bar sehpanın üstünde kalırsa ?

Herkese selamlar vücut geliştirmeye yeni başladım öğrenmek istediğim bi konu var bench press çalıştıktan sonra bar ağırlıklarla birlikte ağırlık sehpasının üstünde kalsa bi sorun olurmu sürekli yük bineceği için barda yamulma veya kırılma olup çoluğa cocuğa zarar verirmi diye tedirgin oldum yardım edebilirseniz sevinirim

İşin gücün yok bide plakalari mi çikarcan bardan :D kerao etme bisey olmaz o barlar saglamdir sehpalarda öyle . Olimpik bar zaten hicbir sıkıntı yamulma vs olmaz

yok bu barı metrodan indirimdeyken aldım evde çalışıyorum dediğim gibi çoluğun çucuğun üstüne deşermi diye kırılırıp yamulup diye onun için sordum[DOUBLEPOST=1405714548][/DOUBLEPOST]?

Son düzenleme:
birşey olucagını sanmam fakat yinede önlemini al abi çocuk sonuçta

yok bu barı metrodan indirimdeyken aldım evde çalışıyorum dediğim gibi çoluğun çucuğun üstüne deşermi diye kırılırıp yamulup diye onun için sordum[DOUBLEPOST=1405714548][/DOUBLEPOST]?

Sen yinede al barı yere koy plakalri da cikar salon sandm ben . İşi sağlama alda allah korusun bir sıkıntı olmasin bide halterin agirliklarin oldugu odaya dikkat et de cocuklar falan oyun diye agirliklari falan kaldirir altinda falan kalirlar allah korusun tedbiri elden birakmamak lazim. Bende evde caljsiyorum ama o sehpalarin bar tutacaklarina hic guvenmiyorum cok sıkıntı duruyolar

Back
Yukarı