egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

@Tevfik Erzon abi nasıl olmuş ? Malzemesi 60 tl tuttu pasifik kadar var pasifik 400 tl civarı da kapıdan girmedi, napcam bilmiyorum :D
Güzel olmuş da, sanırım oöbürünü 400lira yapan şey o işçilik yani onun demonte edilebilir halde üretiminde, yoksa bütün profillerin hepsini birbirine kaynaklarsan böyle oluyor. :D Neyse Kesip tekrar birleştireceksiniz galiba, kapı yıkılmaz onun için, ya da kesip ayağını söküp takılabilir yapacaksınız. Senin sette tamam oldu hadi bakalım

Bu arada o yere yakın paralel profil inşallah seati engellemez, gerçi onu hesap etmişsinizdir.

Gayet yeterli keşke emniyet için zeminden biraz üsttede bar olsaydı daha iyi olurdu ama çok önemli değil.
Güzel olmuş da, sanırım oöbürünü 400lira yapan şey o işçilik yani onun demonte edilebilir halde üretiminde, yoksa bütün profillerin hepsini birbirine kaynaklarsan böyle oluyor. :D Neyse Kesip tekrar birleştireceksiniz galiba, kapı yıkılmaz onun için, ya da kesip ayağını söküp takılabilir yapacaksınız. Senin sette tamam oldu hadi bakalım

Bu arada o yere yakın paralel profil inşallah seati engellemez, gerçi onu hesap etmişsinizdir.

Hizmette sınır yok :) Bir adet jettaşı ve bir adet elektrot kaynağı ile bu işi halledebilirsin. :) Şaka bir yana sanayide tanıdığın varsa Tevfik Beyin dediği gibi 2dk da kesip kaynatır.

Kardeş mis gibi geniş çatın var ben olsam atarım üstüne branda çalışırım çatıda :D Çekerim brandayı ne yağmur yer ne bişe kışın giy kazağı çık mis gibi geçer dışarda ıdmanı severim :D

Kardeş mis gibi geniş çatın var ben olsam atarım üstüne branda çalışırım çatıda :D Çekerim brandayı ne yağmur yer ne bişe kışın giy kazağı çık mis gibi geçer dışarda ıdmanı severim :D
Yazlık belde ise bence olur, ama iç anadolu falansa kışın sakatlanırsın + o bar kışın soğuğunda eline yapışır :D

Bugün off gündü arkadaşlar sadece dumbell shrug yaptım 3xmax 17kg evde yaptım onuda,yarın tatile cıkıyorum 3-4 günlük tam güç artışı yakalamışken pek iyi olmadı belkide ama iyi olucak benim için yolda su birikintisi görsem atlayasım geliyodu :)
yarın omuz günü ama eğer erken gitmezsek tatile giderim salona omuzu yapar dönerim herkese iyi geceler..

İzmir de oturuyorum yani hava bakımından rahatım, fakat cok gelen giden oluyor, çoluk çocuk vb. Sıkıntı olur bence :D
Evet kesinlikle, zaten esmesi bile hasta olmana yol açar, sen onu içeri sokmaya bak.

Evet kesinlikle, zaten esmesi bile hasta olmana yol açar, sen onu içeri sokmaya bak.
yarın kestirip, ayakları vidalı yaptırmaya çalışacağım ama yarın olmaz heralde 2 ayda yaptı 4 ayda düzelttiririz :D Ya da başkasını bulacağız :D

yarın kestirip, ayakları vidalı yaptırmaya çalışacağım ama yarın olmaz heralde 2 ayda yaptı 4 ayda düzelttiririz :D Ya da başkasını bulacağız :D
İşte birader bende bu işlerle çok uğraştım, yol parasıydı, ustaydı, ustanın tripleriydi, malzeme parasıydı, boyasıydı, istediğim gibi oldu, olmadı derken baktım daha pahallıya geliyor, ve baktım o süre içerisinde hiçbirşey yapamıyorum, aldım gitti. Demem o ki pasifik pahallı değil, benim gibi bulabilirsen 2.eli ucuz bile sayılır.

İşte birader bende bu işlerle çok uğraştım, yol parasıydı, ustaydı, ustanın tripleriydi, malzeme parasıydı, boyasıydı, istediğim gibi oldu, olmadı derken baktım daha pahallıya geliyor, ve baktım o süre içerisinde hiçbirşey yapamıyorum, aldım gitti. Demem o ki pasifik pahallı değil, benim gibi bulabilirsen 2.eli ucuz bile sayılır.
yok abi işte almadık o seti, amele gibi uğraşıyoruz şimdi

yok abi işte almadık o seti, amele gibi uğraşıyoruz şimdi
Valla işte ben o yolların hepsinden geçtim, pasifiği almaya giderken arkadaşı götürdüm çabuk taşyalım diye beraber taşıdık, işte kaça aldın birader bunu dedi dedim 400, adam dalga geçti benle 400 buna verilir mi , profil 50 lira diye...neyse zaman geçti, bizim lat işini biliyorsun, onu tarif ettim elemana hani bizim pasifiğinkini, ama sökülebilir takılabilir olacak, yükseklik ayarlı falan olacak diye, şimdi eleman telefonlarımı bile açmıyor.

Nedenini söyliyim mi ustaya gösterdi, usta birebir haliyle , yani civatası civatasına 1500lira istemiştir de ondan. Bu işlere ben Türk yanılgısı diyorum artık. Her projeyi küçümseme işi. Ne söylense, direkt malzemenin fiyatını söyleyip işin maliyetini o sanma hastalığı...

Bina dediğin misal biraz beton, biraz demir, biraz cam , biraz ahşap.

Valla işte ben o yolların hepsinden geçtim, pasifiği almaya giderken arkadaşı götürdüm çabuk taşyalım diye beraber taşıdık, işte kaça aldın birader bunu dedi dedim 400, adam dalga geçti benle 400 buna verilir mi , profil 50 lira diye...neyse zaman geçti, bizim lat işini biliyorsun, onu tarif ettim elemana hani bizim pasifiğinkini, ama sökülebilir takılabilir olacak, yükseklik ayarlı falan olacak diye, şimdi eleman telefonlarımı bile açmıyor.

Nedenini söyliyim mi ustaya gösterdi, usta birebir haliyle , yani civatası civatasına 1500lira istemiştir de ondan. Bu işlere ben Türk yanılgısı diyorum artık. Her projeyi küçümseme işi. Ne söylense, direkt malzemenin fiyatını söyleyip işin maliyetini o sanma hastalığı...

Bina dediğin misal biraz beton, biraz demir, biraz cam , biraz ahşap.
aynı olayı sehpayı alırken yaşadım. Ben de amcamla gittim sehpayı almaya, yükledik yeğen kaç kilo bu dedi niye sordun dedim. Bunu demirci memoya yaptırırdık, demir kaç kilo giderse verirdik 500 lira verilir mi dedi. Gel gör ki bir rackı bile 2 ayda yaptı. Hatta 2 saatte yaptı ben gittim cumartesi saat 3 de yapmaya başladık, saat 5 de boyası dahil hazırdı ama 2 ay ne telefonumu actı adam, ne dükkanında bulabildim.

aynı olayı sehpayı alırken yaşadım. Ben de amcamla gittim sehpayı almaya, yükledik yeğen kaç kilo bu dedi niye sordun dedim. Bunu demirci memoya yaptırırdık, demir kaç kilo giderse verirdik 500 lira verilir mi dedi. Gel gör ki bir rackı bile 2 ayda yaptı. Hatta 2 saatte yaptı ben gittim cumartesi saat 3 de yapmaya başladık, saat 5 de boyası dahil hazırdı ama 2 ay ne telefonumu actı adam, ne dükkanında bulabildim.
Evet biraderim, öyle bu işler senin seat 10 numara pasificçi yapamaz :D

Abi rack için ne yapabilirim en zahmetsiz ? Bu arada sen yazınca dikkat ettim alttaki profil sıkıntı çıkarabilir. :D
Abi işte alt tarafı sökülebilir takılabilir yapmak en kolayı, ayrıca aradaki parçayı da çıkarttırabilirsin, o profilin çapraz esnemesini önlemek için ama hemen arkasındaki parça o işi görüyor zaten, 4 delik ve iki kaynak işi var yani..
Gb0BkZ.jpg

Bunun gibi yaptır işte

Gunaydin iyi gubler herkese 2 3 gun tatildeyim ac olarak yuzucem antrennman yapamiyorum iyingunler herkese :)
3unana5u.jpg

@Bekci abinin de dediği gibi, geçen hafta sırt idmanından istediğim verimi alamamıştım, daha doğrusu bicepslerim çok ağrımıştı ve bu hafta spliti değiştirdim biraz. Yeni haliyle;

Pazartesi: Bacak-Abs
Salı: Göğüs-Biceps
Çarşamba: Omuz-Triceps
Perşembe: Sırt-Abs
Cuma: Abs
Cumartesi: Fullbody
Pazar: Abs

Baktım yine sıkıntı oluyor, diğer hafta yeni bir şey ayarlarız artık :D

evet arkadaşlar güzel ama sınırlarımı zorlayamadığım bir Abs-Bacak idmanını geride bıraktık. Dizlerimden dolayı maksimumda çalışamıyorum bacakta. Detaylar;

Abs
Crunch 4*30 -
Leg Raise 4*10 -
Knee Raise 4*10 -
Bottoms Up 4*10 -
Dumbell Side Bend 4*30 (10 kg) - Hepsi Ardarda Süperset Şeklinde
C-Sit 4*50 sn.

Bacak
Barbell Deep Squat 5*12 (40 kg)
Romanian Deadlift 5*12 (52 kg)
Barbell Walking Lunge 4*10 (20 kg) & Wrist Curl On Bench 4*12 (20 kg)
Seated Calf Raise 6*20 (83 kg)

- Wrist Curl biraz alakasız oldu, ama bileklerim güçsüz o yüzden yaptım. İyi günler sağlıcakla kalın :D
- Bu arada diyetimle alakalı hem genel olarak hem de özelden çok sorular geliyor. Beslenme Günlüğümde diyetimle alakalı kapsamlı bir yazı yazacağım kafanızdaki soru işaretlerinin gitmesi için :)
[DOUBLEPOST=1407777064][/DOUBLEPOST]İmzamdaki beslenme günlüğümde carb backloadingi açıklamaya çalıştım dilim döndüğünce. Diyeti merak edenler okuyabilir :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı