Antreman programı

Öncelikle merhaba altta verdigim programı yeni başlayan birisi uygularsa gelişim kaydetmesi mümkünmü

P.tesi; ön kol ve arka kol
uqe4a4u7.jpg

Salı; omuz ve göğüs
eje6ypuv.jpg

u8u4ynu3.jpg

Çarşamba; Dinlenme

Perşembe; Sırt ve karın
rajamanu.jpg

a6ahubas.jpg

Bacak antremanının eksik oldugunun farkındayım fakat bacak da doku ezilmesi oldugu için bacagı 1-2 ay çalıştırmamam gerek
Program hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

///Editleyip hatamı düzelttim

Son düzenleme:
En sona yanlışlıkla 2 kere sırt atmışım 1 tanesinin yerine bu gelicek
7uqyhe4a.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana bu program yeni başlayanlara göre ağır geldi. Özellikle bicepste hareket ve set sayısı fazla.

Yeni başlayan biri bicepste 3 setten 1 hareket bilemedin 2 hareket yapsa yeter. Büyük kas gruplarında hareket sayısı 3 yapılabilir. ve çok ağır girmeyip zorlamamak ve genellikle ilk başlarda makinalarda çalışmak gerekir.

Yorumun için teşekkürler diger arkadaşlar da fikirlerini yazarsa memnun olurum

Ilk 1 1 bucuk ay adaptasyon tarzi tum vucudu calistiran program uygulamanız daha iyi olur bence boyle direk split bolgesel antrenman olmamali ornegin gogus 2 hareket omuz 1 biceps 1 triceps 1 sirt 2 bacak 2

program güzel tabi bazılarını kesmez ama program yeni başlayan biri için çok güzel ancak kol biraz fazla geldi bana ben ve bu forumdaki çok arkadaş kolda 3 hareketi yeterli buluyoruz.:)

Kol 2 ayrı kas grubundan olduştugu için 3 tane ön kol 2 tane arka kol hareketi var buna rağmen fazla mı yoksa dikkatinizden mi kaçtı

Back
Yukarı