Günlük 58-164

agirliklari 6-10 rep arasi ayarla. Erkek nasil calisiyorsa sende öyle calis, bir fark yok yani. Mümkünse deadlifti uzun barla yapmayi dene :) yukardaki resim gibi
Uzun bar yok işte.

bugün yediklerim

Kahvaltı
light kaşarli yumurtali tost
portakal suyu
sade neskafe
a8agyseb.jpg
[/IMG]

Öğle yemeği
Yemekhanede yemek kötü çıkınca arkadaşimla pizza yemeye karar verdik. Yarım orta boy pizza yedim :(
3 erik
1 armut

Ara öğün
5 badem
yty5upa5.jpg

Akşam yemeği
Cipura balık
Salata
Beyaz pide ekmek (sıcaktı dayanamadım yedim)
gapyruze.jpg

a2y3atu4.jpg

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Konunuzu beğendim maşallah her çeşit yemek havada uçuşuyor bazılarını canım çekmedi değil açıkçası
ben hergün aynı gıdaları tüketiyorum o yüzden görünce insanın canı çekmiyor değil :)) allah daha fazla versin başarılar iyi ramazanlar.

Konunuzu beğendim maşallah her çeşit yemek havada uçuşuyor bazılarını canım çekmedi değil açıkçası
ben hergün aynı gıdaları tüketiyorum o yüzden görünce insanın canı çekmiyor değil :)) allah daha fazla versin başarılar iyi ramazanlar.
Ben hergün aynı şeyi yiyemem.
Ama böyle de kalori hesaplamak zor oluyor.

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün sabah kalkmadım, belimi incittim veya üşüttüm, daha kötü olmasın dedim kalkmadım. Kızım da iyi uyumadı gece, sıcaktan mı anlamadım. Sersem gibiyim.
Oruç tutmuyorum. Yemek resimlerini koymayacam bundan sonra, sadece kalori hesabı. @exsisman son yazdığın yazıya göre ben normalde ortalama kilomun iki katı kadar protein alıyorum, bu sence fazla mı?

Bugün sabah kalkmadım, belimi incittim veya üşüttüm, daha kötü olmasın dedim kalkmadım. Kızım da iyi uyumadı gece, sıcaktan mı anlamadım. Sersem gibiyim.
Oruç tutmuyorum. Yemek resimlerini koymayacam bundan sonra, sadece kalori hesabı. @exsisman son yazdığın yazıya göre ben normalde ortalama kilomun iki katı kadar protein alıyorum, bu sence fazla mı?
Kilo basina 1-1.5 gr kadar ayarlamaya caliş. Onun yerine karboyu yükseltmeyi dene

Kilo basina 1-1.5 gr kadar ayarlamaya caliş. Onun yerine karboyu yükseltmeyi dene

Senin dediğini istediği kiloya ulaşmış, kas yapmaya, kaslarının gözükmesine çalışan biri mi yemesi lazım? Benim şu an göbeğimde biraz yağ var diye düşünüyorum, @SCHWARZXXL da karbonhidratı azalt diyor. Senin yazdıklarına göre 1600 kalori ve kilo başı protein, 1,5-2 katı karb ve az yağ alırsam sorun yok, çok güzel beslenirim:) ama düşük karbonhidrat beni zorlayacak, şu an zaten çok az karbonhidrat yemeye çalışıyorum yine 100 gr'ın üstünde çıkıyor hergün.

Senin dediğini istediği kiloya ulaşmış, kas yapmaya, kaslarının gözükmesine çalışan biri mi yemesi lazım? Benim şu an göbeğimde biraz yağ var diye düşünüyorum, @SCHWARZXXL da karbonhidratı azalt diyor. Senin yazdıklarına göre 1600 kalori ve kilo başı protein, 1,5-2 katı karb ve az yağ alırsam sorun yok, çok güzel beslenirim:) ama düşük karbonhidrat beni zorlayacak, şu an zaten çok az karbonhidrat yemeye çalışıyorum yine 100 gr'ın üstünde çıkıyor hergün.
Gercek olan günlük aldigin kalori miktari.

70% su olan bir yapiya sahibiz. Ve neden low carb, paleo gibi diyetler ve kendimi işkence yapayimki?

Düşük karbolu diyetler bu kadar fazla tutuluyor cünkü hizli bir sekilde glykogendeposu başaliyor ve vucudaki su gidiyor, ilk baslarda hoş gelir, kilo kaybi oldugu icin ama emin ol coğu su

Kendin demişsin zaten bir müddet sonra cekilmiyor diye.

30 gün 70% carbs, 20%protein, 10 yag ile dene birde.

Gercek olan günlük aldigin kalori miktari.

70% su olan bir yapiya sahibiz. Ve neden low carb, paleo gibi diyetler ve kendimi işkence yapayimki?

Düşük karbolu diyetler bu kadar fazla tutuluyor cünkü hizli bir sekilde glykogendeposu başaliyor ve vucudaki su gidiyor, ilk baslarda hoş gelir, kilo kaybi oldugu icin ama emin ol coğu su

Kendin demişsin zaten bir müddet sonra cekilmiyor diye.

30 gün 70% carbs, 20%protein, 10 yag ile dene birde.

01.07.2014
Lowerbody

Bulgarian split lunge(squat) 2 x2 kg, 1 x10 sağ sol bacak

Sumo squat
3x10 (1 adet 5 kg dumbbella)

Dumbbell Squat 2 x 15 ( 2x 10 kg ile yaptım)

S.legged deadlift 2 x 15 (2 x 10 kg)
Stiff-Legged Dumbbell Deadlift Exercise Guide and Video

D.clean 1 x 20 (düşük kilo) (2 x 2kg)
Dumbbell Clean Exercise Guide and Video

S.l.gl bridge 2 x 15 sag sol
Single Leg Glute Bridge Exercise Guide and Video

B.lift 1 x 30
Butt Lift (Bridge) Exercise Guide and Video

V up 1 x 20
Jackknife Sit-Up Exercise Guide and Video

Ob. Crunch 1 x 20 sag-sol
Oblique Crunches - On The Floor Exercise Guide and Video

Dün diyeti salladım açıkçası:) misafirlikteydik, baklava yedim.
28ap3km.jpg

Dünkü yaptığım sumo squat (veya plie squat, çünkü dumbbella yaptım) iyiye benziyor, iç bacak, kalça bugün iyi hissediliyor. Basenleri şekle sokmak için bundan sonra programa sumo squat ekliyorum.

Bugün full body

The dumbell thruster 2x 2 kg ile 2x15

D.bench press 2 x12 (2 x5 kg

B.over row 2 x 12 (2x5kg)
Bent Over Two-Dumbbell Row Exercise Guide and Video

D.shoulder press 1x 10,8,5 (2x5kg)
Dumbbell Shoulder Press Exercise Guide and Video

L.dumbbell tri.ext. 2 x 12 (2 x 2kg ile yaptım)
Lying Dumbbell Tricep Extension Exercise Guide and Video

D.Curl 2 x 10 (2x5kg)
Flexor Incline Dumbbell Curls Exercise Guide and Video

Hip Raise 1 x 30
Bent-Knee Hip Raise Exercise Guide and Video

V up 1 x 20
Jackknife Sit-Up Exercise Guide and Video

Ob. Crunch 1 x 20 sag-sol
Oblique Crunches - On The Floor Exercise Guide and Video

Gunluk kalori ve karbonhidratı tamamlayamazsaniz ne yapardiniz? bugun ornegin eksik kaldi benim kalori 500 kalori kadsr malesef tamamlayamadim gece gec yatiyorum aslinda 11 12 gibi yulaf falan yesem sizce sorun olur mu ?

Benim amacım kilo vermek olduğu için günlük kalori eksik kalırsa doldurmaya çalışmam, veya meyve sevdiğim için kendime meyve izin veriyorum. Ama akşam meyve yemek zararlı olduğunu biliyorum:) niye doldurmaya çalışıyorsun ki? eksik kalsın birşey olmaz.

Ben artık kilo vermiyorum, su an düşünüyorum, 1600 kalori mı fazla, hareket mı az, yoksa yağ oranım azalıp kas mı artıyor?

Benim amacım kilo vermek olduğu için günlük kalori eksik kalırsa doldurmaya çalışmam, veya meyve sevdiğim için kendime meyve izin veriyorum. Ama akşam meyve yemek zararlı olduğunu biliyorum:) niye doldurmaya çalışıyorsun ki? eksik kalsın birşey olmaz.
Dogru ya sacma soru oldu siz kilo vermeye calisiyorsunuz :) lean bulk seklinde devam ettigim icin gunluk kaloriyi hesaplamistim internetten ne kadar almam gerekiyo diye.ama 500 kalori kadar eksik var sandimda birkac seyi hesaplamamisim suan 300 kalori kadar acik var ama herhalde sıkıntı olmaz tesekkurler takipteyim her zaman okuyorum takdir edilesi cabaniz gercekten..

Back
Yukarı