Sen de benim kafadansın anlaşılan. Ben de hiç body buldingçi gibi beslenmedim. Body'den önce de et ağırlıklı beslenirdim. Önüme ne gelirse yiyorum. Yemeyi de seviyorum; şimdi anlıyorum ki yememe göre pek kilo almıyorum. Üstelik hiç supplement de kullanmadım. O halde 94 kilo olmayı başardım ve bulk dönemde çok fazla yağım yoktu. Yaza doğru plajlarda, barlarda alkolün de cılkını çıkarınca hacim kaybettim biraz. Yalnız öyle gariptir ki 1 hafta sıkı çalışmayla tekrar değişimi farkedebiliyorum. Özellikle zoraki yediğim muzlu, ballı süt antreman öncesinde enerji seviyemi tavana vurduruyor. Öyle arttırıyor ki antremandan sonra 2 gün eve gelmiyorum

D
Yalnız alkol aldığım gün antreman yapacak gücü kendimde bulamıyorum; isteksizsem de öldürseler antreman yapmam. Vücudumun dilinden anlıyorum. Konu nerden nereye geldi yeşilzeytin....
Ben de bu gece 100gram fındık ezmesi yedim. Üzerine domatesli, kaşarlı, omlet yaptım. O da yetmedi 2 büyük bardak cola çaktım. O da yetmedi aslında; ama midede yer kalmadı. Kola içinçe de uyuyamıyorum. Şuan da gördüğün gibi sabaha doğru mesaj yazıyorum

D