gögüs antrenmanı hakkında yardım

7. ay bitti sayılır hedefim Zyzz inki gibi bir vücut yapmak.hedefimdende vazgeçmeyide düşünmüyorum
Hmm program zyzz in verdigi ornek sanirim ama her pronun antrenmani uymaz yani blonde hakli o ikisini cikarabilirsin decline biraz daha zaman gecince eklersin mesela.
Chest press yerinede bench press
Inclne chest yerinede incline dumbell press daha iyi olur sanki deneyebilirsin

Hmm program zyzz in verdigi ornek sanirim ama her pronun antrenmani uymaz yani blonde hakli o ikisini cikarabilirsin decline biraz daha zaman gecince eklersin mesela.
Chest press yerinede bench press
Inclne chest yerinede incline dumbell press daha iyi olur sanki deneyebilirsin
incline chest böyle
3412.jpg

biraz daha eğimli yani sag ve sol birbirinden bağımsız dumbell gibi

bench press
incline chest press (fotodaki gibi)
incline dumbel fly
high cable chest fly
butterfly(http://3.bp.blogspot.com/_cp9IZjqg77Q/TSB5hs9B4lI/AAAAAAAAAB4/mBPuHpvtPdE/s1600/003+CHEST+Omar+Deckard+PEC-DECK+FLYE.jpg
uygun mu ?

high cable chest tam olarak gögüsün neresine vuruyor bu hareketi yeni ekledim programıma 2-3 kere yaptım üst gögüs gibi geldi ama intte alt gögüs yazan yerlerde var

incline chest böyle
3412.jpg

biraz daha eğimli yani sag ve sol birbirinden bağımsız dumbell gibi

bench press
incline chest press (fotodaki gibi)
incline dumbel fly
high cable chest fly
butterfly(http://3.bp.blogspot.com/_cp9IZjqg77Q/TSB5hs9B4lI/AAAAAAAAAB4/mBPuHpvtPdE/s1600/003+CHEST+Omar+Deckard+PEC-DECK+FLYE.jpg
uygun mu ?

high cable chest tam olarak gögüsün neresine vuruyor bu hareketi yeni ekledim programıma 2-3 kere yaptım üst gögüs gibi geldi ama intte alt gögüs yazan yerlerde var

Salonda var biliyorum bence dumbell daha etkili yani sen bilirsin bence dumbell ile bi dene incline chest press yerine..
High cable fly alt goguse etki eder diye biliyorum

chest press deyince bench press anladım. Bench press yapman daha iyi olur bence bir süre. Kasa hacim kazandırdıktan sonra dumbellle yap presslerini.

Back
Yukarı