inşaatçı kolu mu bodyci kolu mu

arkadaşlar inşaat işçilerinin kolunu görmüşsünüz hem define hem iridirler(çok da değil tabi) ve Terry crews muscle and fitness dergisinin birinde buddy amca adında birinden bahsediyodu işte bu adam bütün gün çitlikte çalışıyormuş ve saman balyalarını kolaylıkla fırlatıyormuş terry crew buddy amca kollarını sık diyince terry ben hayatımda onunki kadar büyük bir kol görmedim diyor benimde izlenimim var bende halıcıda çalıştım ve o ıslak halılar çok ağırdır orda çalışanların kolu gerçektende iyiydi hele ustanın arka kolu bile vardı.s sormak istediğim şimdi bu adamlar çok düzensiz besleniyorlar ve akşama kadar çok çalışıyorlar ama kuvvet açısından bir bodyciden daha güçlümüdür ve klasik cümle %70 beslenme %30 idman acaba bu tersdende düşünülebilirmi(beslenmeyi kesinlikle hafife almıyorum) çünkü ronnie colemanda bir yerde 7 24 body yapıyorum diye bir cümle söyledi tabi bu adamın beslenmeside müthiştir idmanıda genel olarak sormak istediğim bir kas grubunu haftada 1 2 çalışmak başarı için yeterlimi

Bizim salonda nakliyat ci bi arkadas var 16.17 yasinda 43 cm kolu var spora basladigindada kollari zaten kalindi simdi aldı başini gidiyor beslenmesini sordum önü me ne gelirse yiyorum ayirt etmiyorum hic biseyi diyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim düşüncem bodyci kolu tabikide acik ara yani.guce bakmak bence sacma olur powerlifting yapmadikca bu spor goruntu sporu benim dusuncem boyle saygilar..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kas gelirtirmek icin sadece salona gitmek gerekmiyorki. Adamin meslegi icabı zaten kaslari surekli yenileniyor. Nohut fasulye pilav danda proteini karsilar bi yere kadar.gelisir yani. Ama tisortunu cikarinca ne oldugu meydana cikar.benim merak ettigim onunki doluda bizimkiler niye bos aciklasin lutfen :)

hacı bence çok kitap mantığı yapıyorsun biraz tecrübe şart bende yeniyimde 3 günlük sporcu gibi davranma bro
Nerden bu yargıya vardın. Ben şimdi bu konuyu uzun uzun açıklayabilirim ama beyni yıkanmış insanoğlunun bir kere bu konularda nafile. Boş kas nasıl olur hava mı olur içinde su mu olur? Anlayamıyorum cidden ben mi çok geri kaldım acaba. Dedelerimiz boş kas dese bişey demiyorum ama sporcu adam demesin bence

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevaplara bak :eek:
Tamam beyler dolu kaslarınız ;)
Supplementler bize boş kas kazandırıyor demek :D gece gece güldürdün kardeşim başladığından beri düzenli supplement kullanan ve sporu 6 yıldır yapan bi arkadaşım var ne inşaatçıları duvara vurur bi bilsen :D supplement takviyedir dostum seni lord yapmaz aklında olsun :)

Supplementler bize boş kas kazandırıyor demek :D gece gece güldürdün kardeşim başladığından beri düzenli supplement kullanan ve sporu 6 yıldır yapan bi arkadaşım var ne inşaatçıları duvara vurur bi bilsen :D supplement takviyedir dostum seni lord yapmaz aklında olsun :)
ben bu sporu 10 yıldır yapıyorum mevzu o değil buradakilerin bazı şeyleri ne anlamda düşünmeleri ben bir laf attım ortaya sazan avı desem yeridir max 1 yıllık adamlar akıl veriyor bana :) şimdi forumu oku keyfine bak güzel kardeşim.

ben bu sporu 10 yıldır yapıyorum mevzu o değil buradakilerin bazı şeyleri ne anlamda düşünmeleri ben bir laf attım ortaya sazan avı desem yeridir max 1 yıllık adamlar akıl veriyor bana :) şimdi forumu oku keyfine bak güzel kardeşim.
Bu sporu 10yildir yapan birisinin supplementler icin boyle demesi uzucu. İster ilk gunden kullanir isterse 2yil sonra adi ustunde takviye bunlar.

Back
Yukarı