Şimdi nasıl kullanacaksın ramazandan sonra1 ay kullandım bende sonra 1 ay ara verdim baktım ramazan geldi hiç başlamadım![]()
Tam emin değilim ama gün içersinde bi ara 5 gram alicagim zamanı farketmez idman öncesi olur , idman sonrası olur hiç farketmez . Çok araştırma yaptım creatine konusunda çoğu kişi hem fikir önemli olan vücuda gerekli olan creatine sağlamak diyorlar zamana pek bakmiyorlarŞimdi nasıl kullanacaksın ramazandan sonra![]()
Öyle tabi de creatine in en etkili emilim şekli basit şekerle almak o yüzden ben idmandan sonra basit şekerle alıyordum.Tam emin değilim ama gün içersinde bi ara 5 gram alicagim zamanı farketmez idman öncesi olur , idman sonrası olur hiç farketmez . Çok araştırma yaptım creatine konusunda çoğu kişi hem fikir önemli olan vücuda gerekli olan creatine sağlamak diyorlar zamana pek bakmiyorlar
Ben su ile alma taraftariyim çünkü onu üzüm suyu , meyve suyu gibi almaya kalksam bana bu nerden baksan haftada 2500-3000 kaloriye gelecektir. Basit şeker olduğu için vucuddan saman alevi gibi sönecek , ondan alacağım kaloriyi daha iyi yollardan daha iyiÖyle tabi de creatine in en etkili emilim şekli basit şekerle almak o yüzden ben idmandan sonra basit şekerle alıyordum.
Kazeinin ve wheyin tadları nasıl ?Sahur ;
3 haşlanmış yumurta
Yatarken ;
1 ölçek kazein
5.6 gram glutamin
Yarın görüşmek üzere Kaslı kalın![]()
Bi harikalarKazeinin ve wheyin tadları nasıl ?
Ben Sei Max Protein kullanmıştım, tadı yoktu içine ne atarsan onun tadını veriyordu. Şu an Prostar Whey var bu da kötüydü başlarda ama alıştım heralde o kadar baymıyor artık. Ama bitince hayatta çikolatalı toz almamBi harikalarzevkle içiyorum
Whey Muz , çilek içine bcaa atınca tadı bozulsada yine güzel 5 üzerinden 3.5 veririmBen Sei Max Protein kullanmıştım, tadı yoktu içine ne atarsan onun tadını veriyordu. Şu an Prostar Whey var bu da kötüydü başlarda ama alıştım heralde o kadar baymıyor artık. Ama bitince hayatta çikolatalı toz almam![]()
Ben de geçen hafta ON glutamine başladım. Kutuyu açtım muz kokusu varWhey Muz , çilek içine bcaa atınca tadı bozulsada yine güzel 5 üzerinden 3.5 veririm
Kazein çikolata içine glutamine atilsada tadını bozmuyor 5 üzerinde 4.9 o 0.1 puanida ibneligine kırdım![]()
Havada Muz kokusu vardı içindeBen de geçen hafta ON glutamine başladım. Kutuyu açtım muz kokusu var![]()
EyvallahHavada Muz kokusu vardı içinde) afiyet olsun ))
Iftar ;
Tarhana çorbası
400 gram ızgara tavuk
Teflon tavada yağsız patates
Tatlıya sen verdim artık yemiyecegim .
Birde 1 haftadır idman öncesi Türk Kahvesi içiyorum alışkanlık oldu![]()
O kadar aç kalıyoruz dayanamıyorum ama bugun ragatim yaSonra bütün antrenman kanka çok şiştim benbaşımın etini yiyorsun..
Bu gün 9.40 da başlayalım
Herkese selamlar![]()