egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

Hemen yazayım. Buyrun detaylar;

Sırt
Bent Over Barbell Row 7*6 (63 kg)
Bent Arm Barbell Pullover 7*6 (33 kg)
Seated Cable Row 7*6 (70 kg)
Rear Delt Raise 7*6 (12.5 kg)

Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -
Lying Knee Raise 4*10 - Hepsi Ardarda Süperset

Bugunun idmanını yazayım. Buyrun detaylar;

Omuz & Triceps
Military Press 7*6(40 kg)
Lateral Raise 7*6 (14 kg)
Ez-Barbell Skullcrusher 7*6 (31 kg)
Triceps Kickback 7*6 (14 kg)
regu çalışma sisteminden memnun olduğunu biliyorum, ama sırf merakımdan sormak istiyorum, omuz açışları daha fazla tekrar yapmak daha mı iyi olur acaba?çünkü okuduğum her kaynakta, bu hareketin fazla tekrar yapılması gerektiği yazıyor. verim aldığın belli ama acaba fazla tekrar yapsam aldığın verim artabilir mi?

regu çalışma sisteminden memnun olduğunu biliyorum, ama sırf merakımdan sormak istiyorum, omuz açışları daha fazla tekrar yapmak daha mı iyi olur acaba?çünkü okuduğum her kaynakta, bu hareketin fazla tekrar yapılması gerektiği yazıyor. verim aldığın belli ama acaba fazla tekrar yapsam aldığın verim artabilir mi?
Abi 1 ay sonra daha farklı bir sisteme geçecem, görecegiz sonuçları. Omuz acışları yüksek tekrar sever seninde dedıgin gıbi

Ve geri dondum 5 gunluk aradan sonra bomba gibi

Bench press 5x5 (60kg)
Bent over barbell row 5x5 (75kg)
Squat 5x5 (100kg)
Clean and press 4x5 (40kg)
Z bar curl 3x21son set drop 5 5 10 (15kg bar haric)

-bench presste 60i gormek beni sevindirdi 5x5te olsa yani tekrar sayisi azda olsa kilolari arttirabilcegimi ve daha guclu oldugumu hissettim bu 5 gunluk ara sonrasi
-bent over bar rowda 50kg 8 tekrar yaparken 75e kadar ciktim yada yanlis hatirliyorum 65 te olabilir yalan olmasin
-squatta bari racktan almanin ayri bi tadi var bugun bi kez daha anladim ve 100kg gordum hareketi yarim yapsam 120 130a cikabilirim
-cleand and press, clean and jerk tarzi hareketler hep ilgimi cekti bugun denemek istedim once clean and jerk vardi kafamda ama sonra clean and press yaptim tek fark press eklenmesi zaten mukemmel bi hareket gercekten splitte bile yer verebilcegim bi hareket bundan sonra
-z bar curl hareketinde 7 7 7 yaptim yarim, gogusten bitis noktasina,ve hareketin tamami olarak piramitte deniyo heralde ve son setini drop yaptim ağlaticak kivama getirdi..
-5 gunluk ara sonrasi boyle manyakca bi program yaptim degisik seyler denemek istiyodum artik bugun boyle oldu ama splite devam edicem heralde yine bakicam duruma gore tavsiyeniz varsa dinlerim soru vs burdayim uzun oldu kusura bakmayın okudugunuz icin tesekkurler herkese iyi forumlar..

*bu arada multipower whey bitmek uzere arkadasimdan uygun fiyata nitrotech aldim, cantamda suan 9da cikicam dershaneden canta sisti umarim yirtilmaz :D gorusmek uzere..

Dedigim gibi senin bench in 54 ten fazladir egemen ;)

Lg Smart World
Aynen abi dedigin gibi hatta 65e kadar cikabilirdim ama bu kg 8 tekrar da kaca duser bilmiyorum ama 50de kalmiycagi kesin 55e cikartirim en azindan 58 falan :)

Egemen abi strongliftte ilk hafta 1RM nin %50 55 başlanmıyo mu?
Stronglifte baslamadim aslinda oyle deneme amacli yapiyorum bu hafta splite donucem tekrardan, dedigini bilmiyodum % 85 ile basliyoruz devam ediyoruz saniyodumda heralde dedigin gibi mantikli sagol soyledigin icin :)

önemli değil abide ben 5x5 görünce ondan dedim bende sitesinde okudum ondan dedim :)
Sagol uyardigin icin kardesim,hep diyodum guc programina gecicem gecicem diye o yuzden basladim sandin heralde:D basliycaktim aslinda da sonra bekci abi fikrini soyleyince mantikli geldi 1 ay guc uygulasam defnasyona girsem yine kilolar dusucek bi anlami olmiycak o yuzden splitte karar kildim yine :)

uzun zamandır okuyamadım günlüğünüzü Bugün tekrar okuma fırsatım oldu, @egemennn ara verdikten sonra salona girdiğimde heycanlanıyorum ben özlemiş oluyorum salonu aydı duyguyu yaşadın mı ? @requ. bende savaş hocanın programını başladım dün itibariyle cok mantıklı geldi bakalım hayırlısı =) En güzel tarafı fazla hareket girmediğin için salon kalabalık olsada :D sağda solda dumbell vs vs aramıyosun , 1 kere çalışcagın kiloyu buldugun zaman 15 dk senle oluyor :D
iyi sporlar

uzun zamandır okuyamadım günlüğünüzü Bugün tekrar okuma fırsatım oldu, @egemennn ara verdikten sonra salona girdiğimde heycanlanıyorum ben özlemiş oluyorum salonu aydı duyguyu yaşadın mı ? @requ. bende savaş hocanın programını başladım dün itibariyle cok mantıklı geldi bakalım hayırlısı =) En güzel tarafı fazla hareket girmediğin için salon kalabalık olsada :D sağda solda dumbell vs vs aramıyosun , 1 kere çalışcagın kiloyu buldugun zaman 15 dk senle oluyor :D
iyi sporlar
:D yaşamaz mıyım abi hemde nasıl hani sevgiliyle ilk buluşucakken heycanlanırsın onun gibi,özlüyosun 5 günde olsa müthiş enerji birikiyo o salonun havası atmosferi ağırlıkların sesi pump hissi anlayamazsınız,sözüm forumdan dışarı :D

iyi sporlar
Öyle ben 1 ay sonra ters piramite geçecegim :)

Squat 5x5 (100kg)
Incline bench press 5x5 (55kg)
Deadlift 5x5 (80kg)
Reverse pushdown 3x12 son set drop 12 12 12 (40kg)
Hammer curl 3x8 son set drop 8 8 8

Anteenman boyleydi 2 gun off pazartesi splite devam 4x8 olarak devam..ama merak ettiginiz sistemler varsa denek olabilirim 3-4 hafta ciddiyim talep olursa en cok istenilen sisteme gecebilirim varsa bekliykrum cevaplarinizi okudugunuz icin tesekkurler yarin ehliyet sinavim var bakalim nabicam :)

Back
Yukarı