itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Malesef benim içinde askerlik çok erken gibi geliyor ama okulda bittiğine göre biran önce gidip gelmek gerek aslında.Şöyle bir düşünüyorum da hayattan soğuyorum; gözümü açtım 1.sınıf,2.sınıf... orta okul,lise,üniversite hemen peşine askerlik falan derken hiç kendi başıma bir hayat yaşamamış olacağım.O yüzden ertelemeyi düşüyorum ama bir yönden de nasıl olsa yapacağım en azından kriz ortamındayken askere gitsem mi diyede düşünüyorum neyse deşmeyeyeim daha fazla yaramı..Bu arada itiraf;

Yaklaşık 1 aydır hiç idman yapmadım, yeni başladığım işim yüzünden idmanlara gidemiyorum sırf bu yüzden ayın sonunda işi bırakacağım...

bulk um diye bazen çok abartıyorum geçen gece 2 cornetto 1 litre cola ve çitleyebildiğim kadar çekirdek
arada birde burger king i ziyaret ederim
diyet gelince napıcağım ben :D

ya bende bir gün çarpılıcam diye korkuyorum
mesela yememem gereken bir şeyi yedikten sonra bir daha yemiyeyim diye kendi kendime yemin ediyorum bu sondu yemin ederim artık bir daha ağzıma sürmicem diyorum maalesef 1 ay sonra yemini unutuyorum:(

ya bende bir gün çarpılıcam diye korkuyorum
mesela yememem gereken bir şeyi yedikten sonra bir daha yemiyeyim diye kendi kendime yemin ediyorum bu sondu yemin ederim artık bir daha ağzıma sürmicem diyorum maalesef 1 ay sonra yemini unutuyorum:(
Keşke 1 ay olsa....

Dün gece 1 kutu carte dor ekmek kadayıflı dondurma yedim tek basima .d sabaha kadar uyuyamamdım dayanamadım agzıma kaşık soktum çıkarttım yediklerımı.
kotu oldu aslında gece aldıgım kazeinde gitti..

Az önce Burger Kingten tavukburger menü yedim :( Deli gibi pişmanım :(

Lisedeki edebiyat hocama deliler gibi aşıktım haliyel konumuz dersimiz aşk konumuz edebiyat olunca sayesinde yazar olmuştum keza bu gün geldiğim noktada yazılarımın hala ana temasıdır.

az once mecidiyeköyden taksime kadar yürüdüm ve geri döndüm. en sevdiğim kotumun paçalarını yağmura feda ettim. pişmanmıyım? değilim.

17 gündür hiç alkol almıyordum, çok iyi bir gelişmeydi bu benim için. Fakat dün evde arkadasları içerken görünce dayanamadım 1 tane 33lük açtım. biraz daha iradeli olmalıyım..

"Ay Lav Yu" filmini izledim de "Acıların en büyüğü insanın kendine çektirdiği acıymış." şeklinde filmde bir replik geçiyordu. O söz benim içime oturdu, buradan itiraf ediyorum.

bir türlü istediğim gibi ders çalışamıyorum,hatta hiç çalışamıyorum,ailem çalıştığımı sanıyor ve bu durumdan çok rahatsızım

başlık beslenme ile ilgili itiraflar için..hatırlatmak istedim..

Bana bugun arkadaşım geldi, ona çikolatalı kek yapmıştım :)

İtiraf ediyorum, ben de yedim bir dilim :D

Kahveyle mütiş gidiyor ;)

Burger King'ten falan haftada bir yemeye başladım en az da sorun olmuyor benim için :D İstesem de yağ yapamıyorum zaten.

Onun dışında günlük protein alımımı neredeyse tamamen whey'e bağladım. Gainer da kullanmadığım için ayda bir 2.5 kiloluk whey bitiriyorum...

Dün; sabah poğaçalarla kahvaltı, öğlen iyi bir spor yemeği ama arkasına 3 koca dilim baklava. Gece 10 gibi koca bir kumpir yedim. 3 fincan kahve içtim. gerçi kahvelerde şeker yok ama olsun yinede fazla. Kumpir ve baklavalar beni mahvetti. bu gün terlafi etmem lazım. yaza 2 ay kaldı bende göbek hala duruyor. vermem gereken 4-5 kilo ama çakıldı kaldı ilerlemiyor.

bugunde kotu oldu dedem vefat etmıstı dunden once.bugun onun ıcın helva falan yapmıslar.1 kare helva yaklasık 100 gr lavas ve tavuk pılav yedım.pılav cok yagliydı.

Başın saolsun darknessword. Bende geçen çarşamba akşamı evde otururken annem 10lu halley getirdi. Dedim niye alıyosun diyeti bozduracaksın bana falan dedim, sen yeme ben yiyeceğim dedi. Önümde 1 tanesini yedi, geri kalan 9 unu ben:(

Back
Yukarı