itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pazar gecesi istanbula gittim. çarşamba sabahı döndüm ve kahwaltı hariç hep yağlı et yemekleri yedim ve çok pişmanım :S

definasyon diyetinde oldugum halde nerdeyse her gece 50 lik light bira içiyorum. ahh ah.

bugün doğum günümdü koca bir pastanın yaklaşık yarısını götürdüm sonrada telafi için gidip bacak çalıştım

Bugün arkadaşın biri gel yemek ısmarlayayım dedi buradaki en iyi lokantalardan birine götürdü bende ayıp olmasın diye 1.5 kuşbaşılı pide 1 adet lahmacun 2 bardak ayran içtim pişmanım :)

Bugünün akşam yemeğinde yarım kilo tavuk kanadını çıtır pane harcı ile kızartıp yedim. Arasırada olsa yapılmalı, nefis köreltilmeli diyerek avutuyorum şu anda kendimi ...

Bugün tatlı krizim tuttu gene üzerine birde gittiğim heryerde tatlı olunca işler karıştı; evde tramisu yapmış annem sağolsun çok severim, koca tramisunun yarısını tek başıma ben yedim, arkadaşıma gittim 2 dilim yaşpasta yedim, sahilde otururken canım çikolata çekti bir büyük [dikdörtgen] bitter çikolata yedim+arkadaşım dondurma ısmarladı ve şuan itibariyle krizim sonlandı mutluyum =]

Valla prensiplerim gereği o kadar diyet yap uğraş arkadaşın doğum günü hatrına iki dilim pastayı yemiş bulunuyorum :D yanında bir büyük bardak gazoz çabası.Sanırım akşam bir şey yememem gerekecek.

bende 1 hafta sıkıyorum cok iyi gidiyorum moral bozucu birseyler ve 1 70 lik rakıyı bitir

bu akşam 200 gr haşlanmış tavuk yedikten sonra birşeyler oldu eksiklikler beynime vurdu 2 bardak kola 1 büyük boy cips bi tabak kuru fasulye yedim birazda çizi :D yapacak birşey yok :D

Back
Yukarı