Bekci
Üye
requ matematik notun kac senin?bi hesap hatasi var sankiabi 10 günde boşalttık, sabahları ve idmanda da boşaltıp akşamına 200 gr. yüklüyoruz işte bazen 250 gr.'a kadar çıkıyo da doldurdugumu boşaltıyorum işte![]()

requ matematik notun kac senin?bi hesap hatasi var sankiabi 10 günde boşalttık, sabahları ve idmanda da boşaltıp akşamına 200 gr. yüklüyoruz işte bazen 250 gr.'a kadar çıkıyo da doldurdugumu boşaltıyorum işte![]()
yok abi hata falan yarequ matematik notun kac senin?bi hesap hatasi var sanki![]()
Omuz gibi küçük bir kas grubu için 5 hareket fazla değil mi? Overtrain olup istediğinin tam tersine omuzlarını küçültme riskini de değerlendir istersen.evet arkadaşlar en sevdiğim antrenmanı geride bıraktımÇok çeşitli bir idman oldu buyrun detaylar;
Omuz
Single Arm Lateral Raise 4*12 (10 kg) Son Set Drop 12-12-12 (10-6-3 kg)
Wide Grip Upright Row 3*12 (44 kg) Son Set Drop 12-12-12 (44-34-28 kg)
Military Press 4*12 (34 kg)
Rear Delt Raise 4*12 (15 kg) Son Set Drop 12-12-12 (15-11-8 kg)
Barbell Shrug 4*12 (85 kg)
Kalf & Forearm
Seated Barbell Calf Raise 4*20 (85 kg)
Wrist Curl On Bench 4*12 (15 kg)
Abs
Crunch 4*30 -
Leg Raise 4*15 -
Knee Raise 4*15 -
Dumbell Side Bend 4*30 (10 kg) - Hepsi Ardarda Süperset Şeklinde
C-Sit 4*50 sn.
- Önceki idmandan sonra omuzda kg artıracağımı söylemiştim ve artırdım. Yalnız overhead press varyasyonlarında hala sıkıntım var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
- Sorularınız olursa cevaplayabilirim, detaya girmek istemiyorum
- Hepinize iyi sporlar![]()
Aslında dikkat ederseniz 4 hareket, son hareket trapez ancak omuz günü çok yogun olmadıgı için trapezi de omuzdan sonra çalışıyorum. Overtraining konusunda ise vücuduma göre en iyi bölgem omuzlarım diyebilirim, zaten ayrı bir önem veriyorum tek bölge çalışarakOmuz gibi küçük bir kas grubu için 5 hareket fazla değil mi? Overtrain olup istediğinin tam tersine omuzlarını küçültme riskini de değerlendir istersen.
Bir de, neck press her ne kadar güzel bir hareket olsa da omuz eklemine fazla yük bindirdiği için riskli de... Gene de enseye indirmeyi planlıyorsan alternatif olarak Bradford Press deneyebilirsin, ısınma veya tek set bitirici olarak.
İyi antremanlar.
evde kendin başlasan 2 squat rack yapıp birini bana vermiştin bileSquat rack 2 ay sonunda inşallah yarın gelecek, gelmezse başka yere yaptıracagım
Ya dükkana gidiyorum her gün, bir haftadır daha adamı göremedim, dükkan açık ama kimse yok, telefonları açmıyo vb. vb.evde kendin başlasan 2 squat rack yapıp birini bana vermiştin bile![]()
hadi ya inşallah yarın gelir artık başlarsınYa dükkana gidiyorum her gün, bir haftadır daha adamı göremedim, dükkan açık ama kimse yok, telefonları açmıyo vb. vb.
İnşallah yoksa unutacam bench pressin ne oldugunuhadi ya inşallah yarın gelir artık başlarsın
Rack kapıdan sıgmıyor asıl mesele o şu an, boya 2. meseleSplitte aldığımız pumpı full body'de alsak üstüne program tanımam bende, Pump eksik olunca insan tereddüt ediyor. 5-6 ay full body uygulamıştım 3 hafta güç 3 hafta hipertrofi biraz acemeliğime geldi değişikliklere gitmem lazımdı. Haftada 1 gün full body'den nasıl verim alıcaksın merak ediyorum.
Ayrıca gözün aydın, güzel bi boya atabilirsin rack a hoş durur![]()
Geçmeli derken, portatif tak çıkar mı ?Keşke ayakları geçmeli yaptırsaydın, daha pratik olurdu![]()
Aynen sanırım öyleGeçmeli derken, portatif tak çıkar mı ?![]()
@Tevfik Erzon abi nasıl olmuş ? Malzemesi 60 tl tuttu pasifik kadar var pasifik 400 tl civarı da kapıdan girmedi, napcam bilmiyorum