egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

Sirt

Deadlift 12-8-8-8-4 (80kg-85kg)
Lat pulldown 4x8 (50kg)
Bent over barbell row 4x8(55kg)
Straight arm pulldown 4x8(40kg)
One arm dumbell row 4x8 (17.5kg)
Row machine 2x12

-yeni salondaki ilk sirt antrenmanimdi, bar rowda kilolar farketti gercekten barin ince olmasiyla beraber tutus kolaylasti,latpulldown bari biraz daha kavisli diğer salondakine gore buda sirtin ortasini daha iyi sikistirmama yardimci oldu
-ayrica salonda squat rack olmasi cok iyi oldu deadlift bar row hareketlerinde bari almak daha kolay oldu alismaya calisiyorum yeni ortama burda daha yardimseverler gördüm bakalim herkese iyi aksamlar..

Sirt

Deadlift 12-8-8-8-4 (80kg-85kg)
Lat pulldown 4x8 (50kg)
Bent over barbell row 4x8(55kg)
Straight arm pulldown 4x8(40kg)
One arm dumbell row 4x8 (17.5kg)
Row machine 2x12

-yeni salondaki ilk sirt antrenmanimdi, bar rowda kilolar farketti gercekten barin ince olmasiyla beraber tutus kolaylasti,latpulldown bari biraz daha kavisli diğer salondakine gore buda sirtin ortasini daha iyi sikistirmama yardimci oldu
-ayrica salonda squat rack olmasi cok iyi oldu deadlift bar row hareketlerinde bari almak daha kolay oldu alismaya calisiyorum yeni ortama burda daha yardimseverler gördüm bakalim herkese iyi aksamlar..
Eski gittiğin yerde squat rack yok muydu?

Hayir yoktu abla squat yaparken dips aletinden aliyodum barı, bar row gibi hareketlerde yerden aliyodum
Çok ilginç, en temel hareketlerden biri olan squat için rack'ın olmaması:)
Ama şimdi bunu geçen sene söyleseydin hiçbir şey ifade etmezdi benim için, çünkü squat ne olduğunu bilmiyordum, forum sayesinde kendimi çok geliştirdim. 2014'te kitap okuyamadım, fotoğraf çekemedim diye üzülüyordum, ama fitnes konusunda kendimi çok geliştirmişim. Boş geçmedi 2014.

Çok ilginç, en temel hareketlerden biri olan squat için rack'ın olmaması:)
Ama şimdi bunu geçen sene söyleseydin hiçbir şey ifade etmezdi benim için, çünkü squat ne olduğunu bilmiyordum, forum sayesinde kendimi çok geliştirdim. 2014'te kitap okuyamadım, fotoğraf çekemedim diye üzülüyordum, ama fitnes konusunda kendimi çok geliştirmişim. Boş geçmedi 2014.
Aynen cok onemli neyseki bu salonda var bugun mesela over head press hareketinde isime yariycak, bazi salonlarda rack olmamasinin nedeni onemsemiyo olmalari bu salona yazilirken squat deadlift dedim adam bi degisik bakti korkuyolar bu hareketlerden onemsemiyolarda ama benim vazgeçilmezlerim arasinda :D

Bana da bu forum cok sey katti gercekten katmayada devam ediyo son zamanlarda ama bilgilendirici konu goremiyorum daha cok gulduren seyler goruyorum neyse duzelir bu durumda :D

Benim salondada rack yok,adam gibi bacak çalisanda yok gerci.neyseki diger bacak makinlri var,aynen bende dips aletinden aliyorum bari.salon degistirmek sart ama en yakinida bu.idare edecez bi sure daha.isin zor egemen,durmak yok squata devam :)

Bacak idmanı bitmiş bulunmakta,Buyrun detaylar;

Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -
Lying Knee Raise 4*10 - Hepsi Ardarda Süperset

Bacak

Narrow Stance ATG Squat 8*12 (43 kg)
Leg Extension 4*12
Romanian Deadlift 10*12 (58 kg)
Standing Calf Raise 6*20 (80 kg)

Benim salondada rack yok,adam gibi bacak çalisanda yok gerci.neyseki diger bacak makinlri var,aynen bende dips aletinden aliyorum bari.salon degistirmek sart ama en yakinida bu.idare edecez bi sure daha.isin zor egemen,durmak yok squata devam :)
Imkanlari yaratiriz gerekirse abi aynen ama bu salonda var o yuzden rahatim, squattan vazgecmem ama kalcam fena büyüdü yav jennifer lopez poposu yaptim yemin ederim definasyonda duzelir umarim:( :( :(

@egemennn , şu dipsten alma işini bende deniyim smith machinede hoş olmuyor.Almak kolay oluyor mu barı ?
Abi dips aleti yakınsa omuzlarina bizimki oyleydi hatta egilip aliyodum biraz bi sikinti olmuyodu gayet guvenli ve kolay denemeni tavsiye ederim :))

-----

Omuz-Triceps

Seated dumbell shoulder press 4x12 (10+10kg)
Dumbell shoulder press 3x8 (20+20kg)
Over head press 3x8 (30kg)
Rear delt raise 3x12 (7.5+7.5kg)

Close grip bench press 4x8(40kg)
Skullcrusher 4x8 (15kg bar haric)
Pushdown 3x12 (40kg)
V bar pushdown 3x12 (35kg)

Bacak idmanı bitmiş bulunmakta,Buyrun detaylar;

Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -

Bacak

Narrow Stance ATG Squat 8*12 (43 kg)
Leg Extension 4*12
Romanian Deadlift 10*12 (58 kg)
Standing Calf Raise 6*20 (80 kg)

merhaba requ bir süredir uzak kaldım forumdan ama konunuza ara ara bakma fırsatım oluyor , yanlış hatırlamıyorsam savaş hocanın bulk programnını uyguluyordun. Sonuçları nasıl oldu , teşekkür ederim şimdiden

merhaba requ bir süredir uzak kaldım forumdan ama konunuza ara ara bakma fırsatım oluyor , yanlış hatırlamıyorsam savaş hocanın bulk programnını uyguluyordun. Sonuçları nasıl oldu , teşekkür ederim şimdiden
Gayet memnunum hatta surekli uygulayacam galiba :)

Overtraining mi oldum bilmiyorum ama 1 hafta ara vermek var kafamda son zamanlarda overtraining belirtileri hissediyodum zaten ya beslenmeye daha ozen göstericem vitaminlerim bitti onlari tekrsr kullanicam yada ara vericem ara vermek istemiyorum hic bugun yataktan kalkasim yoktu hic bi gariptim aksamda midemi bozmusum uyandim hep overtraining belirtileri var ama bakalim yarin bacak gunu iyi hissetmezsem gitmem ve ara verebilirim, yada tamamen psikolojik veya hastayim ve gecicek herkese iyi aksamlar varsa fikri olan bu konu hakkinda paylasirsa iyi olur hem baskalarida yararlanir en son arayi gecen en yakin bayramda verdim 4 5 gün

Egemen gelisimin gayet guzel gidiyor. Belki vucudunu fazla yoruyorsun ya da sinava hazirlanirken stres yapiyorsun. Stres buyume hormonunu azaltir.Bir hafta ara ver,guzel beslen,sinemaya git,gez dolas. Bomba gibi doneceksindir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Egemen gelisimin gayet guzel gidiyor. Belki vucudunu fazla yoruyorsun ya da sinava hazirlanirken stres yapiyorsun. Stres buyume hormonunu azaltir.Bir hafta ara ver,guzel beslen,sinemaya git,gez dolas. Bomba gibi doneceksindir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Teşekkürler abi gelisim guzel cok sukur ama son zamanlarda ne agirlik arttirabiliyorum istedigim seviyede nede gelisim durmus gibi sanirim 4 5 gun ara vermek iyi olucak ama sinav pek etkilemiyo yani takmiyorum bu aralar gerekeni yapıyorum calisiyorum gecen seneye gore o yuzden kafam daha rahat sinav konusunda cok tesekkur ederim tekrar tavsiyen ve yorumun icin :)
Gercekten boyle olduguna inaniyorsan bi reset at egemen, bisey degismez uc bes gunden

Lg Smart World
Tesekkurler abi psikoljik olarak küçülmus gibi hissedicem ama dönünce hersey iyi olucak ara verdikten sonra hem agirlik arttirdim hemde gelisim artti ne zaman ara versem boyle oldu yine aynisi olur umarim :D
Ben 3 ayda bir 1 hafta veya 10 gün ara veriyorum bana iyi geliyor açıkçası. Hem hevesin geri geliyor hem vücut daha dinçleşiyor.
Merhaba abi hosgeldin gunluge forumda hep goruyodum mesajlarini vucut olarakta proflden gördüğüm kadariyla begendigim ve sevdigim bi uyesin burda gormek beni sevindirdi tavsiyen icin cok tesekkur ederim sanirim biraz ara iyi olucak :)

Göğüs-Biceps idmanı geride kaldı. Buyrun detaylar;

Göğüs & Biceps
Dumbbell Bench Press 7*6 (27 kg)
Incline Dumbbell Bench Press 7*6 (23 kg)
Incline Dumbbell Curl 7*6 (12 kg)
Ez-Barbell Curl 7*6 (30 kg)

Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -

İdmandan önce

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1417887248256.jpg
    uploadfromtaptalk1417887248256.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 372
Back