itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkes böyle yemeye devam etsinhyper_ tek olmadığımı bilmek dahada güç veriyo bana ... 7 kişilik tiramisuyu tek başıma devirirken hıçkırıklar eşliğinde okuyorum bu konuyukafa_

alet edevat :

1 bütük fırın ekmegi sıcacık
1 tabak dolusu patates kızartması
3 adet dilimlenmiş domates..
1 kupa bardak şekersiz[ne önemi kaldıysa ] kahve ...

ve pc başında katliam 2 ay sonra kendimle savaşımdaki en büyük kayıp :) çok pişmanım be forum :D

diyetim çok sıkı olduğundan dolayı aç yatıp aç dolaşıyorum bundan dolayı ki rüyamda bile yiyecek bir şeyler görüyorum.
sabahta arkadaş kek yapmış onları yedim(3 dilim) öğle yemeği saatim gelmesine rağmen toptokum:))) kendimi çok kötü hissediyorum o kadar spor o kadar diyet boşa gidiyor böyle gözüm döndüğü zamanlarda..

Bende de oruçtan alışkanlık kaldı.Gece büyük br açlık hissiyle uyanıyorum dolabı silip-süpürüp yatıyorum geri.Ne olacak bu halim bilmiyorum...

dün arkadaşlarla çıktık dışarı onlar kebap fln söyledi bende dayanamadım bende söyledim 2 tane götürdüm Allah sonumuzu hayır etsin :D

bu arada yediğiniz şeyleri okudukça iştahım daha da açıldı açlık hissi duyuyorum :D

3-4 aydır spora ara verdim tatile gittim geldim sonra dedemin vefatı ile memlekete gittim derken bi başlayamadım bu 4 ay içinde cips kola şeker yağ tatlı alayını yedim rahatladım ne güzelmiş bunların hepsini yemek spora başlamak istemedim :D ama şimdi düzene girme vakti p.tesi spor başı göbeği eritmeye çalışcaz yine yiyemeyeceğim onları :(

2 büyük pizza, 1,5 litre lıgt cola. 2 yıldır pizza yemiyorum, yemini bozdum :)
Not: pizzadan 3 dilim kaldı :o

Walla Bunların yanında bende kendimi çok yiyor sanıyordum Bu Bana en büyük amortii:D:D bu dediklerinizin yanında benim kiler kuşun tüyü bilr olmaz sanırım

Bugün arkadaşlarla pizzacıya gittik.Bilirsiniz kampanyayı bir X firması 8 liraya sınırsız pizza diye birşey çıkardı.Çıkarmaz olaydı gittim 14 dilim yedim ve acayip pişman oldum.Yerken çok güzeldi ama eve gelince ''Keşke yemeseydim yaa'' cümlesini kurmak berbat opss :(

vayyy... akşam 1 dilim pizza ve bir minik çukulata yedim diye içim içimi kemirmişti...
yazılanları okuyunca acayip rahatladım :D

Vay be bune :D herkes aşmış kendini bende arada bi kaçırıyorum fakat kaçırmakta iyi birşey öyle demeyin bazen böyle yapmak gerekiyor iskender felan sürekli olmamak kaydıyla bende arada bi bisküvi kaçırıyorum pide felan :D

ay canım yemek istedikce burayı okuyacağım bütün iştahı kayboluyor insanın :) bende pazar günleri çok yiyorum diyordum (oda salatamın yanına 1-2 dilim ekmek yediğim için öyle diyordum) iyi geliyormuş :)

bende şu an light bira içiyorum :) light ya pskljk rahatlama sağlıyor :D

Ne güzel sabah 2 bardak sütü kafaya dikip cardio mu yapıp gelmiştim. 2,5 saat beklemenin ardından 1 sarı 4 beyaz yağsız omleti de yemiştim. Buraya kadar her şey tam istediğim gibiydi. Ta ki akşam arkadaşların çağırıp sınırsız pizzaya götürmesine kadar :D 11 dilim yedim, pişmanım.

Ama bunun acısı yarın antremanda fazlasıyla çıkıcak siz değil misiniz o kadar pizzayı yiyen, eşşek gibi basacaksınız bench te :D

Aynen daha dün akşam ne güzel bi gögüs antrenmanı düzgün beslenme ile taki arkadaş sinemaya diye çağırıp,burger kinge götürene kadar :D yerken mükemmel oluyo ancak yedikten sonra insan sucluluk duygusu hissediyo ama arada sırada bunları yemekte iyi çünkü motivasyon oluyo ve bir daha yemek istemiyosun :D

Aynen daha dün akşam ne güzel bi gögüs antrenmanı düzgün beslenme ile taki arkadaş sinemaya diye çağırıp,burger kinge götürene kadar :D yerken mükemmel oluyo ancak yedikten sonra insan sucluluk duygusu hissediyo ama arada sırada bunları yemekte iyi çünkü motivasyon oluyo ve bir daha yemek istemiyosun :D

Evet mesela birazdan antremana gidicem bu bacaklar 170 kg presslemek zorundalar :D

Dün bacaklar 175'i çıkardılar sağolsunlar :D

16 Ocak tarihi benim için çok önemli. Tam da pazara denk geliyor. Eğer yağ oranı 20 nin altına düştüyse ve kg 85'e indiyse tamamdır. Bu vücuda en güzel ödülü vericem :D Tam da pazar gününe denk geliyo 16 Ocak, artık yırtılıcam yırtılabildiğim kadar :)

Back
Yukarı