Tevfik Erzon
Üye
Wrist curler diye geçiyor herhalde, roller tek elde sarınca olana diyorlarwrist roller oluyor galiba![]()

Wrist curler diye geçiyor herhalde, roller tek elde sarınca olana diyorlarwrist roller oluyor galiba![]()
Hımm onu bende düşünüyorum, ip takıp falan mı yapıyorsun, yüksüke zincir kaynattırayım olmazsabende finger curl yapıyorum bu aralar, o da bayağı etkili bence![]()
Evde farmers walk yaparsam bütün ev yıkılır büyük ihtimalle, spor odamda duvarlar hep kırıldı döküldü barları çarpmaktan.ön kol icin ben farmers walku tek gecerim hem guc hem kas buyumesi hemde deadlift maxı artıriyor
Ben tek tek parmakları çalıştırdığın birşey olarak algıladım finger curl'ü, onu bende (wrist curl adı altındabende finger curl yapıyorum bu aralar, o da bayağı etkili bence![]()
Yaratıcılığın yanısıra iletişim ve kondisyonu arttırıyor, şu ipi bulmak adına ulus rüzgarlı sokaktaki bütün pasaları ve ara sokakları gezdim, sabah 11'de gittim akşam 5'te buldum, ama yılmadan bıkmadan bütün dükkanlara girdim, hem ilgimi çeken birşey olursa kaçırmayayım diye, hem de esnafla tanışmayı severim. Biri zorla yemeğe oturtmak istedi, ülkemin insanı işte çok severim. Neysr işte 40mm urgan olmaz üretilmez dedi herkes, en son girdiğim dükkanlardan birinde zar zor buldum. Ayaklarım su topladı, yürürken topallıyorum acıdan, ama kafama koydum mu yaparım.birde home gym çalışmasının şöyle bir artısı var insanın yaratıcılığı artırıyor![]()
Valla o işler aslında çok işe yarar aslında ama boğazı kesmek lazım, özellike kadınlarda, hamurişi ve tatlı yemeseler Türk kadınlarıın çoğu fit hatta hacimli olur.aslında fakir ve orta direğin spor yapmasada hergün yaptığı şey örneğin çay şu markette ucuz un şu markete ucuz derken zamanında az dolaşıp ayaklarıma az kara sular inmemişti aslında çoğumuz home gymcimişizde o zaman haberimiz yokmuşyok aslında street gym desek daha doğru olur
![]()
Farmers walku barla yapilmazki dumbellarla yapilir yani evdede yapabilirsin olmadi ananenle pazara git torbalari tasi ayni mantik bileklere vururEvde farmers walk yaparsam bütün ev yıkılır büyük ihtimalle, spor odamda duvarlar hep kırıldı döküldü barları çarpmaktan.
20lik plakalarla çevirme yapıyordum bir ara, havada takla attırıp tutyordum tekrar. Sol elimi sakatladım, orta, yüzük ve serçe 3 ay %30 performanla çalıştı.
Aynaya bakmadan yapılmaz spor ? Benim odamda ayna yok, camdan bakıyorum ama bakılmadan da yapılır niye yapılmasınFarmers walku barla yapilmazki dumbellarla yapilir yani evdede yapabilirsin olmadi ananenle pazara git torbalari tasi ayni mantik bileklere vururikinci bir konuya gelirsek ben gymde calisiyorum ama homegymciler icin onerim lat pull down yerine agirlikli barfiks cekebilirsiniz , deadlift icinse siz dusunun bulun biz gymciler rahatiz
birde birsey sormak istiyorum homegymcilere aynalara bakmadan yapilmaz spor yahu siz nasil hallediyorsunuz o isi
1. Barla yapacağım demedim, bardan duvar yıkıldı dedim. Biraz dikkat.Farmers walku barla yapilmazki dumbellarla yapilir yani evdede yapabilirsin olmadi ananenle pazara git torbalari tasi ayni mantik bileklere vururikinci bir konuya gelirsek ben gymde calisiyorum ama homegymciler icin onerim lat pull down yerine agirlikli barfiks cekebilirsiniz , deadlift icinse siz dusunun bulun biz gymciler rahatiz
birde birsey sormak istiyorum homegymcilere aynalara bakmadan yapilmaz spor yahu siz nasil hallediyorsunuz o isi
Abi sendekilerin cogu bazi salonlarda bile yoktur cok guzel görünüyo günlük misafir ucreti ne kadar acaba spor yapmak isterdim orada1. Barla yapacağım demedim, bardan duvar yıkıldı dedim. Biraz dikkat.
2. Ananem rahmetli, pazara gitmem, dünya kadar bilek çalıştırıcı egzersiz varken pazar biraz absürd.
3. Lat pulldown yapabiliyorum, çekme aparatım var, sıkıntı yok
4. Evde deadlift yapabiliyorum, sıkıntı yok.
5. Eve büyük ayna alınabiliyor, sıkıntı yok.
Bu arada homgym dediysek homegym var yani aynı resmi 10 kere paylaşmış olacağım ama mecbur kalıyorum ne yapayım, benim oda bu.
Banlanan bir arkadaşın dalgasında tasvir ettiği gibi "salonun ortasında plastik dumbbellarla çalışan tipler" değiliz, ekipmanın hası var...
Eki Görüntüle 32691[DOUBLEPOST=1410116453][/DOUBLEPOST]Bunlara dumbell diyorsanız o da ayrı tabii.
Eki Görüntüle 32692
İstediğin zaman gel, ücretsiz homegym burası kardeşim, istediğim zaman, istediğim kadar, ben nasıl istiyorsamAbi sendekilerin cogu bazi salonlarda bile yoktur cok guzel görünüyo günlük misafir ucreti ne kadar acaba spor yapmak isterdim orada![]()
Evde olmaz diyen haklıdır, evde yapamaz, evde olur diyen haklıdır, evde yapar,. konu bundan ibaret aslında, herkes haklı, sen kendini yansıtıyorsun fikirlerinde aslında.Banlanan arkadaş cok güzel tasvir etmişinsanlar genellikle evde calisma deyince kafada oyle bir goruntu canlandiriyor, yeri vs. gibi skintisi olanlara zerre lafim yok ama ' yok abi yea evde olmaz diyenlere saygilarimi sunarim
![]()
Aynen öyle, ama insanlar tutturuyor evde olmaz diye. Geçen birisi de yazmış salona yazılma vakti gelmedi mi gelişme yok diye. Beslenme, uyku vb. degil de evde çalışmak sorun sankiEvet olay bu abi, zaten kimseye ispat niyetimiz yok, herkes yapsın sporunu bir şekilde, temennimiz o.