Squat rack içeri girince rahatlıkla yapılır, şu an dumbell bench press yapıyorumBench Press'i nasıl yapıyorsun?
Bence biraz daha alet şart, ön bacak için vs sadece sehpa ve dumbell ile olmaz çok sağlıklı. Yoksa emin ol 900 TL gibi bir miktara yeterli ekipman alınabilse, direkt kendime sistem kurarım evde...Squat rack içeri girince rahatlıkla yapılır, şu an dumbell bench press yapıyorum
2 ay önce en son bir salonda 65 kg 8 tekrar yapmıştım. Şu an ilk hareket girersem 28'er kg 10 tekrar yapıyorum. Bu arada 65 kg bastıgım zaman dumbell ile 22 şer kg basıyordum.Normalde kac kiloyla bench press yapıyorsun dumbell olunca ne kadar fark oluyor onu merak ettim
Squat, front squat, lunge, jump squat, barbell hack squat. Bunlar yapılabilecekler tek eksigi leg extension o da izole bir hareket zaten.Bence biraz daha alet şart, ön bacak için vs sadece sehpa ve dumbell ile olmaz çok sağlıklı. Yoksa emin ol 900 TL gibi bir miktara yeterli ekipman alınabilse, direkt kendime sistem kurarım evde...
Hayır, sebepleri ilk mesajda yazdım. Zaman, trafik, boş yapmaya gelen yer işgal eden insanlar vb.Ev var Salon var birde büyük sehirlerdeki büyük salonlar var ev mi yoksa normal bir Salon mu dersen evi secerim ancak Ankyra gibi havuz dan tut lokantasına kadar atış poligonundan tut basket sahasına kadar olan bir yere gidiyorsan evde çalışmak insana komik bile gelebilir
Ve anladigim kadariyla Salon diyince senin aklına her merdiven altı yerler geliyor.
Okumadınız galiba o aletlerin hepsi 800 lira tuttu. Ve ömürlükFiyat meselesi var diyorsunuz salonu tercih etmiyosunuzda, eve spor aletleride beleşe gelmiyor hatırlatayım..
İyide hala eksikliklerin olduğunu belirtiyorsun yani mesajları okuyoruz görüyoruz sanırım Tevfik Erzon nickli abi evine spor salonu döşemiş yaklaşık 5000 tl civarı tutmuş bu.. Yani benim burda güzel spor salonları var ve aidatları 70-80 arasında ve kışında 60 a bile düşüyor. Yani 5000/70 = 71 Ay yaklaşık 6 sene yapıyor yani benim açımdan ben spor salonunu tercih ederim.. Tabi biraz da toplu halde çalışmayı sevdiğimin de etkisi varOkumadınız galiba o aletlerin hepsi 800 lira tuttu. Ve ömürlük![]()
Tak çıkar yapmayı sevmediğinden dolayı yaklaşık 1 ton'luk oda dizmiş ha o da iyiŞöyle bir sey var tevfik abide 780 kilo plaka var o tak çıkar yapmayı sevmedigi için her harekete hazır dumbell barbell var. Bana bi 50-60 kg olsa yeterbir de ben çok ucuza buldum onun da etkisi var yani 800 lıraya bu ortam zor döküm plakalar şu an 3-4 lira kilosu ben 1.9 dan aldım
sehpa deseniz 500 liraya senkron salon sehpası yani Allah da yardım etti isteyince
![]()