S
sthammer
Guest
Squat gibi çök.. hareket nasıl, zorluyor mu..
4 kg dumbbella yaptığım için çok zor gelmedi, bilmiyorum ya ağırlığı artırmam lazım veya sayıyı çoğaltmak lazım, 40 kere yaptım, kendimi videoya da çektim, yüklersem gösteririm.Squat gibi çök.. hareket nasıl, zorluyor mu..
dediğin gibi iki seçenek.. zorlanman lazım..4 kg dumbbella yaptığım için çok zor gelmedi, bilmiyorum ya ağırlığı artırmam lazım veya sayıyı çoğaltmak lazım, 40 kere yaptım, kendimi videoya da çektim, yüklersem gösteririm.
Evet abarttim bugün. Öğlen çok yedim, köfte yemekhanenin ikramı, normalde bugün karniyarikti, ben yemeyince, aşçı köfte verdi.Bugün benden çok protein almışsın, iyimiş
Soslu tavuk fena görünüyor..
Hayır, yarısını yedim, toplam 2 tam yumurta, 2 yumurta akı, 1 kaşık zeytin yağı, 50 gr kııyma, bir soğan, 1 kırmızı biber, bir kabak, vardı. Yani bunların yarısını yedim. Ama hepsini de yiyebilirdimo omletin hepsini senmi yedin![]()
Pizza degilmiydi o?o omletin hepsini senmi yedin![]()
Lorlu cheesecake@Noralisa Lorlu cheese cake hakkında biraz bilgi rica edebilirmiyim yapmayı düşünüyorum. Birde lorun markasını değiştirerek karbo oranını dahada aşağı çekebilirmiyiz acaba birde mesela unu daha az atsak?
çok teşekkür ederim denemem lazım bunu. zaten gün içinde aldığım karbo miktarım çok az. bununla gayet güzel sonuç alırım.Lorlu cheesecake
Kal: 1408kcal | Yağ: 59,70g | Karb: 110,95g | Prot: 107,17g
Malzemeler
Talimatlar
- 500 gr lor (normal lor, light değildi)
- 200 ml süt (tam yağlı süttü)
- 3 büyük yumurta beyazı
- 2 yemek kaşığı tarçın
- 10 g vanilya tozu veya 1 tatlı kaşığı sıvı vanilya
- 200 g kiraz
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 6 çay kaşığı şeker
- 3 yemek kaşığı un
Görüntüye fazla önem vermiyorsanız, yumurta aklarını mikserle çırpmanıza gerek yok, kabartma tozu da eklemenize gerek yok, ben sadece kabarık çıksın diye öyle yaptım.
- Yumurta akları şekerle mikserle çırpılıyor. Lor peyniri ayrı bir kapta sütle beraber mikserle çırpılıyor.
- Lor peynirine un, kabartma tozu, tarçın, vanilya, kiraz ekleniyor ve kaşıkla karıştırılıyor. Çırpılmış yumurta akı da eklenerek kaşıkla yavaşla karıştırılıyor.
- Tepsiye veya borcama yağlı kağıt sererek, üzerine malzeme dökülüyor. Önceden 200 derece ısıtılmış fırında 170 derecede 40 dakika pişiriliyor.
Normal un yerine tam tahıllı un kullanılabilir, un kullanmadan nasıl olur bilmiyorum, denemek lazım.