ağırlığı bıraktığınız an ilk tribiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan letsev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

letsev

Üye
seti tam ve eksiksiz bitirince dumbelli veya barı elimden bıraktığım an şöyle dumbelle bakıyorum bi an pis pis :D:D. bu kadar bu iş işte hesabı. motivasyon dedikleri böyle bir şey herhalde. sizin var mı böyle tripleriniz antrman esnasında.bench_O

o an kendimi şöyle betimleyebilirim; 'dambıl dağının muhteşem kont'u' :)

Alt tarafı ağırlık kaldırıyoruz arkadaşlar o kadar havaya girmenin ne alemi var :) .

Set bittikten sonra birkaç defa derin nefes alırım ve oturup sonraki seti planlarım.

Alt tarafı ağırlık kaldırıyoruz arkadaşlar o kadar havaya girmenin ne alemi var :) .

Set bittikten sonra birkaç defa derin nefes alırım ve oturup sonraki seti planlarım.

:d bende her seferinde rocky modunda yapmıyorum egsersizleri ama bu iş motivasyonsuz ruhsuz çeklecek iş değil niye neden niçin diye sorarsın kendine sonra. ben bazen biter bitemrz dumbelli fırlatıp bide yarım ağızıla küfür bile ediyorum:) kibar adamımdır halbuki:D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:03 ----------

bende üsten derin bir nefes alıp alttan o nefesi veririm
alltan kastın umarım ağzındır:D

:d bende her seferinde rocky modunda yapmıyorum egsersizleri ama bu iş motivasyonsuz ruhsuz çeklecek iş değil niye neden niçin diye sorarsın kendine sonra. ben bazen biter bitemrz dumbelli fırlatıp bide yarım ağızıla küfür bile ediyorum:) kibar adamımdır halbuki:D

bülent başkan hesabı :D

genelde zorlanacağım hareketlere girerken favori antrenman müziğimi devreye sokuyorum; 'jason, asla teslim olma asla vazgeçme!' :)
[YOUTUBE]wM718nCXbaI[/YOUTUBE]

Maksimum ağırlık denemesi yapıp başarılı olunca kendimi herkül gibi hissediyorum :)

Back
Yukarı