Mustimusti
Üye
Masallah demeden gecmeyelim 

Cok tesekkurler abi cok cok sagolMasallah demeden gecmeyelim![]()
sanki biraz yağ yakmış gibisin kolların daha sıkı gözüküyor göğüsler de çok iyi kaldı 1 ay meraklı bekleyişim sürüyor sayılı gün çabuk geçermişOmuz
Seated dumbell lateral raise 4x12 (10kg+10kg) son set drop 12 12 12 7.5kg 5kg
Dumbell shoulder press 4x8 (22kg+22kg)
Over head press 3x8 (30kg) & plate front raise 3x12 7.5kg (super set)
Rear delt raise 3x12 (10kg+10kg)
-oncelikle bekci abinin gunlugunu takip etmenizi oneririm cok faydali yazilar paylasiyo
https://www.bodyforumtr.com/index.php?threads/77222/
-harika bi omuz antrenmani oldu, ciddi anlamda aci cektim antrenman sonrasi
-normalde 2 press uygulamam biliyosunuz kafama esti bugün 1 press daha ekledim en sevdigim hareketlerden olan over head press hareketini ekledim ve super set yaptim plaka ile one açış hareketini baya iyi geldi, over head presste son sette 2 tekrar kala agirlik kalkmadi pes etmedim neyse ki bi cocuk yardim etti sagolsun boyle yardimsever insanlar cok mutlu ediyo beni bu sporda, bende yardim etmistim bi abiye mutlaka salonda dinleniyosaniz ve zorlandigini gordugunuz kisiye yardim edin derim ben
-2 tane fotograf atiyorum oylesine 1 ay kadar kaldi bulku bitirmeme bu sefer kesin![]()
-Bu arada bugun cok onemli bi tespit yaptim hocaminda yardimiyla dumb shoulder presste son 2 tekrar kala dusurdum dumbell i bileklerim zayif bilek calismaya basliycam muhtemelen biceps triceps günü calisicam umarim faydasini görürüm ki bi cok harekette isime yariycagini düşünüyorum,ayrica dumbell shoulder press gibi hareketlerde partnerinize mutlaka bilekten yardim etmesini soyleyin koldan destekleyince daha dengesiz oluyo ve yuk omuzlardan kalkiyo buna savas cebecide deginmisti tavsiye ederim..
Uzun oldu kusura bakmayin okuduysaniz tesekkurler okumadiysanizda baktiniz goz gezdirmissinizdir tesekkurler, gorusmek uzere yarin biceps triceps![]()
Cok tesekkurler bikac gun kalori hesaplamadim yag yakmis olabilirim az bisey ama hala yagliyim gorundugu gibi hehe aslında suanda da bulku bitirebilirim yemek yemekten biktim artik diyet yapmayı ozledim o derece ama havalar sogudu hazir son hamlelerimi yapicam cok az bi fark daha yaratmak istiyorumsanki biraz yağ yakmış gibisin kolların daha sıkı gözüküyor göğüsler de çok iyi kaldı 1 ay meraklı bekleyişim sürüyor sayılı gün çabuk geçermiş![]()
başka bir başlık altında da bu omuz sakatlığınızdan bahsetmişsiniz.. sakatlık ve iyileşme süreciniz ile ilgili olarak bilgi verebilir misiniz..?gecmiş olsun inşallah o bölgeyi sakatlamamışsındır. ben 2.ayımda sakatladım sol omzumu öyle berbat bir şey ki sol elimi kullanırken 2 defa düşünüyorum o derece. bilinçaltıma yerleşti. tekrar geçmiş olsun umarim ciddi bir sey olmamistir
Egemen antreman sonrası muz gayet uygun bir besin,o saydığın biçok suplementden dahada faydalı olabilir yerinde kullandığın zaman,muzdaki potasyum oranı hiçbir besinde yok.ayrıca lif oranı yüksek ve antreman sonrası için süper.Şu an bulk yapıyorsun fakat definasyonda kullanımına biraz daha dikkat edersin,definasyonda bile olsan önemli olan kalori miktarı bunu biliyorsun.Bulka devammı ediceksin yoksa diyete girip definasyonmu yapıcaksın buna kendin karar vericeksin,sen yeterli dersen girersin definasyona,ayrıca diyete başlarsanda mental olarak ruhsal olarak diyete hazır olduğundan emin ol,güzel bir beslenme planı yap ondan sonra başla.
Tesekkurler abi cok haklisin yerinde bi gozlem olmus bende oyle dusunuyodumda iste degistiremiyo insanBi gözlemimi paylasmak istiyorum,Cok takiyorsun egemen cevreyi.cok knstresin motivesin canavar gibisin ama biri birsey diyor kafan karisiyor.karismasin bildiginden sasma.arastryrsun herseyi daha ne.ye muzunu afiyetle![]()
Dogru abi musade etmemem lazim aslinda burada dolastigim kadar facebook twitterda gezmiyorum sayisiz bilgi edindim devamda ediniyorum buradan edinmeyeYani egemen,aylardır forumda aktifsin,bilgi birikinin var,hedeflerin var ve kendini bilmezin biri çıkıp 5 dakikada bunların hepsini yerlebir ediyor ve sende kafanı bulandırarak buna müsade ediyorsun.
Kardeşim bu işi kendin yapıcaksın. Başkaları için yapmıyorsun ne bu işi ne başka bir işi. Bana göbeğimin olduğunu söylüyorlar ben göbeğimle mutluyum çünkü belimi inceltebilecek birikime sahip olduğumu düşünüyorum.
Zira bugün omuz çalışırken biri gelip bana niye yardımsız çalışıyorsun dedi. Bende afalladım , yardıma ihtiyacım var gibi mi gözüküyor dedim gitti. Yani boş adam çoktur her şeyin içinde vardır takmak yerine sen kendine hedefini belirle 1 ay gidicem diyorsan 1 ay git sonuçta kendi vücudunu kendin bileceksin![]()
Hobi olarak mı yapmayı düşünüyosun, yoksa kendini bu alanda geliştirmek mi istiyosun? Kendini geliştirmek niyetindeysen haftada 6 gün fitness idmanlarına ek olarak, kondisyon, esneme açma germe, güç ve teknik antrenmanları yapmalısın. Aslında bu çok geniş bi konu merak edenler varsa bununla ilgili bi konu açabilirim.@uykusuzburak abi güreşle ugrastıgını söylemiştin 5 yıl kadar. Güreşe merak saldım şu aralar, nasıl bir program izlemeliyim haftada 1 gün güreş idmanı olsa ?
Aslında geliştirmek istiyorum. Perşembe bacak günüm, cuma boş genelde, güreş idmanı çarşamba oluyorHobi olarak mı yapmayı düşünüyosun, yoksa kendini bu alanda geliştirmek mi istiyosun? Kendini geliştirmek niyetindeysen haftada 6 gün fitness idmanlarına ek olarak, kondisyon, esneme açma germe, güç ve teknik antrenmanları yapmalısın. Aslında bu çok geniş bi konu merak edenler varsa bununla ilgili bi konu açabilirim.
hammer curlu neden düşük kilo ile yapıyorsun egemen? yani diğer kilolara bakılırsa gücün kuvvetin daha ağırını kaldırmaya müsait. acaba bu hareketle ilgili bilmediğim bişey mi var diye merak ettim. hafif kilo ile mi çalışılması gerekiyor?Tesekkurler abi cok haklisin yerinde bi gozlem olmus bende oyle dusunuyodumda iste degistiremiyo insan
Dogru abi musade etmemem lazim aslinda burada dolastigim kadar facebook twitterda gezmiyorum sayisiz bilgi edindim devamda ediniyorum buradan edinmeye
Bu guzel yazin icin cok tesekkur ederim resmen beni anlatmissin aynen bende definasyonda halledebilecegime kesinlikle inaniyorum olmaz diye bisey yok takmamaya calisicam bundan sonra sagolun tekrardan
----
Biceps Triceps
close grip bench press 4x8 (40kg)
Skullcrusher 4x8 (17.5 bar haric)
Pushdown 3x10
Rope pushdown 3x10
Z bar curl 4x8 (25kg bar haric)
Hammer curl 3x8 (10kg)
Alternative dumbell curl 4x8 (12.5kg,25kg)
Revers curl 1x12 drop 12 12
Abi ben hammer curl hareketini static yapiyorum buda 10 12.5kg bile zorluyo söyle yapıyorum baya etkili tavsiye ederim baslangic noktasini bitis noktasi yapiyoruz yani havada duruyo ikiside birini indirip kaldiriyoruz digeri bekliyo sonra digeri ayni sekildehammer curlu neden düşük kilo ile yapıyorsun egemen? yani diğer kilolara bakılırsa gücün kuvvetin daha ağırını kaldırmaya müsait. acaba bu hareketle ilgili bilmediğim bişey mi var diye merak ettim. hafif kilo ile mi çalışılması gerekiyor?
evet farklı imiş, bunu deneyeceğim,zira diğer türlüsüne vücut çok alıştı.[DOUBLEPOST=1416648353][/DOUBLEPOST]dumbel curlu çevirip yapıyorum bir kaç haftadır, o değişiklik de iyi geldi, vücudu şaşırtınca "icat çıkarıp da benim rahatımı bozma!" gibisinden bir tepki veriyor. baya benimle konuşuyor artık vücutAbi ben hammer curl hareketini static yapiyorum buda 10 12.5kg bile zorluyo söyle yapıyorum baya etkili tavsiye ederim baslangic noktasini bitis noktasi yapiyoruz yani havada duruyo ikiside birini indirip kaldiriyoruz digeri bekliyo sonra digeri ayni sekildeumarim anlatabilmisimdir düşük olmasinin bu sebebi birazda ama siddetle oneririm cok iyi oluyo boyle
Cevirerek yapınca alternative dumbell curl oluyo benim bi turlu vazgecemedigim hareket abievet farklı imiş, bunu deneyeceğim,zira diğer türlüsüne vücut çok alıştı.[DOUBLEPOST=1416648353][/DOUBLEPOST]dumbel curlu çevirip yapıyorum bir kaç haftadır, o değişiklik de iyi geldi, vücudu şaşırtınca "icat çıkarıp da benim rahatımı bozma!" gibisinden bir tepki veriyor. baya benimle konuşuyor artık vücut
Cok tesekkur ederizkonuda güzel gelişimde başarılar![]()