bulk başlasın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dostum burda kimse sana zarar vermeye çalışmıyor aksine yardımcı olmaya çalışıyor senin böyle cevaplar yazman ilginç.. şu videoyu izlersen denilmek istenileni anlayacaksın
sonunda bi zyzz hayranı çıktı :) bakın dikkatli okursanız bulk önermeme nedeni vücudunuzun fonksiyonlarını bilmediğiniz için diyo yukardaki arkadaşların bahstettiği ile alakası yok bn ztn ifade ettiğim olay bu adam demişki vücudunu parçala sonra bulk yap benim bahsetiğim bu yorumlar yoksa bnde biliyorum bu yağ oranı ile bulk iyi birşey değil ama bnde definasyonu ona paralel uzun tutcam iyi niyetle yapılan yorumlarınız için teşekkürler

Benim bu konuda fikrim biraz farklı neden iyice kuculesinki ayrica ilk zamanlar kas kutlesi arttırmak daha kolay olcu almak o yuzden bence bulk yapilmali ozellikle benim gibi body building dusunuyosaniz yani buyumek hacimlenmek sinirlari aşmak ama eger fitness tarziysa once def. daha mantikli olabilir.kolay gelsin basarilar..

Benim bu konuda fikrim biraz farklı neden iyice kuculesinki ayrica ilk zamanlar kas kutlesi arttırmak daha kolay olcu almak o yuzden bence bulk yapilmali ozellikle benim gibi body building dusunuyosaniz yani buyumek hacimlenmek sinirlari aşmak ama eger fitness tarziysa once def. daha mantikli olabilir.kolay gelsin basarilar..
benim anlatmak istediğim de buydu ama tabi insanlar biraz yardımcı olmaya çalıştı bazıları da saçma sapan laflar etti yorumun için sağol eyvallah başarıları

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı