Günlük 58-164

Dogru ya sacma soru oldu siz kilo vermeye calisiyorsunuz :) lean bulk seklinde devam ettigim icin gunluk kaloriyi hesaplamistim internetten ne kadar almam gerekiyo diye.ama 500 kalori kadar eksik var sandimda birkac seyi hesaplamamisim suan 300 kalori kadar acik var ama herhalde sıkıntı olmaz tesekkurler takipteyim her zaman okuyorum takdir edilesi cabaniz gercekten..
Ben kalori çok düşük olduğu zamanlarda kuruyemiş ile takviye yapıyordum. Kaju ve badem favorim. Tabii ramazanda gerek yok. Zaten yemek aralığı çok kısa sürekli yiyiyoruz, inşallah mideyi büyütmeyiz.

Ben kalori çok düşük olduğu zamanlarda kuruyemiş ile takviye yapıyordum. Kaju ve badem favorim. Tabii ramazanda gerek yok. Zaten yemek aralığı çok kısa sürekli yiyiyoruz, inşallah mideyi büyütmeyiz.
Teşekkürler hocam antrenman günleri oruçlu olmuyorumda bugünde ogünlerden biriydi o yüzden :D ozaman dediğiniz gibi kuruyemiş en iyisi sağolun konu off topic olmasın ksura bakmayın ama sthammer nerelerde görüşüyor muyusunuz antrenman yapıyormu gözükmüyo nezamandır bekci abide pek görünmüyo sizde son zamanlarda girmeye başladınız :D (

Buldum az yağlı lor
egaju2yt.jpg
emyjuvev.jpg

Antrenmanın yoğunluğunu arttırmak da işe yarar. Sonuçta kalori açığını devam etmesini sağlamak lazım, bu ya daha çok kalori harcayarak ya da daha az kalori tüketerek olacak. Belki ikisini birden yapmak daha iyi olur. 1500 kaloriye düşüp 100 kalori oradan açık verip, antrenmanın yoğunluğunu arttırıp bir 50-100 de oradan desek günlük 150-200'den haftada 1050-1400 civarı fazladan kalori açığı demektir. Muhtemelen kilo kaybını tekrar başlatmak için yeterli olur.

Bu hafta evdeyim (kızımın tuvalet eğitimi için) yediklerimi kontrol edebilirim ve setleri artırmak için zamanım da olacak.

07.07.2014
Lower body
1 set artırdım bakalım.

Dumbbell Squat 3 x 15 ( 2x 10 kg ile yaptım)
Bulgarian split squat 1 x10, 4 kg ile

S.legged deadlift 3 x 15 (2 x 10 kg) (bu en sevdiğim hareket diyebilirim, direkt hamstring hissediliyor)
Stiff-Legged Dumbbell Deadlift Exercise Guide and Video

D.clean 1 x 20 (düşük kilo) (2 x 2kg)
Dumbbell Clean Exercise Guide and Video

Sumo squat 3x15 ( 1 adet 10 kg dumbbel ile)

S.l.gl bridge 3x 15 sag sol
Single Leg Glute Bridge Exercise Guide and Video

B.lift 2 x 30
Butt Lift (Bridge) Exercise Guide and Video

Hip raise 2 x30

V up 2 x 20
Jackknife Sit-Up Exercise Guide and Video

Ob. Crunch 2 x 20 sag-sol
Oblique Crunches - On The Floor Exercise Guide and Video

Bu hafta evde olurum, daha detaylı çalışırım, beslenirim demiştim ama yapamadım, şimdi ev kadınlarını anlıyorum, iş çok evde, hergün dışarıya çıktık, oydu buydu derken çok salladım sporu :) ama çalışılabilir, eğer bir ajanda oluşturulursa, neyse haftaya yine işe başlayacam, sabahları yine yaparım.
Arkadaşlarım zayıflamışsın dediler, fotoğrafta arkadaşlarıma göre kollarımın daha sıkı durduğunu gördüm, ben sürekli kaslı sporcuların fotoğraflarıyla karşılaştırdığım için kendimde bir değişiklik görmüyordum.
Çalışmaya devam.

14.07.2014
Lower body

Dumbbell Squat 3 x 15 ( 2x 10 kg ile)

Bulgarian split squat 1 x10, 4 kg ile

S.legged deadlift 3 x 15 (2 x 10 kg)

Stiff-Legged Dumbbell Deadlift Exercise Guide and Video

D.clean 1 x 20 (düşük kilo) (2 x 2kg)
Dumbbell Clean Exercise Guide and Video

Sumo squat 1x15 ( 1 adet 10 kg dumbbel ile)

B.lift 2 x 30
Butt Lift (Bridge) Exercise Guide and Video

Hip raise 1 x30

V up 1 x 20
Jackknife Sit-Up Exercise Guide and Video

Ob. Crunch 2 x 20 sag-sol
Oblique Crunches - On The Floor Exercise Guide and Video

Sıcak olduğu için mi çok terledim, 1 saat kardiyo yapmış gibiyim.

Back
Yukarı