egemennn Bulk Beslenme Günlüğü

eyv kardesm aynen artık sorucaz yok benım mekan yerleşke dışında kalıyor dümdüz gidiyon yerleşkeden cıkınca sen hangı salondasın
Ben newlife sporium'dayim yani istanbula gore sana uzak gelmez bile :D

Eyvallah arkadaşlar.. Gold gym ye bakıcam.
Egemen Otogardan aparta gitmek için hangı araçlara binecem bilgin var mı ?
Hacı kuşlar duragı falan var mış ?

Aynen kardeşim istanbulda da yağıyor bu günler de :D[DOUBLEPOST=1410008884][/DOUBLEPOST]
Colezyumun nesi var bro niye beğenmedin :D
Collezuimda hem alet yetersiz örneğin squat rack bile yok ve aletletide eski birkaç neden daha

1.öğün:
4 yumurta
100gr peynir
4-5 dilim tam buğday ekmegi

2.öğün:
200gr bulgur
100gr tavuk göğsü
1 bardak ev yapımı ayran

megadyn multivitamin 1tb

antrenman öncesi:
kreatin monohidrat 5gr
mp assault 1 ölçek preworkout

antrenman esnasında:
1ölçek xtend bcaa

antrenman sonrası:
optimum gold whey protein tozu

3.öğün:
200gr bulgur
100gr tavuk göğsü
jelibon
cevizli sucuk

4.öğün:
200gr pirinç pilavı
karnıyarık
1 bardak ev yapımı ayran
salata

yağ:104
karb:317 (yanlız bulgurun üerinde 70 karb yazıyo ama 30dan hesapladım 100gramını belki pişmemiş halidir diye falan)
prot 166
kal 2854

bulgurun üzerinde yazan 100 gr inda 70 gr KH pismemis halidir.bulgur ayrica pirincden cok siser 100 gr bulgur bi tencere felan yapiyor nerdeyse,halen aklim ermiyor bir oturusta 150-200 gr cig bulgur yiyebileni.

bulgurun üzerinde yazan 100 gr inda 70 gr KH pismemis halidir.bulgur ayrica pirincden cok siser 100 gr bulgur bi tencere felan yapiyor nerdeyse,halen aklim ermiyor bir oturusta 150-200 gr cig bulgur yiyebileni.
anladım abi hep kafamda soru işaretiydi bu cok sağol bu arada benim yazdıklarım pişmiş hali yanlış olmasın :D

Merhabalar bugun off gun cheat yaptim son ogunde 7 tane milfoy borek yedim makrolarda sikinti olusmadi ama yag biraz yüksek ve onemli bisey sorucsm sizlere yarin dershanem var alisveris yapmadim bugun cikamadim evde hic bissu yok protein bakimindan tost yiyebilirim sadece napsam acaba bi cozumu olan var mi :(

takviyeler
Supradyn allday
Kreatin monohidrat 5gr

110efa1945e37c825646cd73996d72fe.jpg

valla bir video izlemiştim şimdi hatırlamıyorum spordan önce tost yiyebilirsiniz diyordu :D tabi her zaman değil :D

1.öğün:
4 yumurta
100gr peynir
4-5 dilim tam buğday ekmegi

2.öğün:
200gr bulgur
100gr tavuk göğsü
1 bardak ev yapımı ayran

megadyn multivitamin 1tb

antrenman öncesi:
kreatin monohidrat 5gr
mp assault 1 ölçek preworkout

antrenman esnasında:
1ölçek xtend bcaa

antrenman sonrası:
optimum gold whey protein tozu

3.öğün:
200gr bulgur
100gr tavuk göğsü
jelibon
cevizli sucuk

4.öğün:
200gr pirinç pilavı
karnıyarık
1 bardak ev yapımı ayran
salata

yağ:104
karb:317 (yanlız bulgurun üerinde 70 karb yazıyo ama 30dan hesapladım 100gramını belki pişmemiş halidir diye falan)
prot 166
kal 2854

Cevizli sucuklar jelibonlar pirinç pilavlari sonra da pantolonlar olmuyor öneriniz nedir :D takipteyim bu arada hem performans arttirici hem kreatin ayni zamanda alma bence. Zaten performans arttiricilarda kreatin fazlasiyla var diye biliyorum

Cevizli sucuklar jelibonlar pirinç pilavlari sonra da pantolonlar olmuyor öneriniz nedir :D takipteyim bu arada hem performans arttirici hem kreatin ayni zamanda alma bence. Zaten performans arttiricilarda kreatin fazlasiyla var diye biliyorum
:D onlar bi kerelikti yav :( tesekkurler takip icin aynen onu cogu kisi soyledide icindeki miktar yazmiyo yada goremedim bakicam tekrardan mesela 2 gramsa 3 gram alirim, birde bisey sorabilir miyim kreatin ile karistiriyorum ayni shakete iciyorum oylemi yapiyim ayri ayri mi iciyim yoksa kreatin antr sonrasi mi alsam, sagolun tavsiyeler icin :D

:D onlar bi kerelikti yav :( tesekkurler takip icin aynen onu cogu kisi soyledide icindeki miktar yazmiyo yada goremedim bakicam tekrardan mesela 2 gramsa 3 gram alirim, birde bisey sorabilir miyim kreatin ile karistiriyorum ayni shakete iciyorum oylemi yapiyim ayri ayri mi iciyim yoksa kreatin antr sonrasi mi alsam, sagolun tavsiyeler icin :D

Supplementler konusunda çok bilgim yok hic kullanmadım fakat sıkınti olmaz ha ayri ayri içmişsin ha ayni shakede. Zaten ayni zamanda aliyorsun ayni anda mideye gidiyor. Kreatin zaten 5 gr dan fazlasini vûcut atıyor. Kreatini vücud kaslarda tutuyor zaten protein tozu gibi iç vücud kullansın olayı yok yani. Idman öncesi sonrası farketmez ama idman oncesi nox kullaniyorsan idman sonrasina alabilirsin kreatini. Bence ayni anda alma nox da da kreatim var vucudu böbrekleri zorlar kreatin cok zorluyor böbrekleri özellikle.[DOUBLEPOST=1410120578][/DOUBLEPOST]Kreatin hangi marka kullaniyorsun ve etkisini görüyormusun o markanın ?

Son düzenleme:
Supplementler konusunda çok bilgim yok hic kullanmadım fakat sıkınti olmaz ha ayri ayri içmişsin ha ayni shakede. Zaten ayni zamanda aliyorsun ayni anda mideye gidiyor. Kreatin zaten 5 gr dan fazlasini vûcut atıyor. Kreatini vücud kaslarda tutuyor zaten protein tozu gibi iç vücud kullansın olayı yok yani. Idman öncesi sonrası farketmez ama idman oncesi nox kullaniyorsan idman sonrasina alabilirsin kreatini. Bence ayni anda alma nox da da kreatim var vucudu böbrekleri zorlar kreatin cok zorluyor böbrekleri özellikle.[DOUBLEPOST=1410120578][/DOUBLEPOST]Kreatin hangi marka kullaniyorsun ve etkisini görüyormusun o markanın ?
Kreatin ultimate kullandım bitti şuan multipower kullanıyorum güç artışı var

Hiç supplement kullanmadım bir kere gaspari amino 8000 aldim ama uzun süre kullanamadım 1 hafta falan sonra attım. Vücudumda hiç iyi tepkilere yol açmadı vucud kabul edmedi herhalde sağlık sorunları yaşadım. Ama şu an kreatin kullanmak istiyorum hardline creapure olan kreatinini çok övüyorlar.

Hiç supplement kullanmadım bir kere gaspari amino 8000 aldim ama uzun süre kullanamadım 1 hafta falan sonra attım. Vücudumda hiç iyi tepkilere yol açmadı vucud kabul edmedi herhalde sağlık sorunları yaşadım. Ama şu an kreatin kullanmak istiyorum hardline creapure olan kreatinini çok övüyorlar.
Aynen ama kreatindw marka pek onemli degil sanirim ben yinede tavsiye uzerine multipower aldim :D

1.öğün:
4 yumurta
100gr peynir
2 dilim tam buğday

2.öğün:
1 kase mercimek çorbası
1 adet yağsız karışık tost

megadyn multivitamin

3.öğün:
60gr tam buğday ekmeği
40gr peynir

antrenman öncesi:
kreatin monohidrat
1 ölçek bsn noxxplode

antrenman esnasında:
xtend bcaa

antrenman sonrasında:
1 ölçek optimum gold whey

4.öğün:
200gr patates
170gr tavuk göğsü
200 gr pirinç
100gr bulgur
1 bardak ev yapımı ayran
karpuz

5.öğün:
1 kase tarhana corbası
100gr bulgur
1 dilim tam buğday ekmegi
biberli yumurta
1 bardak ev yapımı ayran
karpuz

eczaneden zma almak istiyorum magnezinc mi almalıyım yoksa çinkoyu magnezyumu ayrı ayrı mı almalıyım sizce ?
Beslenme kötüydü malesef evde bişey yoktu hazırlayamadım tam bugday peynir koydum dershaneye giderken yanıma ama bi kerelik olur bu yarın için yemekler hazır bile herkese teşekkürler takip edip okudugunuz için iyi aksamlar herkese..

makrolar:
yağ:93
karb:409
prot:223
kalori 3540

antremandan sonra biraz fazla karb olmamış mı yani pirinç ayrı patates ayrı bulgur ayrı bence o bulgur yada pirinci öğle yemeğinde daha iyi olur :D

Back
Yukarı