egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

egemen iyi yoldasın. tipin de iyi ve ben de senin başarılı olacağına inanıyorum. hem sporda hem hayatta. herşeyden önce azimlisin. normal insanlara 5 kiloluk bir poşeti taşımak zor gelirken, sen ağırlık kaldırmayı hayatının bir parçası haline getirmişsin. bu iş azim, sabır ve disiplin istiyor. tüm bunlara sahip insanlar, hayatta karşılaşacakları her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi bilir.
kıskananlar çatlasın.

105 kiloyken daha mı iyiydim de bir daha gereksiz diyen olursa :)
Tesekkurler abi aynen ama umarim bir gun anliycaklar :)

egemen iyi yoldasın. tipin de iyi ve ben de senin başarılı olacağına inanıyorum. hem sporda hem hayatta. herşeyden önce azimlisin. normal insanlara 5 kiloluk bir poşeti taşımak zor gelirken, sen ağırlık kaldırmayı hayatının bir parçası haline getirmişsin. bu iş azim, sabır ve disiplin istiyor. tüm bunlara sahip insanlar, hayatta karşılaşacakları her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi bilir.
kıskananlar çatlasın.

Sagolasin abi böyle dusunmene sevindim ve yazdiklarin tekrardan motivasyonuma motivasyon katti gercekten bu zorluklar dahada güçlü yapiyo gittikce beni ve umarim guclendikce de hepsini atlaticam, atlaticaz gercekten kolay degil bu spor her yonuyle ama zoru severiz :)

Teşekkürler @Mustimusti guzel tavsiye ve görüşleriniz icin :)
-------------

Sırt

Deadlift 5x8 (80kg)
Pulldown 4x8+8 (45kg+45kg)
Bar row 4x8 (50kg)
Lat pulldown 4x8
One arm dumb row 4x8 (20kg-25kg)
Row machine 3x8

Eve gelince 4x8 barfiks

-cok verimli bi antrenmandi, beslenmede güzeldi antrenmana olumlu yansıdı hastaligim suresince heralde su atti vucut cunku karb alamadim dogru duzgun bugun antrenman sonrasi sirta baktim resmen paramparcaydi tabi ışık etkiside var kendimi kandirmiyim ama daha once boyle degildi ve hacimdende fazla bisey kaybolmamis hatta hic , neyse iyilestik artik karbonhidrat falan aldigim gunluk oran guzel, ayni sekilde devam
-bar row da acayip sekilde kayiyo elimden bar neyse guclenmesini bekliyorum bilegin on kolun ozaman hallolur.
-yarin dinlenme günüm herkese iyi aksamlar okudugunuz icin tesekkurler :)

Bugun dinlenme günüm 12 saat dershanedeydim :D yarin omuz calisicam herkese iyi geceler :)

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1414007126077.png
    uploadfromtaptalk1414007126077.png
    363,8 KB · Görüntüleme: 429
Az önce biten idman. Buyrun detaylar;

Bacak
Leg Extension 7*12 (Son 2 Set Sonda) & Romanian Deadlift 6*12 (58 kg)
Dumbbell Walking Lunge 5*12 (10 kg) & Barbell Shrug 5*12 (78 kg)
Standing Calf Raise 6*20 (78 kg)

Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -
Lying Knee Raise 4*10 - Hepsi Ardarda Süperset

Omuz&kalf

Seated dumbell lateral raise 4x12 son set drop 12 12 12 (7.5kg)(7.5kg-5kg-2.5kg)
Wide grip upright row 3x12(15kg bar haric)
Dumbell shoulder press 4x8 son set drop 8-7-8 (20kg) (20kg 15kg 7.5kg)
Rear delt raise 3x12 (7.5kg)

Leg press machine kalf raise2x30 son set drop 30 30

-cok iyi bi antrenmandi yine, ilk kez press hareketinde drop set denedim 7.5kg bile zor kalkti ve muthis kasildi omuzlar su sisesini kaldirmakta zorlandim.

Herkese iyi aksamlar okudugunuz ve takip ettiginiz icin tesekkurler:)

arkadaşlar hep kafama takılan bir konu olmuştur. omuz presste dambılı tam olarak yanlarda nereye kadar indiriyorsunuz? kulak hizası indiren var, çene hizası ya da omuz hizası?

arkadaşlar hep kafama takılan bir konu olmuştur. omuz presste dambılı tam olarak yanlarda nereye kadar indiriyorsunuz? kulak hizası indiren var, çene hizası ya da omuz hizası?
Ben kulak hizasina indiriyorum abi boyle daha iyi hissediyorum diger türlü cok inmis oluyo agirlik kontrolumden cikiyo gibi geliyo

Tam indirirsek gerginligi omuzlardan alip koltuk altina veriyoruz. Kulak hizasi iyidir ;)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben de kulağa kadar indiriyorum. acaba yanlış mı yapıyorum diye sorayım dedim. omuza kadar indirince geri kalkmıyor çünkü, orda kalıyor :)

Birde uprigt row omuş genişlediğin de göğüse kadar mı dar tutup çeneye kadar mı?
Ben omuz genisliginde goguse kadar cekiyorum trapez icin degil omuz baslari icin yapiyorum gercekten mukemmel etki ediyo ilk denedigimde sasirmistim trapeze etki eder sanmistim

Old schooldan bir vücutçü adını hatırlamıyorum omuz genişliğinde tutup çeneye kadar çekin diyodu yan omuzu daha fazla etkiliyo diye bende işe yaradı :D

Old schooldan bir vücutçü adını hatırlamıyorum omuz genişliğinde tutup çeneye kadar çekin diyodu yan omuzu daha fazla etkiliyo diye bende işe yaradı :D
:D olabilir ben oylede denedim ama nekadar omuzdan yukari cikarsa trapezede vuruyo bende tabi herkeste farkli olabiliyo ama bidahaki antrenman bi kac tekrar o sekil deniycem tekrar tesekkurler:D

upraight row çok güzel bir hareket ama 5 ay hiç çalışmadım. 10 ar kilolarla yapınca bile bileklerimde müthiş baskı ve acı hissediyordum. 1-2 aydır 16 şar kilolarla çalışıyorum. yine acı var, ama sadece omuzlarda :) sanırım tutuş konusunda hatalı davrnadım. tabi önce bilekler de güçsüzdü.bilekleri içe doğru bükmek gerekiyor.

upraight row çok güzel bir hareket ama 5 ay hiç çalışmadım. 10 ar kilolarla yapınca bile bileklerimde müthiş baskı ve acı hissediyordum. 1-2 aydır 16 şar kilolarla çalışıyorum. yine acı var, ama sadece omuzlarda :) sanırım tutuş konusunda hatalı davrnadım. tabi önce bilekler de güçsüzdü.bilekleri içe doğru bükmek gerekiyor.
Yukarıdaki muhabbetleri de okudum biraz benim de pek sıcak bakmadığım bir hareket aslında.Ellerini kullanarak para kazanan meslek erbabının kaçınması gereken bir hareket bence.Yukarılara çıktıkça bilekler daha da zorlanıyor ve dikkatli indirmek lazım.Trapez varyasyonunda barbelle çalışmak sakat.İlla yapilacaksa cable versiyonu tercih edilebilir başlarda.Yapacak arkadaşlara tavsiyem kiloları düşük tutmaları.Araya girmiş gibi oldum biraz ama :D

Back
Yukarı