pashaturks
Üye
bu beslenmeyle çok iyi işler çıkartırsın
squat ne durumda ?

Erkek olsaydım çok daha hızlı sonuç alırdım sanırım, ama kadınların kaslanmasi zormus, gerçi çok hardcore çalıştığım söylenemez. Stiff legged deadlift ve dumbbell squat yapiyorum 2 x5 kg ile.bu beslenmeyle çok iyi işler çıkartırsınsquat ne durumda ?
yoğurtla karıştırıp yiyorum sade şekilde.. herhangi bir aksiyon yok..Pişirip sonra yoğurtla mı karistiriyorsun?
Haftasonu sırf karbonhidrat yedim. Dün sabah pankek ve biraz bal kaymak. Öğlen ,akşam ve bugün akşam buharda pişmiş özbek mantisi, 3aydır yemedigim için acisini çıkardım.
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk başta amacım göbeği ve basenleri eritmekti, şimdi dik omuz ve kol da istiyorum, herhalde 1 senede olur, böyle evde çalışmayla........?ağırlık calısmakdan korkma bu kadar zamanla arttırarak dewam et kalçaya çok yükleniosun anlasılan![]()
Sen öyle sanEvet , her erkek her gün çeşit çeşit yemek yapamaz. Ben zaten şaşıyorum burdakilere nasıl diyet yapabiliyorlar diye.
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dumbelları ilk aldığım gün, eve çocukla döndüğüm için arabada bırakmıştım, sonra akşam eşim eve getirdi, o gün söylemişti, cenaze gibi, bu ne ya!!! ben sana söyleyeyim, bunu sen çıkaramayacaktın buraya kadar demiştiSquat ekleyecektin sanki lunge yerine.. bu kilolar sana yetmeyecek ilerde..
Evet.Bikaç ay sonra 50 kilo set çıkarıyormuş yukarı
Bu dumbbell thruster'da baya zorlanacaksın, iyi nefesin açılır
Bunu fullbody, squat ı lower a nakledecektin sanırım..
fullbody için de zamanla kilolar artar.. alışırsın zamanla.. normal.. no pain no gain..Evet.
Bacaklarım dayanıyor da, kollarım zor kaldırıyor 20 kg'yi, özellikle sol elimden kayacakmış gibi oluyor, parmaklarım ağrıyor şimdi. Kollarım çok zayıf.