O zaman karına yuvarlayacaksınız, o da sevilen bir tekniktir de karnı acıtır biraz ben o yüzden yapmıyorum, başka da teknik yokBalkonun genişliği 150 cm, sığsın diye 168'lik barı uçlarından kestirdim. Ne barı devirecek, ne de kaçacak alanım var.![]()
Bende güvelik zinciri takmadan önce, lateral raisede dumbellı rackteki bara vurdum, bar havalandı, rekfleksle barı tutmaya çalışınca dumbellın tekini bıraktım, sonuç ikisi de düştü, gelen giden olmadı ilginçtirBen de karına atıyorum en rahatı bencebir kerede 24 er kg dumbell press yaparken elımden kaydı, evde tektim komşular kapıyı kırıyodu noldu diye
![]()
0 alırsan 3.5 dan 245 eder 70 kilo, bir de 120lik bar alsan 30 lira, 275 ama ikinci elde daha ucuza alabilirsinbeyler 70 kiloluk ağırlık ne kadara mal edebilirim ? powerlifting çalışmayı düşünüyorum öyle dumbell flan gerek yok. 70 kilo ağırlık birde bar olsa yeter. aşağı yukarı kaça mal olur bana ?
Trap bar ve cambered barım olsa seri tamamlanacak ama onları bulamıyorum, demirci de uğraşmıyor...@tnakresss bu bench presste barın altında kalma meselesini telefonda konuşmuştuk..
@Tevfik Erzon un odasındaki bar çeşitleri bazı merdiven altı salonlarda dahi yoktur bu arada..
kilosunu 3.5 tl den alıyoruz. peki nereden alıcam ? ben en ucuzu hepsiburada da altis 50 kilo set gördüm 300 tl ye :S siz nasıl ucuz alıyorsunuz ?0 alırsan 3.5 dan 245 eder 70 kilo, bir de 120lik bar alsan 30 lira, 275 ama ikinci elde daha ucuza alabilirsin
Aynen abi bencede tevfik abıdeki ortam salonlarda olmuyor dedigin gibi@tnakresss bu bench presste barın altında kalma meselesini telefonda konuşmuştuk..
@Tevfik Erzon un odasındaki bar çeşitleri bazı merdiven altı salonlarda dahi yoktur bu arada..
Ankara'da altunayda alabilirsiniz, nakitte ülkealanda da verirler ama araç girmiyor oraya, arka sokağa ya da caddeye kadar taşımalısınız, ben mesela kalın zincir kestirdim ülkealandan plaka getirmek için, strongman deki gibi yükleniyorum plakaları sokağı yürüyorum, en fazla 65 kg getirebildim ki, ellerim 3 gün off oldu, yani arkadaşla gidin mutlaka..kilosunu 3.5 tl den alıyoruz. peki nereden alıcam ? ben en ucuzu hepsiburada da altis 50 kilo set gördüm 300 tl ye :S siz nasıl ucuz alıyorsunuz ?
kargo ile alamaz mıyım ? profilinizde altunaydan kilosunu 3.5 tl ye alabilirsiniz yazmışsınız ama 50 kilo set 300 tl altunayda :S nasıl 70 kiloyu 245 tl ye alırsın dediniz ki ?Ankara'da altunayda alabilirsiniz, nakitte ülkealanda da verirler ama araç girmiyor oraya, arka sokağa ya da caddeye kadar taşımalısınız, ben mesela kalın zincir kestirdim ülkealandan plaka getirmek için, strongman deki gibi yükleniyorum plakaları sokağı yürüyorum, en fazla 65 kg getirebildim ki, ellerim 3 gün off oldu, yani arkadaşla gidin mutlaka..
Bende güvelik zinciri takmadan önce, lateral raisede dumbellı rackteki bara vurdum, bar havalandı, rekfleksle barı tutmaya çalışınca dumbellın tekini bıraktım, sonuç ikisi de düştü, gelen giden olmadı ilginçtirölsek kimsenin haberi olmayacak...
Altunayın webi eskidir, orayı baz almayın, haftada bir uğrarım o yüzden güncel fiyatları biliyorum, webden alırsanız fiyatlar aşağı yukarı öyle, kargosu tahmin ettiğiniz gibi sıkıntı, o yüzden fiyatlar yüksek, yerinden alacaksınız , esnafı uğraştırmayacaksınız ki ucuza alasınız, yoksa ayağıma gelsin diyorsanız bir maliyeti var. Bir de web kresi kartı üstünden fatura mecburi, nakitte fatura yokkargo ile alamaz mıyım ? profilinizde altunaydan kilosunu 3.5 tl ye alabilirsiniz yazmışsınız ama 50 kilo set 300 tl altunayda :S nasıl 70 kiloyu 245 tl ye alırsın dediniz ki ?
250 tl üstü alışverişlerde kargo bedava diyor şimdi ben güncel fiyatlarla 250 üstü alışveriş yapsam kargoyu bedavaya getirtemez miyim ? yani 250 tl ye 70 kilo üstü ağırlık alamaz mıyım kargo ile ? illa ankaraya mı gitmem lazım bu fiyata almam için ?Altunayın webi eskidir, orayı baz almayın, haftada bir uğrarım o yüzden güncel fiyatları biliyorum, webden alırsanız fiyatlar aşağı yukarı öyle, kargosu tahmin ettiğiniz gibi sıkıntı, o yüzden fiyatlar yüksek, yerinden alacaksınız , esnafı uğraştırmayacaksınız ki ucuza alasınız, yoksa ayağıma gelsin diyorsanız bir maliyeti var. Bir de web kresi kartı üstünden fatura mecburi, nakitte fatura yok![]()
Hayır, şehrinizde bit pazarı tarzı bir yer varsa alın. Ya da sahibinden.com da çok uygun ilanlar olabiliyor. Hangi ildesiniz ?250 tl üstü alışverişlerde kargo bedava diyor şimdi ben güncel fiyatlarla 250 üstü alışveriş yapsam kargoyu bedavaya getirtemez miyim ? yani 250 tl ye 70 kilo üstü ağırlık alamaz mıyım kargo ile ? illa ankaraya mı gitmem lazım bu fiyata almam için ?
Ankara ile alakası yok, ucuz almak için cebinize paranızı koyarsınız, çarşıya ya da toptancılar neredeyse oraya inersiniz, esnafı bulursunuz pazarlığınızı yaparsınız, fiş fatura almazsınız, vergi vermezsiniz yani, sonuç itibariyle ucuza alırsınız, Uflaya puflaya getirirsiniz. Oradaki bedel sizin ürüne ulaşmanız , esnafla mücadeleniz, ve evinize kadar taşımanızdır, bedel fizikidir.250 tl üstü alışverişlerde kargo bedava diyor şimdi ben güncel fiyatlarla 250 üstü alışveriş yapsam kargoyu bedavaya getirtemez miyim ? yani 250 tl ye 70 kilo üstü ağırlık alamaz mıyım kargo ile ? illa ankaraya mı gitmem lazım bu fiyata almam için ?
0 alırsan 3.5 dan 245 eder 70 kilo, bir de 120lik bar alsan 30 lira, 275 ama ikinci elde daha ucuza alabilirsin
70 kilo dedi, en ucuz dedi, en ucuz hesabı yaptım. 8 tane 20lik sığar 120liğe, olimpiğe girdik mi bar 200 lira 70 kiloda 525 lira 725 lira eder, ki kauçuksuz en dandik antreman plakası ve yaylı sıkıştırma ile, jaw-lock ve kalite plaka ile 1000 lürayı geçer.120 lik bar yetmez en az 183 cm. Powerlifting icin.
Evde zaten profesyonel powerlifting calismak olmaz olimpik bar plaka lazim. Ama turkiyede halter salonu yok denecek kadar az baska alternatif yok evden baska. 70 kg az olur powerlift icin