmasında ki asıl sebep yakışıklılığı değil vücutlu oyuncularımızın olmayışı. Yani hem ünlü hem iyi kaslı vücudu olan bi oyuncu gösteremezsiniz neredeyse. Kıvanç Tatlıtuğ ufakta olsa öncü olur belki o açıdan iyi.
Aynen merak ediyorum bende bunları..hadi makranayı kilo verirken kesmek zorunda kaldı diyelimm..ma ben bile amacım hacimlenmek değil ancak bu halde bile idman öncesi özellikle makarna yiyorum...demekki buda yanlış...
peki dediğin gibi süt ürünlerini neden kesti bu süreçte ...
Genelde hgh yani buyume hormonu kullanıldıgında sut ve sut urunleri yasaklanır . hgh ni yapısında bulunan kas ve kemik dokusu buyutme ozelliyle beraber sut ve sur urunlerini içindeki kalsiyum birleşince hiç hoş şeyler olmuyor diye biliyordum ben . yanlısım varsa affola