exsisman - Heavy Duty-High İntensity Training

aP1LWR.png

Antrenman süresi: 25 dakika

Az önce tatilden önce son antrenmani yaptim. Aslinda dün gidecektim ama baya yorgundum. Bigün daha dinlenme günü ekledim, antrenmanda tam verim almak icin. Öylede oldu tekrar sayilarinda ve replerde artis var. Leg press de Hit teknigi olarak rest pause yaptim 14rep+2rep+1rep. Aralarda 5-10 saniye nefes aldim. Eylülde tekrar ideal rutini dönebilirim, ama bu sefer önce yorma teknigi kullanacagim.

upload_2014-9-10_23-46-48.png

5 gün dinlenme sonrasi bu sabah antrenmi yaptim. Kilolarda ve rep sayilarinda artis var. Duruma göre tam bilmiyorum idealrutine tekrar gecis yapamayi düsünüyorum. Suanki dr. mcguff kitapindaki önderdigi program.

Diger videolardaki üyeler gibi saglam ve fit vücütlari var ögrencilerin
------------------------------------------------------------------------

GT üyeligimi sonlandirdim. Artik gt kadrosunda olmak istemiyorum. Uzun süre offline olacagim. Belki ara sirada günlüge birseyler yazarim, tam emin degilim. Burda konuyu takip eden veye etmeyen üyelere tesekkür etmek istiyorum. Insallah high intensity ile ilgili bi kac sey katmisimdir

Eki Görüntüle 32803

5 gün dinlenme sonrasi bu sabah antrenmi yaptim. Kilolarda ve rep sayilarinda artis var. Duruma göre tam bilmiyorum idealrutine tekrar gecis yapamayi düsünüyorum. Suanki dr. mcguff kitapindaki önderdigi program.

Diger videolardaki üyeler gibi saglam ve fit vücütlari var ögrencilerin
------------------------------------------------------------------------

GT üyeligimi sonlandirdim. Artik gt kadrosunda olmak istemiyorum. Uzun süre offline olacagim. Belki ara sirada günlüge birseyler yazarim, tam emin degilim. Burda konuyu takip eden veye etmeyen üyelere tesekkür etmek istiyorum. Insallah high intensity ile ilgili bi kac sey katmisimdir

Hayirlisi olsun hocam kendinize iyi bakin yolunuz açık olsun hersey icin tesekkurler kendi adima.yine ara sirada olsa gormek isteriz sizi basarilar

Back
Yukarı