itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün ara öğünde badem yemeyi biraz fazla kaçırdım akşam öğününde çok yememe rağmen başım ağrıyordu şekerimi ölçtüğümde 79 olduğunu gördüm hemen bir şeyler yedim az sonra yükselir diyerek televizyonun karşısına geçtim biraz sonra başım dönmeye başladı ve çok terliyordum sıcaktan diye düşünürken inanılmaz bir açlık da eklendi ve şekerimi ölçmeye karar verdim 49 olduğu için hemen buzdolabına gittim ama meyve suyu yoktu ben de şeker kavanozunu aldığım gibi içindeki şekerleri kaşıklamaya başladım.. şu bademin yaptığına bakın siz of :(

hocam lafa nerden başlasam bilmiyorum vucud geliştirmeyi yaklaşık 10 seneden beri ilgim var randımanlı olmasada yine yapmaya çalışıyorum amacımın vücudumun şekil alması yanlız vucudum çok kıllı ne yapmam gerekli öneriniz varsa sevinirim

Alexsandra, senin de itirafın vücudunun kıllı olması heralde :D

Ada yaptırabilirsin. Lazer de yaptırabilirsin. Çok kıllıysan ada yaptırmanı, az kıllıysan lazerletmeni tavsiye ederim.

Ben de diette olduğum için antremanda performans düşüşü yaşıyorum. Dün 6 tane yumurta yedim. 3 akı, 3 tam. Bu da itiraf işte. Sarısını fazla kaçırdım....

Alexsandra, senin de itirafın vücudunun kıllı olması heralde :D

Ada yaptırabilirsin. Lazer de yaptırabilirsin. Çok kıllıysan ada yaptırmanı, az kıllıysan lazerletmeni tavsiye ederim.

Ben de diette olduğum için antremanda performans düşüşü yaşıyorum. Dün 6 tane yumurta yedim. 3 akı, 3 tam. Bu da itiraf işte. Sarısını fazla kaçırdım....

Yalnız salvadore "ada" degıl "ağda"..:D

tatilim 3 gündü ve ben bu 3 gün icerisinde 1 idman kacırmıstım hatta idmana göre erken döndüm bile diyebilirim döndügüm sabah ın aksamı idmanım vardı ancak cok yorgundum bir an kendimi bench press de agırlıgın altında kalmıs gibi hayal ettim ve idmanımı o günde pas gectim sonrasında pismanlk duygusu hissettim ancak is is den gecmisti:)

ya walla neyi itiraf edeyim bilmiyorum özellikle arkadaş ortamında bazen ayarı kaçırıyorum.Gerçi bunlar normal sonuçta hepimiz insanız herkesin nefsi var hayattın güzelliklerinden faydalanmak gerekiyor bazen.Bundan 2 dün önce denize gittim arkadaşlarla tek başıma 750 gr algida dondurma,1 pizza 2 saat sonra akşam yemeği yağlı pideyle birlikte yağlı iskender,ilerleyen saatlerde bir kaç şişe bira ve gece yatmadan önce 10lu ülker çokoprens yedim ve bu böyle bir kaç gün devam etti belki inanmıyacaksınız ama 3_4 gün sonra tartıldım 2 kilo vermişim ne alamettir anlamadım:))

Geçen gün arkadaş geldi bide gelirken kola getirmezmi .. Dayanamadım 4 bardak içtim :D

Malum bayram gezmeleri, annemizi babamızı büyüklerimizi geziyoruz.. Onları kırmak olur mu hiç ?
Sayısız börekler, anneme önceden sipariş ettiğim hindi rostosunun yarısı ( yaklaşık 700gr ) , tepeleme tepeleme tereyağlı pilavlar, çok çok yağlı etler, ve en kötüsü ;
Sayısını bile hatırlamadığım şöbiyet mi dersin sütlü nuriye mi fıstıklı dolama cevizli fıstıklı baklava.. Oooof of..
Sabah iyi bir antrenman çıkarmıştım bunları yiyeceğimi düşünerek, ancak o antrenmanı çoktan aştı..

1.65 boyunda 70 kiloda define iken şu an sulu sulu iğrenç bir "şey"e dönüştüm.

Temiz diyete devam diyoruz ve moralimizi bozmuyoruz.. : (

Malum bayram gezmeleri, annemizi babamızı büyüklerimizi geziyoruz.. Onları kırmak olur mu hiç ?
Sayısız börekler, anneme önceden sipariş ettiğim hindi rostosunun yarısı ( yaklaşık 700gr ) , tepeleme tepeleme tereyağlı pilavlar, çok çok yağlı etler, ve en kötüsü ;
Sayısını bile hatırlamadığım şöbiyet mi dersin sütlü nuriye mi fıstıklı dolama cevizli fıstıklı baklava.. Oooof of..
Sabah iyi bir antrenman çıkarmıştım bunları yiyeceğimi düşünerek, ancak o antrenmanı çoktan aştı..

1.65 boyunda 70 kiloda define iken şu an sulu sulu iğrenç bir "şey"e dönüştüm.

Temiz diyete devam diyoruz ve moralimizi bozmuyoruz.. : (

Senin itirafının yanında diğerleri cooook masumane kalmış.. :D
Neyse geçmiş olsun diyelim.. :D Bayramında kutlu olsun.. :)

Az önce 2 tabak pilav 1 tabak patates kızartması 5-6 tane kadın butu köfte 2-3 bardak ayran ve kola içtim, sonrasında 5-6 porsiyon baklava yedim, üstüne bir de çerez çıklattık. :(

Bir saat once yarim kilo cikolotali dondurma yedim cok uzgunum :(=:) Hemde yarin off gunum, 2 litre su ictim ustune belki seyrelir diye evet komik ama ne yapiyim sanki su ictikce seker ve yag eriyecekmis gibi geliyor :D

Dün gece yine bilinçsizce uykudan çeyrek ekmeğe bal sürüp (sürmüşüm) yanına da yarım litre süt içip (içmişim) tekrar yattım..Sabah kalktığımda farkettim neler olup bittiğini, bir pişmanlık sardı ki sormayın...
Uyurgezer değilim, ama sanırım "uyuryer"im..:)

itiraf ediyorum , ben de dün tavuk ızgaranın yanına yağda kızarmış iki içli köfre yedim ama hiç pişman değilim..saolsun aşçı becerikliymiş :)

bu ara benimde yemek konusunda abartı günlerim oldu sanırım:) geçenlerde idman sonrası arkadaşlara sözüm vardı ve ricam üzerine balık lokantasına gittik herneyse herkes balığını söyledi beklemeye başladık sohbet muabbet ardından garsonlar yemekleri bir bir getirmeye başladı öncesinde aperatif olarak paçanga böreği ardındanda değişik bir tattı tatmakdan şikayetci olmadım karidesli içki köfte geldi.. yalnız karidesli içli köfteyi çok beğendiğim için 2 tane daha söyledim çünkü 2-3 ısırıkda bitiyordu:) her neyse ardından balıklarımız geldi afiyetle yedik balık zaten hic zoruma gitmedi ama ardından balıkları takip eden tahin helvası(üstü çikolata sosu kaplı) ve onuda takip eden leziz acı türk kahvesini içip evlere dağıldık,eve geldiğimde ise sanki antrenmanı boşa yapmışım gibi bir his kapladı içimi-dışımı ve sırf bu yüzden çok büyük pişmanlık yaşadım ama olan oldu artık yapıcak birşey yok:)

itiraf ediyorum , ben de dün tavuk ızgaranın yanına yağda kızarmış iki içli köfre yedim ama hiç pişman değilim..saolsun aşçı becerikliymiş :)

bunu size hiç yakıştıramadım :badgrin::badgrin: şaka bir yana en sevdiğim besindir içli köfte :D :D ne kadar gece gece canım çeksede yine de afiyet bal şeker vitamin ve kas olsun thums:

Back
Yukarı