itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu gün normal bi sabah kahvaltısı yaptıktan sonra dışarı çıktım.Arkadaşlar köfteciye gitme fikrini öne sürdü tamam dedik zaten et protein dedim bende kabul ettim.Köftecide 250 gram köfte 300 gram da külbastıyı yanında ayranla miğdeye indirdim.Aynı arkadaş grubuyla Köfteciden sonra bi avm ye girdik orda büyük boy milkshake le 1 kovaya yakın tavuk yedim.Üstünede tatlı.Şuan kıvranıyorum mide spazmı geçiriyorum üstüne bide pişmanlık :D Çok üzgünüm çok pişmanım of of.

bugün babamla dükkana gittim. çok yoğun bir gündü. yoğun dediysem beslenmemi ihmal etmedim. tüm gün ton balığı lor ve yoğurttan oluşan öğünlerimi ihmal etmedim. işler yoğun olduğu için spora gidemedim. ama hiç önemli değildi. nasılsa bu hafta beslenme ve spor çok iyi gitmişti ve birgün spora gitmesem problem olmazdı. annem şehir dışında olduğu için evde yemek yapılmıyor ve babamla kardeşim sabahlar tost akşamları döner yiyorlar. herzaman ki gibi onlara döner almak için dönercide durduk. hadi bu sefer oturalım burda yiyelim dediler. tamam dedim. bari ben de gidip marketten lor umu alayım ne de olsa yarın bol bol gerekecek ve evde hiç kalmadı dedim. ama üşendim. bari ben de sizle oturiyim dedim. garson sordu siz ne alırsınız diye hiiçbirşey istemedim. bizimkilerse tavuk döner istediler. dönerler geldi ve afiyetle yemeye başladılar. hayır diye çığlık atasım geldi bu tuzağa kapılmamalıydım :D ama dayanamadım. bi tavuk dürüm de ben söyledim. yerken altından yüzülen yağlar tabağın üstünde yapay bir göl oluşturmuştu nerdeyse. ama ben gözlerim dönmüş bir şekilde yiyordum :D

lanet olsun be forum :'(

Geçen günlerde Avrupa konutlarında ev bakmaya gittiğimde oradaki satış danışmanı bayanla yakınlaşma oldu ve telefon numaramı verdim. Bu gün beni aradı ve kısa bir sohbetin sonunda tophaneye gidip kahve içmeye karar verdik. Zira kız arkadaşım bu gün alakasız bir şekilde bana uğradı evde vakit geçiriyorken tekrar telefon çaldığında Satış danışmanı hatun olduğunu gördüm kız arkadaşıma kuzenim desemde pek yemedi. Yesede yemesede Gayet başarılı bir iş çıkardığımı düşünüyorum Yanında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

Geçen günlerde Avrupa konutlarında ev bakmaya gittiğimde oradaki satış danışmanı bayanla yakınlaşma oldu ve telefon numaramı verdim. Bu gün beni aradı ve kısa bir sohbetin sonunda tophaneye gidip kahve içmeye karar verdik. Zira kız arkadaşım bu gün alakasız bir şekilde bana uğradı evde vakit geçiriyorken tekrar telefon çaldığında Satış danışmanı hatun olduğunu gördüm kız arkadaşıma kuzenim desemde pek yemedi. Yesede yemesede Gayet başarılı bir iş çıkardığımı düşünüyorum Yanında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

konu beslenme ile alakalı açılmış ama olsun buda bi beslenme tarzı sayılır :D manitalarda ruhun gıdasıdır :D :D

Geçen dinlenme günümde karnımın acıktığını hissettim. Zaten programıma göre öğün vaktim de gelmişti. Haşlanmış makarna ve lor yiyecektim yine istemeye istemeye. Hani bizim Türk milletine özgü bi alışkanlık vardır ya dolabın kapaklarını açıp amaçsızca bakarsın. Dolaptan makarnayı loru falan alırken ne alakaysa buzluğu da açtım. İçeri bakarken bir de ne görüyüm 2 hafta önce aldığım sucuk bana göz kırpıyor, şaklabanlıklar falan yapıyor.

Kendi kendimi küfürleşerek ikna ettikten sonra o sucuğu aldım 3 tane yumurta kırıp omlet yaptım. Yemek yemekten nefret eden biri olmama rağmen nasıl gözüm karardıysa artık 1 dakka falan sonra tavanın dibini çılgınlar gibi ekmekle sıyırırken buldum kendimi. Orgazm sigarası yakacaktım üzerine neredeyse. Neyse, haftada bir falan doğru düzgün bir şeyler yemek lazım gerçekten.

2 hafta once 3 sularinda kan sekerim dustu inanilmaz derecede tatli istedim. burada 24 saat acik bir tatlici var gittim yarim kilo sobiyet aldim 3 tanesini yedim ziyade olsun sonra da ustune yattim uyudum superdi. sabah ilk isim gobege acip bakmak oldu degisen birsey olmadigini farkettim sonra kizla kavga ettim ayrildim 1 hafta da hergun asagi yukari 6 litre bira ictim tum gun de kuruyemisden baska birsey yemedim. 1 hafta sonra da diyete tekrar basladim biraz olumcul oldu ama olsun asdasd

Moralim çok bozuktu dün akşam, 7 adet efes extra kutu bira 200gr fındık 1adette magnum dondurmayı hallettikten sonra körkütük sarhoş bir şekilde vurdum kafayı yattım. Çok pişmanım hakim bey.

5ten beri bişe yemedim sabah a karşı 5te uyurum 12de kahvaltı ediyorum.yani daha 19saattr bişe yemedm bi soda içtm bide çay şekersiz:D

Yaklaşık 3 haftadır,öküz gibi yiyorum.Yağlı,tatlı,tuzlu,üç beyaz...Üstelik gece 2-3 gibi yatıp sabah 12'de kalkıyorum,bütün gün bilgisyar başındayım,iki kilo aldım,formum bozuldu.İyice saldım kendimi.Hiç çalışmıyorum.

Yaklaşık 3 haftadır,öküz gibi yiyorum.Yağlı,tatlı,tuzlu,üç beyaz...Üstelik gece 2-3 gibi yatıp sabah 12'de kalkıyorum,bütün gün bilgisyar başındayım,iki kilo aldım,formum bozuldu.İyice saldım kendimi.Hiç çalışmıyorum.

Bende yaklasık 5-6 haftadır senın ızınde gıdıyorum.. :D

Napalım kavurucu Izmır sıcagı, unıversıte sınavından cıkmıs olmanın rehavetıyle bırlesınce tam bır kafana gore tatıl moduna gırıyorun.. :D

Ya bugün 2 tane yarım ekmek köfte yedim üstüne güllaç ve bi dilim puding tatlısı neyse yaşım küçük 15 yaşındayım yarında antrenmana gitcem zaten :/

Ya bugün 2 tane yarım ekmek köfte yedim üstüne güllaç ve bi dilim puding tatlısı neyse yaşım küçük 15 yaşındayım yarında antrenmana gitcem zaten :/

iyi yapmışın, kendini fazla kasma ki bu spordan zevk alarak yapasın... =]

Bayram yüzünden bende kendimi salmak zorunda kaldım. Dün yani bayramın ilk günü akraba ziyaretlerinede en az 1 tabak baklava,kadayıf,fındık,fıstık,şeker,kola gibi şeyler yedim. Şimdi yemezsen darılıyorlar bende napıyım 1 günlüğüne diyeti askıya aldım.

Tabi işi sabahtan bozunca akşamda öyle gitti. Akşam eve gelince bayram nedeniyle birkaç eş,dost bizi ziyarete geldi. Tabi evdede bunun için yemek felan hazırlandı. Saat 22.00 da yemek zorunda kaldım. Şimdi bayramın 2. günü bugün yememeye dikkat edeceğim :)

Back
Yukarı