itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaw ben ne zaman büyüycem yaa :D tam diyorum tmm diyete başladım tmm artık zayıflıycam annem o gün bir kızartma yapıyor iş bitiyor evde aile ile zayıflamak çok zor hatta imkansız yani çünkü sürekli eve gelicek şeyler yüksek kalori ve yağ içeriyor e başka yemekte yok mecbur yiyosun ben mesela kendi evimde olsam kendime güzel bir program seçip zayıflardım ama evimiz (annem hiç birşeye uyum sağlamaz :D) buna uygun değil ben kendi evinde olup ta zayıflayamayanlara hayret ediyorum

Anneme tüm itirazlarıma rağmen bayram için Koca bir paket çikolata almıştı dün. Dün başladım mutfaktan her geçişte 1er-2şer, bugün bitti yaklaşık 3500kalori :(

Bugün de 3 tane yarım ekmek döneri mideye indirdim bulk takılıyorum diye yaza kadar fena göbek yapacağım sanırım :D:D

Antremanları aksatıyorum bu aralar.Beslenmeminde içine ettim resmen.Dün gece yatmadan şeytan dürttü buzdolabını açtım 1 büyük kase pudingi indirdim.içimi bi pişmanlık sardı biraz kötü oldum.Sonra hemen 1 dilim tam tahıllı ekmeğe salça sürüp yedim.Naptım ben fln derken neyse süt içmeden yatmayayım dedim 1 bira bardağı sütü içtim.baktım pişman oldukca yiyiyorum.Sütü içer içmez kendimi yatağa attım.:D off off :D

Bilgisayarın başına oturdum karnım acıktı gibi oldu evde bulunan 1 kilo çikolatayı mideye indirdim bununla kalmadım gece saat 02:24 arasında 1 kiloya yakın kırmızı eti kızgın yağda pişirdim yedim çok kötü karında yağlar toplanmaya başladı çok moralim bozuldu

2 gün önce 7 muzu dayanamadım yedim, yanında da 2 kilo meyve vardı elma portakal karışık. Bir gün kendime gelemedim nerdeyse. Muzun etkisini tahmin ede biliyorsunuz. İlk kez de Türkiyeye geldiğimde arkadaşlar bana antep fıstığı önermişdi. Ben de 700 gr alıp hepsini bi günde bitirmişdim ve 1 gün sonra hastanedeydim:D. Tüm vücudum alerjiden tanınmaz haldeydi. Derim sanki yanık izleri gibiydi. Doktor ölümden döndün demişdi. O gün bu gündür antep fıstığını yemedim. İlk ve son:D

Nerden girdim bu saatte bu konuya...izmirli olanlar bilirler belki sabaha kadar servis yapan safinaz büfeden şu an 2 tane maxi karışık kesmezse diyede 1 normal karışık söylüyorum.Tabi ayran yanına.Yaşasın bulk sezon :D

Sizlere bir tavsiyede bulunayım, tatlı krizine girdiğinizde veya canınız benim gibi aşırı şekilde (şu anki gibi) kurabiye çektiğinde veya fil izlerken falan evinizde çeşitli light ürünler bulundurun. Mesela light mısır-pirinç patlağı, film izlerken, incirli light bisküvi kurabiye krizinde(şu bitti), veya diğer light ürünler. Dün gecede geç saatlere kadar pc başındaydım yaklaşık 8 tane kocaman kurabiyeyi 1lt sütle bitirmişim, ama artık önlemimi alıyorum^^

darft , gece gece açlık krizine girip 2 tane eti form limon lifli ve yulaflı bisküviyi yerken bu satırları yazıyorum:D hayatım boyunca yapmadığım bir şeydir gece gece bişeyler atıştırmak ama şu 2 gündür tutamıyorum kendimi.:D

Ben de finaller dolayısıyla aksattım ya
Fast food da yedim ama yapacak bişey yok :D

Bilgisayarın başına oturdum karnım acıktı gibi oldu evde bulunan 1 kilo çikolatayı mideye indirdim bununla kalmadım gece saat 02:24 arasında 1 kiloya yakın kırmızı eti kızgın yağda pişirdim yedim çok kötü karında yağlar toplanmaya başladı çok moralim bozuldu

1 kilo et 1 kilo cikolata,:)
birader biraz ufak at.

darft , gece gece açlık krizine girip 2 tane eti form limon lifli ve yulaflı bisküviyi yerken bu satırları yazıyorum:D hayatım boyunca yapmadığım bir şeydir gece gece bişeyler atıştırmak ama şu 2 gündür tutamıyorum kendimi.:D

Ben bılıyorum neden boylesın.. :D
Gelecekteki ıdman planlarımız ve partner olma olasılıgımız yuzunden kardesım.. :D:D:D

Itıraf edıyorum cosanostra benım yuzumden boyle oldu.. :D:D:D
Saka bır yana sag olsun sayesınde 6-7 aydır ılk defa ıdman yaptım ve arada bır yapmayı dusunuyoruz.. :)

benim makarnaya zaafım var ya görür görmez içimin yağları eriyiveriyo zaten nadir yaptırırım karbonhidrat olarak aldıgım için yağsız tuzsuz..abim yapmış saat akşamın 9 unda sarımsaklı yoğurtlu bol salçalı kıymalı makarna hadi gelde yeme yedim biraz biraz die die yarım tepsiyi yedim :) pişman oldum ama artık çok geç... :)

İtiraf ediyorum: Kapalı alanda spor yapmasını sevmiyorum. Doğada olmalı, en azından kardiyoyu dışarıdaki o güzelim oksijenle yapmak çok daha hoş ve faydalı...

Back
Yukarı