itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ara öğünlerimde meyve yerine 5'er tane yumurta beyazı yemem bugün dengemi allak bullak etti , eve gelir gelmez şeker komasında buzdolabına saldırdım , 5-6 tane incir kurusu , 3-4 tatlı kaşığı bal ve 100 gr kadar loru 8-10 fındık, 5-6 badem ve bir 15 gr kadar üzüm kurusuyla spordan önce tükettim , çok pişman oldum , hemen çantamı kaptığım gibi salona koştuım , yaklaşık 80 dakika cardio çalışması yaptım , bisiklette 60 dakikada 1010 kcalori yaktım , daha sonrada 20 dakika koşu bandında 290 kcali yaktım , içim epey rahatladı ve eve geldim , oh be itiraf ettim dahada rahatladım , dahada ara öğünlerimden meyvayı çıkartmam ...

Sözde dün şekeri sıfırlıcam abur cuburu işlerini bırakıcaktım olmadı. Bugün için niyetlendim arkadaşlar burger a götürdü. Tamam burger olayı sondu dedim salonda tatlı ya denk geldim son son jübile olsun dedim biraz tatlıdan yedim. Eve geldim babamın doum günü ve pasta yedim. Yarın ? :D bugün sondu ya :D Yarından itibaren artık olan oldu... :)

0 şeker diyeti yapıyordum ve annem sağolsun bitti:( Alşam elinde 10 lu halley paketiyle geldi. Dedim anne bu ne? dedi ki sen değil biz yiyeceğiz. Hani dedim ben yedim mi yakarım siz oturuyorunuz ver bakiyim paketi dedim. O gece 10 tanesinden 8 ini yemişim. Moral darmadağın oldu. Ondan 2 gün öncede babam sağolsun 1kg ekler almış. Kendiside diyete dikkat eder ama onuda annem ikna etmiş. Aldıkları akşam onu da kardeşimle film izlerken bitirdik:(

Draft maşallah :D Ben az önce yaptım kahvaltımı uyandım protein tozumu içtim yarım saat sonra oturdum sofraya yarım yağlı süt mısır gevreği 3 tane yumurta ile kahvaltımı yaptım su an yeşil çay içiyorum ŞEKERSİZ :D

dün big burgerdan patso sandviç söyledim tatlı yedim birkaç günden beri beslenmemi mahvettim tekrar düzenli beslenem devam :D

sıkı bir diyet yürüttüğüm şu günlerde dün akşam büyük bir felekete imza attım, saat 19 30 sularıydı ve buz dolabı tamamen boştu, ton balığı konservelerim,yumurtalarım ve yulafım haricinde, yine ton balığı yersem karnımda mini bir akvaryum oluşacağının endişesiyle ton balığını eledim ve kara kara düşünmeye başladım, bir süre sonra telefon rehberimde kebabçının numarasını okurken buldum kendimi, noluyor ya demeye kalmadı ki telefonda siparişi verirken buldum bir anda kendimi, 1.5 kuşbaşı-kaşarlı pide 15 dk sonra kapıdan içeri girdi, 10 dk içinde de tarumar oldu, o yağları akan pideyi medeniyet görmemiş bir ayı edasıyla yedikten sonra öyle bir vicdan azabı hissettim ki içimde içim içimi yedi, bugün antremanda kendime resmen acı çektirdim dünkü yaramazlığı telafi etmek için

dün burger kingden 2 burger 2 patetes 2 cola içtim :D ohhh yarasın canım çekti napim :D

Sizin yemek kaçamaklarınızdan başka itiraf edecek bir şeyiniz yokmu yahu

bayanların bile bu kadar sorun yapmıyor kaçamak yapınca :) onu yedim bunu içtim böyle itirafmı olur

itiraf ediyorum :D:D:D

var cıddırık olmazmı :) evdekiler 4günlük izmir tatiline çıktı ve ev boştu tabi hergün farklı kişilerle beraberdim açıkcası bu 4gün psikolojimi alt üst etti bu kadarını yazmam yeterli olacaktır bu forumda :) ayrıca burgerdan da big king menü açıkcası 4 gün bayram ettim ama artık beslenmeyi düzene koymak lazım yine :)

Bendende bir itiraf

ilk defa kendimi çok ezik hissediyorum ama çok mutluyum :D:D

ben beni anlamıyorumki siz anlayasınız:D

Bendende bir itiraf

ilk defa kendimi çok ezik hissediyorum ama çok mutluyum :D:D

ben beni anlamıyorumki siz anlayasınız:D

Kötümserlik hayat boyu size bişey kazandırmayacağı gibi etrafınızdaki insanların enerjisini azaltmanıza neden olacaktır.

Yemek itirafım: Geçen burgerda kız arkadaşım ben seviyorum diye tavuk burgerimin yanına ranch sos almış eskiden big kingle 3-4 ranch sos yer bitirirdim. Önce kendisine kızdım bilmiyor musun yemiyorum diye ardından nolcak aşkımcım azıcık bişey dedi terbiyesz :) 5 dk sosu açmamak için kendimle savaş verdim ve diyetim boyunca ilk defa yenik düştüm. Ardından ranchi açarak kuzu yiyen kurt gibi dilimi içine daldırdım. Ardından hamburgerimden hayvan gibi bir ısırık aldım.

Spor itirafım: Allah sahibine bağışlasın salonda çok güzel bir hatun var. Onunla karşılaştığımız zaman t-shirtümü çıkarıp kaslarımı görsün diye o gün siyah seksi atletimle biceps ve kelebek çalışıyorum. Geçen kelebekte 80kg çıktığımı gördü vay be onu nasıl kaldırıyosun öyle dedi. Bişey derdim ama... Sonuç olarak omuz -triceps çalışmaya gittiğim gün o güzel kadının testesteronumu tavan yaptırması nedeniyle yarım saat biceps-kelebek çalışıyorum. Bir nevi süper set oluyor aslında :p Hiç olmadığım kadar mutlu salondan ayrılıyorum o da ayrı bir konu tabi :)

İş itirafım: İşyerinde elemanlarıma verimsiz çalışmaları nedeniyle kızdıktan 10 dk sonra war craft dota açarak akşama kadar 9 saat oyun oynadım. Ardından mutsuz ve beynim durmuş vaziyette antremana gittim. Anladım ki spor için beyinde dinç olmak zorunda.

Sixpack çıksında yağsız peynire, yağsız sütle yulafa, tam tahıllı ekmeğe razıyım modundaydım bi süredir. Son 3 gündür tam bi katliyam modundayım :evil: :D Cuma akşamı arkadaşlarla çıktık kızarmış patates ile beraber cheeseburger, cumartesi köfte ve patates, dün devasa bir tavuğun yarısını(çevirme olanlardan), bugün ise kıymalı makarnadan 2 tıka basa tabak yedim.Mutlu muyum? Sanırım :D Kimi görsem aa ne kadar zayıflamışsın diyo.Sanırım bu sixpacks hırsını abartmamak lazım. 1.79 boyda 72 kiloyum, bu boyda 85 kg ile packli olanlar gördüm.Sırrı yememekte değil sanırım bu işin :S

Dün gece yine acıktım ve önceden yaptığım(belki acıkırım diye yapmıştım) 2 paket aşureyi(8 kase eder) Okan Bayarken yedim.
Yarın vaktim olursa yine pişiricem.Çünkü yine karnım kazınacak.

Kız arkadasıma zarar verdım kendımden az da olsa soguttum cok pismanım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kafa_kafa_kafa_kafa_

Bende itirafta bulunayım. 2 saat önce arkadaşlarla buluşup maklube yedim deli gibi. Bu arada mjacksonwithus geçmiş olsun. Bu konuda da bir itirafta bulunayım: sevdiğim kıza aşkımı bir türlü itiraf edemiyorum:(

kimde yokki :( o an anlıyamıyor ınsan

bir itiraf daha , askere suan gıtmek ıstemıyorum hazır degılm :D ( bıraz kızların kullandıgı bır sozu kullanmıs oldum ama :D )

Back
Yukarı