Günlük 58-164

Dün Insanity-Insane abs yaptım ama bugün karnımda hiçbir ağrı hissetmiyorum, daha çok quadriceps, hamstrings ağrıyor, o da bir önceki gün lower body çalışmamdan olsa gerek. Bana çok etkili abs hareketleri lazım, haftada bir gün sadece abs çalışmak istiyorum. Kim ne tavsiye edebilir? Geçen sene spor salonunda bir hoca 45 dakika abs egzersisleri yaptırmıştı, ertesi gün karnım sanki için çekilmiş ve nefes verdiğimde ağrı hissediyordum ve dışarı bırakamıyordum, ama neler yaptırmıştı unuttum.
Squat derseniz, squat yapıyorum, squatta ve stiff legged deadliftte daha çok üst karın ve oblique çalıştığını hissediyorum, göbek değil, onun dışında neler yapılabilir?

Ölüm diyetine mi başladin? :)

1300 kcal wtf :s
Evet ben de öyle derdim eskiden, ama dün 3 öğün tavuk göğsü yedim, belki bunun için açlık hissetmedim. Akşam karbonhidratı kestim (kesmeyi düşünüyorum) onun yerine sabah öğlen yiyorum. Bunu da Lazar Angelov'un bir yazısında okudum, akşam hiç karbonhidrat yemeyin diyor.:)
Bir de ara öğünde badem yiyordum, bademim bitti, onun da kalorisi eklenmedi, 100 kalori de ondan geliyordu.

Lazar Angelov:
Right before bedtime there should be no carbs at all.

There are a couple of reasons for this:

1. If we have consumed carbs before going to bed, then most of them will dispose as fat while the organism is in a sort of standby state and the energy consumption is low.

2. Because the carbs intake before bed obstructs the release of growth hormone, which has a big impact on muscle growth and recovery and also on burning fat.

To wrap it up:

Your first meal has to contain complex carbs in combination with a small amount of fast carbs.

All other pre-workout meals should contain complex carbs.

The post workout mean should contain simple carbs and the next one should also have simple carbs but with a lower glycemic index.

All following meals should have complex carbs, except the last meal for the day which shouldn't contain any carbs at all.

Train hard & Never give up!

Evet ben de öyle derdim eskiden, ama dün 3 öğün tavuk göğsü yedim, belki bunun için açlık hissetmedim. Akşam karbonhidratı kestim (kesmeyi düşünüyorum) onun yerine sabah öğlen yiyorum. Bunu da Lazar Angelov'un bir yazısında okudum, akşam hiç karbonhidrat yemeyin diyor.:)
Bir de ara öğünde badem yiyordum, bademim bitti, onun da kalorisi eklenmedi, 100 kalori de ondan geliyordu.

Lazar Angelov:
Right before bedtime there should be no carbs at all.

There are a couple of reasons for this:

1. If we have consumed carbs before going to bed, then most of them will dispose as fat while the organism is in a sort of standby state and the energy consumption is low.

2. Because the carbs intake before bed obstructs the release of growth hormone, which has a big impact on muscle growth and recovery and also on burning fat.

To wrap it up:

Your first meal has to contain complex carbs in combination with a small amount of fast carbs.

All other pre-workout meals should contain complex carbs.

The post workout mean should contain simple carbs and the next one should also have simple carbs but with a lower glycemic index.

All following meals should have complex carbs, except the last meal for the day which shouldn't contain any carbs at all.

Train hard & Never give up!
Günlük alman gereken karbonhydrat miktarini akşam alman bir sorun yaratmaz, bak keyfine :) tabi yatmadan önce al demiyorum, vücüt dinlenmeyle ugraşin :)

Günlük alman gereken karbonhydrat miktarini akşam alman bir sorun yaratmaz, bak keyfine :) tabi yatmadan önce al demiyorum, vücüt dinlenmeyle ugraşin :)
Yemeği 8-8.30'da yiyorum, saat 11'de yatıyorum, sanırım geç yemek yiyorum, onun için en iyisi yemeyeyim karbonhidrat:)
Geçen hafta çok ilginç oldu, kalori saymadım, neredeyse sırf karbonhidrat yedim, protein yemediğim gün oldu, çok yeşil çay içtim, 3 gün akşam dondurma yedim, ama sabah kalktığımda göbeğim zayıf kalkıyordum, bu hafta yine kalori sayıyorum ve sabah göbek şişkin duruyor. Yoksa geçen hafta az su tükettim diye mi vücut daha zayıf gözüküyordu? iş yerinde hergün 2 litre su içiyorum.

Dün Insanity-Insane abs yaptım ama bugün karnımda hiçbir ağrı hissetmiyorum, daha çok quadriceps, hamstrings ağrıyor, o da bir önceki gün lower body çalışmamdan olsa gerek. Bana çok etkili abs hareketleri lazım, haftada bir gün sadece abs çalışmak istiyorum. Kim ne tavsiye edebilir? Geçen sene spor salonunda bir hoca 45 dakika abs egzersisleri yaptırmıştı, ertesi gün karnım sanki için çekilmiş ve nefes verdiğimde ağrı hissediyordum ve dışarı bırakamıyordum, ama neler yaptırmıştı unuttum.
Squat derseniz, squat yapıyorum, squatta ve stiff legged deadliftte daha çok üst karın ve oblique çalıştığını hissediyorum, göbek değil, onun dışında neler yapılabilir?
P90x ab ripper seni rahatlıkla tatmin eder. Başarılar

Bugün kahvaltıda sütlü yulaf ezmesi yedim.
Yulafı sütle beraber suyunu çekene kadar pişiriyorum, piştikten sonra bir avuç kuru üzüm, 1 muz, 1 çay kaşığı tarçın ve 1 yemek kaşığı keten tohumu ekledim, muhteşem bir şey oldu.
Yulafı 1/2 cup ( amerikan cup) koydum.
Aldığım yulaf markası, Migros'tan alıyorum.
29xafr7.jpg

2wq4w41.jpg

Son düzenleme:
karın egzersizi 8min abs olabilir android kullanıyosanız eğer ki sanırım kullanıyosunuz caynax A6W programı var ben beğenmiştim bi göz atabilirsiniz ilk söylediğimden daha etkili oldugunu düşünüyorum

karın egzersizi 8min abs olabilir android kullanıyosanız eğer ki sanırım kullanıyosunuz caynax A6W programı var ben beğenmiştim bi göz atabilirsiniz ilk söylediğimden daha etkili oldugunu düşünüyorum
Çok ilginç, öyle uygulamalar olduğunu bilmiyordum, yine bir şey öğrenmiş oldum:D bu telefonun herhalde %50 özelliğini kullanmiyorumdur.

Çok ilginç, öyle uygulamalar olduğunu bilmiyordum, yine bir şey öğrenmiş oldum:D bu telefonun herhalde %50 özelliğini kullanmiyorumdur.
Google playden indirebilirsiniz 40 gunluk giderek zorlasiyo cok iyi bence :D

Bugünkü egzersiz

The dumbell thruster 2x 2 kg ile yaptım 2 x20 kere

D.bench press 2 x15 (2 x5 kg ile yaptım)
Dumbbell Bench Press Exercise Guide and Video

B.over row 2 x 15 (2x5kg)
Bent Over Two-Dumbbell Row Exercise Guide and Video

D.shoulder press 2 x 10 (2x5kg)
Dumbbell Shoulder Press Exercise Guide and Video

L.dumbbell tri.ext. 2 x 15 (2 x 2kg ile yaptım)
Lying Dumbbell Tricep Extension Exercise Guide and Video

D.Curl 2 x 15 (2x5kg)
Flexor Incline Dumbbell Curls Exercise Guide and Video

Abs için P90X ab ripper denedim, 8 dakika yaptım, zaman yetmedi, yarıda bıraktım. Ama etkili sanırım, karın kaslarımın yandığını hissettim, yarın görecez. :)

Tebrikler tam yapmaya calısın program dünya sıralamasında ilk 3 teydi sanırım zorluk derecesi olarak
ağrı konusuna gelınce bişe diyemiyeceğim alışmış olabilir ne kadar da zorlasanız ilk zamanlar ki gibi olmaz bırakmadıkça sporu

P90x ab ripper'daki adamın yüzü ne kadar botokslu gibi duruyor, kesin yaptırmıştır, birçok beyaz amerikalı ünlülerin yüzü botokslu duruyor, siyahlar da yaptırıyor mu bilmiyorum, onlarda o kadar belli olmuyor galiba.

Yukarıda ki yulaf ezmesi migrosta gözüme çarpmıştı. Fiyatı lifalif 'in 2 katı olunca vazgeçmiştim. Tavsiye eder misiniz, tadı lifalif'e göre nasıl daha mı kaliteli ?

Tebrikler tam yapmaya calısın program dünya sıralamasında ilk 3 teydi sanırım zorluk derecesi olarak
ağrı konusuna gelınce bişe diyemiyeceğim alışmış olabilir ne kadar da zorlasanız ilk zamanlar ki gibi olmaz bırakmadıkça sporu
Teşekkür ederim, makas dediği egzersiste özellikle alt karın iyi çalışıyor.Bana da bu lazım, göbek deliğinin altında biraz yağ var.

P90x ab ripper'daki adamın yüzü ne kadar botokslu gibi duruyor, kesin yaptırmıştır, birçok beyaz amerikalı ünlülerin yüzü botokslu duruyor, siyahlar da yaptırıyor mu bilmiyorum, onlarda o kadar belli olmuyor galiba.
tony hocayı diyorsun sanırım 54 yaşında botoks da olsa maşallahı var o yaşta o enerji :)) ee bayanların dikkat ettiği şeyler işte :D

Yukarıda ki yulaf ezmesi migrosta gözüme çarpmıştı. Fiyatı lifalif 'in 2 katı olunca vazgeçmiştim. Tavsiye eder misiniz, tadı lifalif'e göre nasıl daha mı kaliteli ?
Lifalif denemedim açıkçası, ama sanırım Lifalif çabuk hazırlanıyor, süt ekleyip yiyebilirsiniz, ama bu Doğa marka yulaf uzun sürede pişiyor, bu demek oluyor ki az işlenmiş, ne kadar az işlenmişse kana da daha yavaş karışıyor, daha yavaş yağa dönüşüyor filan feşmekan :) Ben bu yulafı akşamdan sütte beklettim, sonra sabah çabucak pişirdim, yoksa sabah 15 dakikayı buluyor pişmesi.[DOUBLEPOST=1405575091][/DOUBLEPOST]
tony hocayı diyorsun sanırım 54 yaşında botoks da olsa maşallahı var o yaşta o enerji :)) ee bayanların dikkat ettiği şeyler işte :D
Erkeğe botoks olmaz, bırak kırışıklı olsun yüzü, daha karizmatık.
513850_original.jpg

Son düzenleme:
@Arman Aslan diğer konuda yazmışsınız, sabah hemen kahvaltı yapmayın diye, şimdi ben kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum, doğru mu yapıyorum, sabah 6'da kalkıyorum, 45 dakika egzersiz yapıyorum, 3 gün ağırlık, 1 gün kardiyo, 7'de egzersiz bitiyor, iş yerine 8'de geliyorum ve kahvaltı yapıyorum, yani bu durumda ben biraz olsa da yağ yakmış olabilir miyim? çünkü son 1,5 aydır kilo vermiyorum ama yağ oranım azalıyor olabilir mi?

Back
Yukarı