günlük 25 tl beslenmeye ayırabilirim konuma bakarmısınız

merhabalar günlük 25 tl beslenmeme fiyat ayırabilirm yaşım 19 boyun 1.70 kilom 50 3 günde 1 olmak üzere 1.5 saat spor yapıyorum
amacım kilo almak dogal olarak almak istiyorum

100 gram badem =500 kalori 5 tl
1 litre süt= 350 kalori 3 tl
4 adet caromio= 800 kalori 4 tl
1 adet dalderel ton 100 kalori 3 tl
1 adet yumurtalı tost+ayran 4 tl

şöyle birşey cıkardım ama mantıksız geliyor bana yukarıdaki gibi toblolayıp önerebilecek varmı rica etsem

Caramiyo cikolata sanırım cok gereksiz onun yerine makarna pilav tercij edebilirsin en fazla 1.5tl dir 1 paket ve birksc gun goturur 25 tl gunluk iyi beslenme için yumurtayı koli alip bitene kadar idare edersiniz.ve tavuk gogsu 10tlyi gecmiyo yarim kilosu onuda ogunlere bolebilirsiniz

Forumda beslenme kısmından örnek bir beslenme çıkar kendine, senin yaptığın liste ile yerinde sayarsın.

Günlük 25 tl lik beslenme ile kusursuz vücut çıkartırım ben.

Ben günlük 10 tl bütçe ayırabiliyorum beslenmeye. Yani haftalık 70 lira olarak hepsini hafta başı alıyorum bana yetiyor. 25 liraya tavuk yerine günlük kırmızı et lor peynir vs yerine kaşar gibi alternatiflere yönelinebilir.

Doğal diyorsun ama caraminodan bahsdiyorsun :) bence günlük 25 tl ayırabiliyoran cok daha güzel bir beslenme yapabilirsin.. Mesala kompleks karbonhidratlar ve hayvansal proteinler gibi. Hazır besin kaynaklarına hiç bulaşma derim vücudunu ev yemeklerine doğal karbo ve proteine alıstr büyük bir tavsiyemdir.

Back
Yukarı