itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Az önce dayanamadim 200 gr tavugu yagda sogan ve domatesle kavurdum.basta yag koymucaktim,sonra 1 cay kasigi koydum,sonra bida bida derken 6-7 cay kasigi yag koydum.isin kötüsü sabahtan beri yaklasik 200gr tam yagli peynir yemisimdir.cok pismanim:Dd

sabah 5 gibi okul için kalktıgımda bi acayip hissettim kendimi 3 kase k-flx gitti öglen yemek vardı biraz ondan daha sonra gene kendimi kötü hissettim soluğu bakkalda aldım 2 paket bisküvi 4 gofret 1 paket puding gitti bile pişmanmıyım inanılmaz derecede kilo olarak dönüceğinden % 100 eminim ama o işkenceye dayanamazdım evet yaptım ve pişmanım :(

Az önce büyük boy bir çubuk kraker neredeyse 4 büyük dilim irmik tatlısı üstü çikolata pudingli
ydi :) ve 3 büyük top dondurma yedim gözlerimi açtığımda mutfaktaydım devam etmemek için hemen oradan ayrıldım :)

bir öğşen vakti evde sıcacık fırından yeni cıkmıs bir pizza ve bir tepsi kadayıf, yanlarında ben:) oglen 1 den itibaren direnmeye basladım, o kadar kotu bir durumdaydım ki bazen odamdan gelip pizzayı kokluyordum nefsim körelsin diye. olan oldu saat gece 10 11 gibi dayanamadım ve saldırdım tıka basa yedim..:(
bari gündüz yeseydimde o kadar zararı olmazdı:)

Antremandan sonra tavuklu pilavın yaninda yarım kavanoz kornişon turşuyu lüplettim, şu anda içim kavruluyor.

pazar akşamıydı, çeşmedeki yazlık evimin terasında bir yanımda sözlüm, diğer yanımda en yakın dostlarım mangal partisi veriyorduk,derken sofrada şişe şişe rakılar belirdi , kadehler devriliyor 6 duble 7 duble derken ben bir anda kendi 'kendime ben ne yapıyorum lan!!' dedim.Yaklaşık 7 aydır ağzıma alkol sürmemiştim , yaptığım kaçamaklar çok seyrekti fakat bu yaptığım olacak iş değildi gerçekten bu sporun en büyük düşmanı olan zıkkımı gereksiz miktarda afiyetle götürmüştüm(etlerin ne kadar yağlı olduğunu söylemiyorum bile :) )
Evet arkadaşlar çok pişmanın affedin beni nolur dışlamayın :(

Bugün bütün gun evde olmamlamı alakalı tam bilmiyorum ama cok sıklıkla mutfaga girip çıktım.sıklıkla açıktım. tavuk+makarna yogurt meyve suyu ton balıgı tarzında şeyler tukettım.cıkolata abur cubur seylerden uzak durmaya başardım. ama galatasaray macını ızlerken dayanamadım ve donmuş sebzeli bir pizza ısıttım yedim. onun haricinde tatlı niyetine süt+nesquik toz karşımını tükettim.

benim yukarda yediğim haltın yanında bu kaçamak bile sayılmaz :) alkolu kanımdan attım ama hala vicdan azabı damarlarımda :cry:

sabah kalktım
9:00 4 tam yumurta 100 gr lor 150 gr mısır gevregi yedim
10:00 1 ölçek whey shake
12:00 150 gr haşlanmış makarna +1 dilim ekmek
15:00 1 tabak princ haşlama
20: 00 burada çıldırdım [ 2 tabak karnı yarık bol yağlı bol kıymalı , yaklaşık 500 gram patatesli lor peynirli acılı fırında yapılmış börek 4 dev bardak fanta birazda kek yedim .ama bütün suç misafirlerin yıllık izinde olmam sebebiyle aile misafir baskısı :D ]

Hersey bir kumru yememle basladi, ustune 2 tane 50lik bira, patates kızartmasini nasi yedim hatirlamiyorum. Çok pişman oldum sonra, keşke bir tane 33luk içeydim sadece.

Bugün nedenini bilmiyorum markete yumurta almak için gittiğimde yanında 1lt dondurmada aldım. Açtım House M.D. yi ve bitirdim:( Tabii bu vicdan azabıyla olmiyacaktı yarısına gelince bir tane glucophage 850mh aldım ama aldığım yağ miktari 50gr:( Bende aldım bisikleti Bostancı sahilden Kartala kadar gidip geldim. Umarım yakmışımdır:( Sizlere birşey sormak istiyorum. Tatlı krizi nasıl önlenir?

pazar akşamıydı, çeşmedeki yazlık evimin terasında bir yanımda sözlüm, diğer yanımda en yakın dostlarım mangal partisi veriyorduk,derken sofrada şişe şişe rakılar belirdi , kadehler devriliyor 6 duble 7 duble derken ben bir anda kendi 'kendime ben ne yapıyorum lan!!' dedim.Yaklaşık 7 aydır ağzıma alkol sürmemiştim , yaptığım kaçamaklar çok seyrekti fakat bu yaptığım olacak iş değildi gerçekten bu sporun en büyük düşmanı olan zıkkımı gereksiz miktarda afiyetle götürmüştüm(etlerin ne kadar yağlı olduğunu söylemiyorum bile :) )
Evet arkadaşlar çok pişmanın affedin beni nolur dışlamayın :(
af yok yarın doğru koşu bandına 45 dk koşu 10 dkda mekik tamam cezan bu kadar :D

ne gelirse bu arkadaşlardan kardeşlerden geliyo zaten:) 2 aydır sağlam diyetteyim 4 ay felan oldu şeker almadım ağzıma öyle canım tatlıda çekmez arkadaş eve geldi eli boş gelmek istememişmiş büyük bi kek almış getirmiş. dedim olum ne zahmet ediyosun ben diyetteyim tavuk beklerdim senden:) neyse 2 gün kaldı öyle evdekilerde farketmemişler. gece yattım birden tansiyonum düşdü ne olduysa gözüm karardı yatakda başım dönüyo birden aniden kriz geldi gittim sanki bilerek yememişler kek gözümün önünde açdım 1 dakka sürmedi bitirmek. allah affetsin:D diyete girdik herkes iskenderler dönerler kebaplar ısmarlıyo kışın nerdeydiniz aloo yemiyorum siz yiyin:@:D

askerden arkadasım geldı 1 haftalıgına.son gunlerı ve suan bızım yazlıkta.enıstem bızı burgere goturdu kocamaan menu woper falan.patates.sonra tekrar ufak bı hamburger daha of anam of sonra eve geldık ve saat 23:00 da tavuk yaptım ızgaraçyağlı tavada.onuda yedım ohhhhhh defınasyonu dusunuyodum.superdı walla yıne olsa yıne yaparım dayanamam.ama çok pşsmanım walla :(

üniversite bahar şenliklerinde 4 gün arka arkaya sarhoş oldum ...spor ve beslenme yalan oldu.faturası cok ağır çıktı.

Geçen şenliklerde paket sigara aldım içtim 2 günde ve yeniden bıraktım. 1 senelik hasretimi giderdim artık 1 sene daha sürmem ağzıma...

Back
Yukarı