Dün salonda uzun süredir görmedigim salondan tanidigim bir arkadasi gördüm,uzun süredir görmedigim icin icten bir toka yapiyim sertce dedim amaaann dedi,noldu dedim basladi anlatmaya
2 hafta önce antremanda Pullover yaparken iki omuzuda cikmis,ooohaaa demisim hadi birini cikarttin ötekini nasil yaptin,vücut sicak oldugu icin cokda anlamamis,ertesi gün acisi cikmis,Doktor omuzun yerinden cikip tekrar oturdugunu buda tendon lara felan zarar verdiginden bahsetmis ama ilginc olan iki omuzunda cikmis olmasi,söyledigine göre bir omuzda ani baski hissedince öteki omuza yüklenmeden dolayi öteki omuzda cikiyor.bikac defa beraber antreman yapmistik,sohbetler etmistik o sohbetlerde ben buna söylemisim ben hatirlamiyorum kendisi dedi sen Bana söylemistin yapma su hareketi diye ama dinlemedim dedi,ben hatirlamiyorum ama dogrudur cünki yeri geldiginde herkeze Pullover ve enseye press hareketini(1 yil spor yapamadim omuz sakatligi gecirdim) ha birde tam mekigi kesinlikle yapmamasini söylüyorum ama tabii bunlarin bir cogu sohbette kaliyor.2 haftalik aradan sonra fizyoterapi ve simdide yavas yavas tekrardan baslamis fakat cok dikkat etmesi gerekiyor tekrar cikmasi muhtemel.
Neyse arkadaslar ben yazdim kissadan hisse diyorum

Herkeze Günaydin