Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

Geliştirmekte En Çok Zorlandığınız Kas Grubu Hangisi?

• Total voters
    2.076
bicepsler çok sorunlu bunun nedeni bileklerim ince ve parmaklarım zayıf güçsüz ağır kilolara giremiyorum ayakta dumbel ön kol yaparken 15 kg zar zor ıkına ıkına kaldırıyorum biceps geliştirmek için vucut tipimiz çok önemli bazıları doğuştan sert parmaklara kalın bileklere sahiptir ve onlar için daha kolaydır ve benim gibileri ama ne olursa olsun bu sporu seviyorum elbet birgün istediğim hali alıcak thums:

kardeşler herşey anatomi ile ilgili benim omuzlarım mesela 2 ayda 6 cm aldı anatomi ve nizami yapmak en önemlisi fakat kimse anatomisini değiştiremez üzgünüm :))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:10 ----------

fakat buda bir gerçek en yavaş kalfler gelişir yaparken ağladığım fakat hiç bir verim alamadığım tek kas grubu :D

Sırt kasını çok sevmeme rağmen antrenmanlarını isteksiz yapıyorum, farklı hareketler yaparak alternatiflere yönelsem de bu durumu bir türlü çözemedim.. Maalesef bu nedenle sırt kaslarını geliştirmekte biraz zorlanıyorum..

kalflara ölçü kazandırmakta genelde zorlanıyorum kalf antremanımlarım tam bir işkence .
1.kalf çalısmalarından iyi neticeler alan arkadaslar ne gibi çalısma teknikleri uygulanıdız kalf bölgesine
Konusu açılmısken sormak istedim.(Yanlıs yere sordugumsam konu tasınabilir sadece konusu açılmısken bir sorayım dedim)
2.Örneğin 50 cm bicepsleri olan birisinin 50 cm kaflarıda olmak zorunda mıdır?3.kalf la biceps ölçüsü hemen hemen aynı mı olmalıdır . ?

kalflar yapı olarak önkola benzer bu yüzden bence karşılaştırma yapmak yanlış tabi müsabaka degerlendirmesi farkli olabilir.

Malesefki Omuz :(

heryer istediğim gibi açıkçası, bacaklarımda çok iyidir hatta pantolonlar bile zar zor olur boyum uzun olmasına rağmen...ama kalflar ah şu kalflar...yazın kapri giymeye bile utanıyorum üst iyi alt leylekvari tiplemeler gibi oluyor. Kısa şort giyince quadlardan yırtıyorum tepkiler hoş ama diz altı olunca iş çırpıya dönüyor aynada kendime bakmaya utanıyorum :)) genetik olduğunu kabullendim ama vazgeçmiş değilim. kalf a 2-3 cm ekleyebilsem oh be diyeceğim buna da şükür :))

Back
Yukarı