barış kaptan
Üye

Alın size iğrenç bir göbek birakinca bir dert içime çeksem ayrı igrenclik toplam yağ oranını düşürdukce gidecek diye ümit ediyorum ama çok inatçı
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alın size iğrenç bir göbek birakinca bir dert içime çeksem ayrı igrenclik toplam yağ oranını düşürdukce gidecek diye ümit ediyorum ama çok inatçı
Sesli güldüm valla abi güzel yakalanmissinBu azimle sizin göbek illaki ericek ama o kösede telini kurcalayip duran varya aha iste onun hic sansi yok,böyle antremandan cok tel ini kurcalayip duranlar bitek bizim salonda var sanirdim degimis![]()
![]()
![]()
Interval kardio tavsiye ederimbenim göbeğin yanında, dümdüz bu göbek
şişkinlik azaldı elbisenin altını görmediği için, çoğu kişi "aaaaaa zayıflamışsın kaç kilo verdin ? " diyor.
hal bu ki dışı seni içi beni yakar bir durum. ağırlıkla falan olacak işler değil diye düşünerek, ben tekrar full kardiyo ya yöneldim. hafta da 3 gün kardiyo bir gün ağırlık bundan sonra.
bol bol yeşil çay ve protein , az karbonhidrat![]()
3-4 aydır çalışıyorum artık kas ağrıları çok hafif rahatsız etmiyor ama son calismamda geçen gün bahsettiğin şekilde çalıştım 1 saniyede kaldırıp 3 saniyede indirdim resmen yandigini hissettim bakalm yerin nolcakBu tur hareketler, omzun dogal hareket genislik alaninin disindadir, @Bekci nin bahsettigi bu iki hareketi hayatim boyunca bir kez bile yapmadim ve hiiicte eksikligini gormedim, ozellikle pullover icin hala hareketin etki alaninin gogusmu sirtmi omuzmu olduguna karar verememis karsit gruplar var, pullover ile ilgili soyleyebilecegim ve emin oldugum tek sey tamamen gereksiz ve tehlikelidir.
Olimpik barsa 20 kgdir genelde yani 30 kg ile yapiyorsunuz demek, daha cok artacak o rakamlar merak etmeyin, gun gelecek 30 kg ile isinmaya baslayacaksiniz sadece, biliyorum cunku ayni yollardan gectim...3-4 aydır çalışıyorum artık kas ağrıları çok hafif rahatsız etmiyor ama son calismamda geçen gün bahsettiğin şekilde çalıştım 1 saniyede kaldırıp 3 saniyede indirdim resmen yandigini hissettim bakalm yerin nolcak
Demekki kaslar daha iyi calisio
Bu arada squat ta normal olimpik bara 5 er kilo koyup 3x10 yapıyorum şimdilik iyi gidio barin ağırlığı nekadar bilmiyorum ama toplam 20-25 kilo olmuştur heralde
Interval kardio tavsiye ederim
Bu tur hareketler, omzun dogal hareket genislik alaninin disindadir, @Bekci nin bahsettigi bu iki hareketi hayatim boyunca bir kez bile yapmadim ve hiiicte eksikligini gormedim, ozellikle pullover icin hala hareketin etki alaninin gogusmu sirtmi omuzmu olduguna karar verememis karsit gruplar var, pullover ile ilgili soyleyebilecegim ve emin oldugum tek sey tamamen gereksiz ve tehlikelidir.
Bu tur hareketler, omzun dogal hareket genislik alaninin disindadir, @Bekci nin bahsettigi bu iki hareketi hayatim boyunca bir kez bile yapmadim ve hiiicte eksikligini gormedim, ozellikle pullover icin hala hareketin etki alaninin gogusmu sirtmi omuzmu olduguna karar verememis karsit gruplar var, pullover ile ilgili soyleyebilecegim ve emin oldugum tek sey tamamen gereksiz ve tehlikelidir.
military press zaten full body yaptigim icin tek hareket yapiyorum omuz icin, olimpik bar a 15kilo takip calisiyorum,pulover da hemfikiriz. peki omuz hareketi olarak pres yani ne yapiyorsunuz?
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çoğunlukla standing military press ve barbell jerk, bazen one arm dumbell shoulder press...pulover da hemfikiriz. peki omuz hareketi olarak pres yani ne yapiyorsunuz?
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Günlügünüzde belirttiginiz sakatliginiz ne alemde?iyilestimi?su anki Boy kilo ölcüler nedir.?Arkadaşlar selamlar tekrardan. 3 ay hususunu soranlar olmuş. Evet 3 ayda. Yağ oranında değişme yok. Vücut bir miktar su tutmuş olabilir. Ancak en kötü durumda 8 kilo kas demek. Güncemde görebilirsiniz zaten. Aşırı disiplinli besleniyorum diyemem. Her gün illa şu bu diye sınıflandırmıyorum beslenmemi. Avcı et obur türüz. Avlanıyor gibi spor yapıyorum. Öğle yemeği benim için elzem. Alacağım proteini o zaman alıyorum. Canan hoca ve rahmetli Ahmet hoca beslenme dinamiğini çok güzel anlatmış. İlaveten yaşımız ileri insanlar olarak testesteron ve büyüme hormonu bizim için genç kardeşlerimizden çok daha elzem. Bilhassa testesteron üzerine çok araştırmalarda bulundum. Testesteronu artırdığında daha hızlı gelişiyorsun zaten. Misalen otobüste giderken kendine hakim nokta belirleyip orayı özümsediğinde dahi kanında testesteron oranın %25 artıyor. vs vs.
Ayrıca belirteyim genetik olarak müsaitim. Doğuştan daha çok testesteron salgılıyorum.
İmkansıza inanmadım. Spora başladığımda salonda benimle dalga geçiyorlardı. Olmaz diyorlardı. sonuç ortada.
Saygılarımla.[DOUBLEPOST=1427493158][/DOUBLEPOST]A
Arkadaşlar selamlar tekrardan. 3 ay hususunu soranlar olmuş. Evet 3 ayda. Yağ oranında değişme yok. Vücut bir miktar su tutmuş olabilir. Ancak en kötü durumda 8 kilo kas demek. Güncemde görebilirsiniz zaten. Aşırı disiplinli besleniyorum diyemem. Her gün illa şu bu diye sınıflandırmıyorum beslenmemi. Avcı et obur türüz. Avlanıyor gibi spor yapıyorum. Öğle yemeği benim için elzem. Alacağım proteini o zaman alıyorum. Canan hoca ve rahmetli Ahmet hoca beslenme dinamiğini çok güzel anlatmış. İlaveten yaşımız ileri insanlar olarak testesteron ve büyüme hormonu bizim için genç kardeşlerimizden çok daha elzem. Bilhassa testesteron üzerine çok araştırmalarda bulundum. Testesteronu artırdığında daha hızlı gelişiyorsun zaten. Misalen otobüste giderken kendine hakim nokta belirleyip orayı özümsediğinde dahi kanında testesteron oranın %25 artıyor. vs vs.
Ayrıca belirteyim genetik olarak müsaitim. Doğuştan daha çok testesteron salgılıyorum.
İmkansıza inanmadım. Spora başladığımda salonda benimle dalga geçiyorlardı. Olmaz diyorlardı. sonuç ortada.
Saygılarımla.[DOUBLEPOST=1427493158][/DOUBLEPOST]A
Eyvallah sağolOlimpik barsa 20 kgdir genelde yani 30 kg ile yapiyorsunuz demek, daha cok artacak o rakamlar merak etmeyin, gun gelecek 30 kg ile isinmaya baslayacaksiniz sadece, biliyorum cunku ayni yollardan gectim...
Sic Semper Tyrannis