arkadaşlar inşaat işçilerinin kolunu görmüşsünüz hem define hem iridirler(çok da değil tabi) ve Terry crews muscle and fitness dergisinin birinde buddy amca adında birinden bahsediyodu işte bu adam bütün gün çitlikte çalışıyormuş ve saman balyalarını kolaylıkla fırlatıyormuş terry crew buddy amca kollarını sık diyince terry ben hayatımda onunki kadar büyük bir kol görmedim diyor benimde izlenimim var bende halıcıda çalıştım ve o ıslak halılar çok ağırdır orda çalışanların kolu gerçektende iyiydi hele ustanın arka kolu bile vardı.s sormak istediğim şimdi bu adamlar çok düzensiz besleniyorlar ve akşama kadar çok çalışıyorlar ama kuvvet açısından bir bodyciden daha güçlümüdür ve klasik cümle %70 beslenme %30 idman acaba bu tersdende düşünülebilirmi(beslenmeyi kesinlikle hafife almıyorum) çünkü ronnie colemanda bir yerde 7 24 body yapıyorum diye bir cümle söyledi tabi bu adamın beslenmeside müthiştir idmanıda genel olarak sormak istediğim bir kas grubunu haftada 1 2 çalışmak başarı için yeterlimi