itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyimserliğin için teşekkür ederim FleXoR ;)
Proteini bilmiyorum ama bol bol şeker içerdiği kesin :o

Pişmanım; ama benim canım halen atıştırmalık tatlı şeyler çekiyor...

Bir ay oldu; her gece her gece tatlı krizi :(

Yardımmmmmm Edinnnnnn ! İmdaaaatttttt
thums:

Ambalajının üzerinde 'Proteinli' yazıyor dikkatli bak sol üst köşede olması lazım, uzun süredir yemiyorum ama :)

Dün yine bir arkadaşımın doğum günüydü ve koca bir dilim çikolatalı pastayı mideye indirdim. Ardından masamıza ikram olarak gelen karamelli ve çikolatalı aperatiflerden 2 tanesini de yedikten 2 saat sonra dayanamayıp iki dilim kaymaklı baklava yedim.

Probis yeni ürün çıkarmış :)
Kalsiyum + protein liymiş ( sözde ) :D

Şekli de çok sevimli; sevimli bi surat resmi var üzerinde !
Tadı da daha guselll :p , önermiş gibi olmayım ama probis sevenler ve arada kaçamak yapmak isteyenler için süper bişey bu :)

Şuan kahvemle götürmekteyim arkadaşlar ...
Hayırlısı !

Kaçamak deyince benim bugün yaptığım şey aklıma geldi, kaçamak denirse tabi.

Bazen yediğim hiçbir şey beni tatmin etmiyor, bugün de o günlerden biriydi. Sabah sağlam bi kahvaltıdan sonra doymadığımı hissedince anlamıştım zaten. Aradan 1 saat geçmeden sağlam bi öğün daha (gerçek manada sağlam), ikindi vakti bi öğün daha. Ardından çayla birlikte evdeki 10lu halleyin 6 tanesini, 10lu çokonatın ikisini yedim sonra da 2 tane de coco star (fazla reklam oldu).

Yediğim lorlu yumurtaları, içtiğim milk shake ve meyve sularını saymıyorum bile. Normalde vücudumun enerji ihtiyacı fazla ama ben bazen sınır tanımıyorum. Bir de pizza görünce böyle oluyorum, bi insanın 3 günlük yiyeceğini 1 günde yiyebiliyorum.

Bazen yediğim hiçbir şey beni tatmin etmiyor, bugün de o günlerden biriydi. Sabah sağlam bi kahvaltıdan sonra doymadığımı hissedince anlamıştım zaten. Aradan 1 saat geçmeden sağlam bi öğün daha (gerçek manada sağlam), ikindi vakti bi öğün daha. Ardından çayla birlikte evdeki 10lu halleyin 6 tanesini, 10lu çokonatın ikisini yedim sonra da 2 tane de coco star (fazla reklam oldu).

Yediğim lorlu yumurtaları, içtiğim milk shake ve meyve sularını saymıyorum bile. Normalde vücudumun enerji ihtiyacı fazla ama ben bazen sınır tanımıyorum. Bir de pizza görünce böyle oluyorum, bi insanın 3 günlük yiyeceğini 1 günde yiyebiliyorum.

Hey Maşallah !
Size inanamıyorum Yeşil Zeytin hyper_
Afiyet Olsun, ama ne de olsa erkek bünyesi; erkek yakar ama bayanlar için bu durum daha zor duh

Sen de benim kafadansın anlaşılan. Ben de hiç body buldingçi gibi beslenmedim. Body'den önce de et ağırlıklı beslenirdim. Önüme ne gelirse yiyorum. Yemeyi de seviyorum; şimdi anlıyorum ki yememe göre pek kilo almıyorum. Üstelik hiç supplement de kullanmadım. O halde 94 kilo olmayı başardım ve bulk dönemde çok fazla yağım yoktu. Yaza doğru plajlarda, barlarda alkolün de cılkını çıkarınca hacim kaybettim biraz. Yalnız öyle gariptir ki 1 hafta sıkı çalışmayla tekrar değişimi farkedebiliyorum. Özellikle zoraki yediğim muzlu, ballı süt antreman öncesinde enerji seviyemi tavana vurduruyor. Öyle arttırıyor ki antremandan sonra 2 gün eve gelmiyorum :DD
Yalnız alkol aldığım gün antreman yapacak gücü kendimde bulamıyorum; isteksizsem de öldürseler antreman yapmam. Vücudumun dilinden anlıyorum. Konu nerden nereye geldi yeşilzeytin....
Ben de bu gece 100gram fındık ezmesi yedim. Üzerine domatesli, kaşarlı, omlet yaptım. O da yetmedi 2 büyük bardak cola çaktım. O da yetmedi aslında; ama midede yer kalmadı. Kola içinçe de uyuyamıyorum. Şuan da gördüğün gibi sabaha doğru mesaj yazıyorum :DD

Optimum'un caseinini internetten siparis verebilirsiniz. Tatli krizi glikojen depolarinin bos olduguna dair bir ipucu. Gun icerisinde kompleks karbonhidrat aliminizi arttirisaniz muhtemelen caniniz tatli cekmeyecek. Ya da caniniz tatli cekerse iki kasik yulaf yiyin, usutune bir bardak su, 20 dakika buzdolabindan uzak durun. Krizin gectigini goreceksiniz.

Sen de benim kafadansın anlaşılan. Ben de hiç body buldingçi gibi beslenmedim. Body'den önce de et ağırlıklı beslenirdim. Önüme ne gelirse yiyorum. Yemeyi de seviyorum; şimdi anlıyorum ki yememe göre pek kilo almıyorum. Üstelik hiç supplement de kullanmadım. O halde 94 kilo olmayı başardım ve bulk dönemde çok fazla yağım yoktu. Yaza doğru plajlarda, barlarda alkolün de cılkını çıkarınca hacim kaybettim biraz. Yalnız öyle gariptir ki 1 hafta sıkı çalışmayla tekrar değişimi farkedebiliyorum. Özellikle zoraki yediğim muzlu, ballı süt antreman öncesinde enerji seviyemi tavana vurduruyor. Öyle arttırıyor ki antremandan sonra 2 gün eve gelmiyorum :DD
Yalnız alkol aldığım gün antreman yapacak gücü kendimde bulamıyorum; isteksizsem de öldürseler antreman yapmam. Vücudumun dilinden anlıyorum. Konu nerden nereye geldi yeşilzeytin....
Ben de bu gece 100gram fındık ezmesi yedim. Üzerine domatesli, kaşarlı, omlet yaptım. O da yetmedi 2 büyük bardak cola çaktım. O da yetmedi aslında; ama midede yer kalmadı. Kola içinçe de uyuyamıyorum. Şuan da gördüğün gibi sabaha doğru mesaj yazıyorum :DD

Çok güldüm mesajını okurken :D evet aynı kafadanmışız hakkaten, ben de bi yemeye başlayınca durduramıyorum kendimi, benim yediğimi normal standartlarda biri yese eminim çok fena obez olurdu. Ama yediklerimi ve dinlenmemi düzene soktuğum zaman aynı senin gibi 1 haftada bile farkedilebilir bir fark yaşıyorum.

dün 3 extra 2 bardak sek vodka içtim sigarayı bırakmıs olmama rağmen sigarada içtim 5 10 tane çok pişmanım üstüne bide kustum ve hiç bişey yiyemedim 2 3 ögün kaçırdım:(

ne bulursam yiyiorum vallaha hiç bir yiyecekte kendimi sınırlamıyorum ama ağırlıklı olarak yağsız ve proteinli yemeye çalışıyorum.dünyaya bir daha mı geleceğiz

Saat 00.00 sularında ve ben neredeyse bi kavanoz fıstık ezmesini bitirdim.Tadı hala damağımda :D ve bu dolu miğdeyle uyumaya çalışıcam biraz sonra

Bugun annem ve kardeşim geliyor hyper_
İnanılmaz Özledim... Ne kadar zor bişey ayrılık...

Bu arada arkadaşlar sevincimi de paylaşmak isterim; kardeşim Güzel Sanatlar Lisesini Kazandı thums:

Onların dönüşü şerefine lorlu poğaça ve de elmalı muhallebi yaptım...
Bir saattir mutfaktayım; bunlarla uğraşıyorum... Sabahın körü :lol:
İtirafı mı : Şimdi bir tane lorlu poğaça yedim :o

Az sonra koşum var, çok sorun olmaz umarım ... ;)

Tebrik ederimm :) Benim de yeğenim spor lisesini kazandı
applause.gif

Ben güzel sanatlar sınavına girememiştim başka şehirde başka sınavdaydım :(a32

Tebrik ederimm :) Benim de yeğenim spor lisesini kazandı
applause.gif

Ben güzel sanatlar sınavına girememiştim başka şehirde başka sınavdaydım :(a32

Teşekkür Ederim :)
Ben de sizin yeğeninizi tebrik ediyorum :)

saat 01:17 ve ben koca bir tostu ardindan saralleyi gene koca bir ekmege bideye indirdim herkese gecmis olsun arkadaslar son pismanlik neye yarar hicbir halta yaramaz

İtiraf ediorum !
Hayatımda sürekli spor oldu ama hic bi zaman diyet olmadı.Her istediğimi yedim,ictim..Sonucta ben profesyonel değilim ve cok şükür bünyemde bana yardımcı oluyor sanırım :)

benim amacım yağ yakmak yağoranım %15 yaş 16 kilom 90 yağlı şeyler yemiyorum 6 aydır bu sporu yapıyorum ama az önce şokella ve ekmek yedim çok pişmanım :D amacım profesyonel olup ülkemi güzel bir şekilde temsil etmek ancak arada bir böyle oluyor söyledim ve rahatladım :D

Arasıra olur, olmalı da zaten. Yoksa spor işkenceye döner robot değil kimse sonuçta. Hele ki genç yaşlarda çok kasmaya hiç gerek yok. İlerleyen yaşlarda yavaşlayan motora karşı biraz dikkat etmek gerekir sadece. Flexor hoca da söylemiş spor olduktan sonra.........

Arkadaşlar ramazanı köyümde (Nevşehir'de)geçireceğim;

Bu 1 ay boyunca spor yapamayacağım gibi köyde hamur işleri hiç eksik olmuyor sofradan kesin kilo alacağım şimdiden biliyorum bunu,dönüşte en az 5kg alırım :(yürüyüş ve ağır birşeyler le(örn;su şişesi) yapabildiğim hareketleri yapıcam artık,oraya dumbell larımı götürme şansım yok, ...

Back
Yukarı