Haftada Kac Yumurta Yiyorsunuz ?

Günde 15 yumurta yemek hasta etmiyo mu adamı yaw. 15 yumurta bayaa bi masraflı geliyo haftada 100 yumurta desek: 30 lu yumurta 6 milyon dan 20 milyon yapıyo haftada.Yanında bi de ton balığı diyosunuz. Üstüne de et. Valla öğrenci adamım para yetişmez buna. Daha ne yicez ne iççez bütün ay. Ama tabi body yapınca yemek lazım. En iyisi oltayı kapıp galata köprüsüne gitmek :D

15 yumurta beyazı 3*15 = 45 gr protein ederki..gayet normal...ayrıca protein olarak yum.beyazının yerini alan başka bir besin yok malesef..profesyonellerin bile vazgeçemediği besinlerdendir..

profesyonel vucütçular yumurta olayını abartıyorlar haliyle normaldir ama amatör vucütcular için 8-10 yumurta beyazı ideal.Hafta 70 yumurta yapar bu da hafta da 12 ytl gibi bir rakam yapıyor .Kuskusuz en ucuz protein kaynagı yumurta beyazı , yemek lazım. thums:

aklıma gelmişken birde bu yumurtanın gramajına dikkat etmek gerekirki oda besin değerlerini etkileyen bir faktör.şöyleki piyasada 40 gr lık yumurtada var 65 gr lık yumurtada.ben 65 gr olanlardan alıyorum.

kuş gribi varken mecburen sadece yumurta tuketiyodum... gunde 30 tane oluyodu bu... haftada 210 ediyo bu tabi...

işin komik yani ispartadyım ve ogrenciyim.. burası ogrencilerin yogun oldugu bi yer hemen belli oluyo ogrenci oldugunuz... alısverişe gidiyodum arkadasla haftalık 7 koli yumurta alıyodum : ) millet tuhaf tuhaf bakıyodu... yazık ogrenci işte napsınlar gibisinden...

bı arkadasımız demıs haftada 70 yumurta bana fazla geldı ama afıyet olsun heralde ıcınde yumurta agacı cıkar yakında :):)

saka bı yana bende haftada 7 tane yıyıyorum ve tam olarak sarısı ıle beraber

benim ara öğünüm 5 yumurta beyazı,1 yumurta sarısından yaptığım salatadan meydana geliyor.kahvaltı-öğle yemeği arası ve öğle yemeği-akşam yemeği arası günde toplam 10 yumurta tüketiyorum.haftada 70 yumurta yapar.

sabah 500 ml. yarım yağlı sütle,30 gr. whey perotein tozu ve yulaf ezmesi alıyorum.

öğlenleri 120 gr. light ton balığı,1 tabak kepekli makarna (yağsız,tuzsuz,üzerine yoğurt) ve salata alıyorum.

akşamları da teflon tavada hindi,haşlanmış tavuk göğsü,ızgara balık ve ya teflon tavada dana eti,1 çeşit sebze yemeği, (karnıbahar,brokoli,kereviz,ıspanak) ve ya salata alıyorum.

öğün aralarında da 5'er yumurta.günde toplam 10 yumurta.

ÖNEMLİ!!kaç yumurta yerseniz yiyin,1 tanesini mutlaka sarısıyla birlikte yiyin.2007 dünya şampiyonu vg'cimiz Serdar Aktolga söylüyor.

Sabah süt-bal-yumurta ak'ı karışımım ( 1 yumurta )
Kahvaltıda 3 tam ( haşlanmış )
Akşam 3 tam ( haşlanmış )
Günde 7 , haftada 49 tane

ben gunde sabahları 5 ve ara ogunde 5 olmak uzere 10 yumurta tuketıyorum tabı bunların sadce bır tanesı tam gerısı bayaz buda haftada 70 yumurta yıyorum demektır

sabah 7-aksam 7: haftada 98..bazen aksam tavuk yiyorum fakat haftalik tuketımım 85 ın altına ınmıyodur. tabi sari beyaz ayrimi yapiyorum :)

hafatda 70 yumurta yemek(uzun süre)karaciğer açısında bir sorun yaratırmı?
hayır bır sorun yaratmaz ama sporcular genelde ıcırıgındekı kolestrol nednıyle sarısını yemezler ama beyazını yemen senın ıcın hıc bır zarar getırmez:D

Arkadaşlar anlaşılan herkes ortalama haftada 50 ila 80 civarı yumurta yiyor.
Peki çiğ 8 yumurta beyazı içmekle haşlanmış 8 yumurta beyazı yemek arasındaki fark nedir? veya fark varmıdır? hangisi daha iyi sentezlenip protein açısından etkili olur ?

Peki çiğ 8 yumurta beyazı içmekle haşlanmış 8 yumurta beyazı yemek arasındaki fark nedir? veya fark varmıdır? hangisi daha iyi sentezlenip protein açısından etkili olur ?
cıg yumurtada hastalık tehlıkesı var hemde ıyı sındırılemez fakat ıctıgın yumurta paztorıze yumrta beyazıysa bır problem olmas rahtlıkla ıcebılırsın

şu anda sabah kahvaltıda 4 beyaz 1 sarısı ile birlikte toplam 5 yumurta götürüyorum bunun yanında protein tozuda alıyorum şimdi ek takviye olarakta animal pak almayı düşünüyorum

Ben bi gün pekmez içiyorum , bi gün çiğ yumurta ak'ı. Mideyi çok sağlamlaştırıyormuş öyle söylediler. Kaynatmakla falan uğraşılmaz ya. Ben içiyorum valla :) Süt-bal-y.ak'ı iyice karıştırarak içiyorum..

Back
Yukarı