egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

antremandan sonra biraz fazla karb olmamış mı yani pirinç ayrı patates ayrı bulgur ayrı bence o bulgur yada pirinci öğle yemeğinde daha iyi olur :D
:D haklisin ama yanima alamadim demistim antrenmandan sonra oyle yaptim bende zaten patatesteki karb fazla degilki aslinda
Duzenleme:aynen pirincle bulgur biraz degisik oldu ayni ogunde her zaman yapmam cok sagol uyardigin icin

:D haklisin ama yanima alamadim demistim antrenmandan sonra oyle yaptim bende zaten patatesteki karb fazla degilki aslinda
Duzenleme:aynen pirincle bulgur biraz degisik oldu ayni ogunde her zaman yapmam cok sagol uyardigin icin
Karb çoğu idman sonrası alinır zaten görevini idman sonrasında gerçekleştirir. İdman öncesi enerji vermesi için al tabii belli miktarda. Bugünki beslenme nasıldı ?

Karb çoğu idman sonrası alinır zaten görevini idman sonrasında gerçekleştirir. İdman öncesi enerji vermesi için al tabii belli miktarda. Bugünki beslenme nasıldı ?
aynen öyle düzgün almadıgım için pek enerjim yoktu neyse ki bugün güzeldi teşekkürler sordugun için :) işte detaylar
....................................

09.09.2014/Salı

1.öğün:
3 tam yumurta 1 beyazı
3 dilim tam buğday ekmeği
50gr peynir

megadyn multvitamin 1tb

2.öğün:
100gr bulgur
100gr tavuk göğsü
100gr patates

3.öğün:
50gr bulgur
70gr tavuk göğsü
100gr patates

antrenman öncesi:
bsn noxxplode 1 ölçek
kreatin monohidrat

antrenman esnasında:
xtend bcaa 1ölcek

antrenman sonrası:
1 ölçek optimum gold whey

4.öğün:
protein bar xpack

5.öğün:
100gr bulgur
100gr ton balığı
30gr tavuk göğsü
domates
salatalık
1 bardak ev yapımı ayran

6.öğün:
2 kase yoğurt çorbası
50gr tavuk göğsü
100gr bulgur

7.öğün:
1 kase yoğurt çorbası
150gr tavuk eti
200gr pirinç
120gr tam buğday
1 bardak ev yapımı ayran

yağ:81
karbonhidrat:400
protein:258
kalori:3547

Artık cok zorlanmaya başladım dershanede yerken hem soğuk tavuk göğsünü yemek işkence tadı hiç güzel degil hemde utana utana yiyorum utanılcak bişey yokta işte birde 10dakika tenefüs yetişmiyo yani hayvan gibi yemem lazım o da birileri varken olmuyo :) herkese iyi akşamlar..

Haci en guzeli ne biliyo musun gidip izin alcan bazi hocalarla konus bi dersi tenefus + 10 dk sini al gec yalniz bi yerde 20 dk tikin hocalar bana oyle izin verio

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Egemen bu kadar öğün bulk döneminde olduğu için mi alınıyor? yani daha fazla yeyip 3 öğün yesen olmaz mı? yoksa çok yediğin için kan şekeri çok yükselip yağlanma riski mi var?

Egemen bu kadar öğün bulk döneminde olduğu için mi alınıyor? yani daha fazla yeyip 3 öğün yesen olmaz mı? yoksa çok yediğin için kan şekeri çok yükselip yağlanma riski mi var?

Noralisa abla aslında aklima takilmis olan soruyu yazmissin tesekkurler bi bilgim yok malesef biri o konuda yardim ederse sevinirim veya sence oyle midir ? Herkes bulkta fazla öğün öneriyo diye oyle deniyorum bende, yani buyuk bi yanlistan dönebilirim :D

Noralisa abla aslında aklima takilmis olan soruyu yazmissin tesekkurler bi bilgim yok malesef biri o konuda yardim ederse sevinirim veya sence oyle midir ? Herkes bulkta fazla öğün öneriyo diye oyle deniyorum bende, yani buyuk bi yanlistan dönebilirim :D

meal timing pek önemi yok. toplam kalori uydugu sürece istersen 2 ögün beslen

meal timing pek önemi yok. toplam kalori uydugu sürece istersen 2 ögün beslen
Tesekkurler peki bulkta tabi yaglanma olucaktir ama bu fazla ogun sayisi yaglanmaya dahada eksi yonde etkisi olur mu ?

3500 kcal gibi yüksek kalori 2 ögüne bölemesin zaten, imkansiz. 3500 zaten cok kcal yaglanma illa olucak. Ögün sayilarina pek takilma
Cok tesekkurler hocam sagolun :)

Banada çok fazla geldi bu öğün sayısı . Toplam kaloriyi aldiktan sonra ögün sayısının önemi yok yiyebiliyorsan 1 öğünde ye. Ama bu kadar çok öğün yapıcam diye kendini yıpratma.

Banada çok fazla geldi bu öğün sayısı . Toplam kaloriyi aldiktan sonra ögün sayısının önemi yok yiyebiliyorsan 1 öğünde ye. Ama bu kadar çok öğün yapıcam diye kendini yıpratma.

Yipratmaktan kastin ne bilmiyorumda beni yormuyo ogunlere yaymak daha mantikli geliyo, zaten cogu bulk uygulayanlara bakiyorum 8 9 ogun bile yiyen var, ama tesekkurler kaloriyi tamamladiktan sonra sikinti yoksaa en azindan mesgul oldugum gunler ogun sayisini dusurebilirim:)

Yipratmaktan kastin ne bilmiyorumda beni yormuyo ogunlere yaymak daha mantikli geliyo, zaten cogu bulk uygulayanlara bakiyorum 8 9 ogun bile yiyen var, ama tesekkurler kaloriyi tamamladiktan sonra sikinti yoksaa en azindan mesgul oldugum gunler ogun sayisini dusurebilirim:)
Dershanede falan mesela illa öğün yapcam diye kendini zorlama dershane çok uzun sürmuyorsa eve gelince sıcak sıcak ye tavuğunu . Hatta ben if yapcam bulkta mesela. 3 ana öğün

8 öğün neden fazla olsun? Saat önemli değil ki. Misan ben aç yatamıyorum. Yatmadan 1 saat önce 300-400 kcaallik bir öğün tüketip 500 ml soğuk veya buzlu su tüketip uyuyorum. Sabah hem dinç kalkıyorum hem de uykudan kalkmıyorum. Öğün sayın gayet iyi. Egemen meyve göremedim ben? Yulaf ta? Yulafo yiyemiyorum diyorsan muzu ince ince doğra yulafla karıştır. 5-10 gr kadar bitter çikolatayı ufak ufak bölüp yulafın içine at ardından ılık suyla üstünü çok hafif geçecek kadar sula 5 dakika bekle tüket. Çikolata eriyor muzla birlikte çikolatalı kek gibi oluyor. Bitter çikolatayı eksik etmiyorum şahsen.

8 öğün neden fazla olsun? Saat önemli değil ki. Misan ben aç yatamıyorum. Yatmadan 1 saat önce 300-400 kcaallik bir öğün tüketip 500 ml soğuk veya buzlu su tüketip uyuyorum. Sabah hem dinç kalkıyorum hem de uykudan kalkmıyorum. Öğün sayın gayet iyi. Egemen meyve göremedim ben? Yulaf ta? Yulafo yiyemiyorum diyorsan muzu ince ince doğra yulafla karıştır. 5-10 gr kadar bitter çikolatayı ufak ufak bölüp yulafın içine at ardından ılık suyla üstünü çok hafif geçecek kadar sula 5 dakika bekle tüket. Çikolata eriyor muzla birlikte çikolatalı kek gibi oluyor. Bitter çikolatayı eksik etmiyorum şahsen.

Aynen haklisin meyve cok nadir var eklemeliyim sanirim muz arada ekliyorum kahvaltilara yulafta alicam kalio hep bide tad konusundan neyse sonra alirim diye bosveriyodum dedigin şekilde deniycem mutlaka cok tesekkur ederim :) birde musli olani bar musli derken findik fistik kuru uzum var icinde yulafin acaba oylemi alsam o sekilde cerez gibi gidiyo ne su ne sut koymadan yiyorum
Dershanede falan mesela illa öğün yapcam diye kendini zorlama dershane çok uzun sürmuyorsa eve gelince sıcak sıcak ye tavuğunu . Hatta ben if yapcam bulkta mesela. 3 ana öğün
Aynen dershane konusunda haklisin col sagol off gunlerde oyle yapabilirim, ama antrenman oldugu zaman salona direk dershaneden geçiyorum oyuzden mecbur öğün eklemem gerekiyo

Aynen haklisin meyve cok nadir var eklemeliyim sanirim muz arada ekliyorum kahvaltilara yulafta alicam kalio hep bide tad konusundan neyse sonra alirim diye bosveriyodum dedigin şekilde deniycem mutlaka cok tesekkur ederim :) birde musli olani bar musli derken findik fistik kuru uzum var icinde yulafin acaba oylemi alsam o sekilde cerez gibi gidiyo ne su ne sut koymadan yiyorum

Aynen dershane konusunda haklisin col sagol off gunlerde oyle yapabilirim, ama antrenman oldugu zaman salona direk dershaneden geçiyorum oyuzden mecbur öğün eklemem gerekiyo

Müsli almana gerek yok. Temiz beslenmek için eklenmemiş ürünler tüketilmeli. Yani müslinin besin değerlerine inanmıyoru

Müsli almana gerek yok. Temiz beslenmek için eklenmemiş ürünler tüketilmeli. Yani müslinin besin değerlerine inanmıyoru
Tamam tesekkurler en mantiklisi normal yulaf alip kendim icine biseyler katmak dedigin gibi..

Merhabalar 14.000 olmus goruntulenme tesekkur ederim herkese bugun off gun beslenme fotograftaki gibi makrolar ve kalori herkese Iyi geceler :)
c5e8bda40e13aaceeb6ed1ee0ca58807.jpg

1.öğün:
3 tam yumurta 2 beyazı (5 yumurta)
2 dilim tam buğday
100gr makarna
40gr peynir

megadyn multivitamin 1tb

2.öğün:
havuçlu yoğurt
100gr makarna
100gr tavuk göğsü

3.öğün:
100gr makarna
30gr tavuk göğsü

antrenman öncesi:
kreatin monohidrat5gr
bsn noxxplode 1ölçek

antrenmanda:
xtend bcaa

antrenman sonrası:
1 ölçek optimum gold whey

4.öğün:
160gr muz

5.öğün:
150gr makarna
100gr ton balığı

estervit c 1 tb

6.öğün:
5-6 dilim tam buğday
tavuk göğsü100gr
100gr patates
1 bardak ev yapımı ayran
1 kase domates çorbası

yatarken magnezinc 1tb

yağ:65
karb:410
prot:214
kal:3051

bugün beslenmem böyleydi omuz calıstım detaylar antrenman günlügünde herkese teşekkürler okudugunuz için telefonum bozuldu az öne bikaç gün kalori hesabı yapamam belki bilgisayardan yapmya calısıcam konu dışı bi soru ama ikinciye telefonumun şarj soketi yanıyo su kaçtı sanırım biraz garantiye vermiştim daha önce 15 20 gün sürdü hiç bekleyemem bu sfer okadar garantide bitmiştir zaten normal telefoncuya versem halledilirmi 2-3 günde acaba konu dışı oldugu için özür dilerim

1.öğün
4 yumurta
100gr yulaf ezmesi
120gr muz
80gr tam buğday ekmeği

Megadyn multivitamin 1tb
Estervit c 1 tb

2.öğün
100gr kepekli makarna
100gr tavuk göğsü
1poğaca(cheat)

Estervit c 1 tb

Antrenman oncesı:
5-10gr kreatin
1 ölçek bsn noxxplode

Antrenmanda:
Xtend bcaa

Antrenman sonrası:
1olcek optimum gold whey
120gr muz

3.öğün:
Üzüm

4.öğün:
150gr kepekli makarna
80gr cavdar ekmeği
230gr yoğurt
Bıber,domates
100gr tavuk göğsü
2kase domates çorbası

Yatarken magnezınc 1tb makrolar fotoğrafta herkese iyi akşamlar:)
ImageUploadedByTapatalk1410551814.075140.jpg

Back
Yukarı