barış kaptan
Üye
yavru kurt seni☺☺☺Ben 40 i gecince fit olcam daha degil
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yavru kurt seni☺☺☺Ben 40 i gecince fit olcam daha degil
Maşallah32 yaş aktif sekilde devam ediyorum natural sistemde![]()
[emoji41]Ben 40 i gecince fit olcam daha degil
ideal olan o abi millet yanlış biliyor fitlik kelimesiniTabi yaklaşık 3 senedir sigara içmiyorum ve de spor yapıyorum. Ancak yemek konusunda kendimi kısıtlamadığım için iri yarı ve biraz da göbekli biri olarak devsm ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence de[emoji56]ideal olan o abi millet yanlış biliyor fitlik kelimesini
sen doğru yoldasın bende öyle yapıyorum![]()
Fit olmak ibaresi fitness ten yola cikilarak kullanildi zaten, fitness kelimesinin bugunku anlamiyla gercegi arasinda alaka yok.ideal olan o abi millet yanlış biliyor fitlik kelimesini
sen doğru yoldasın bende öyle yapıyorum![]()
Umarım öyle değildir[emoji41]Eğer bir erkek 40 ından sonra ben fit im fit kalıcam şöyle dinç im felan demeye başlamışsa bilinki bunlar Antrapoz başlangıcıdır.Dikkat diyorum[emoji56]
Gesendet von iPad mit Tapatalk
Ne diyelim ☺Ya naptiniz abi sizde, 40 yas bir erkegin en verimli yaslaridir. Karizmanin tecrubenin bilgi becerinin en doruk noktasidir. Bi hormon sayısına gore dunya donmuyor. Simdiden bole yaparsaniz 20 yil sonra napicaksiniz. Aha 40 yasini gecenler desin
Süpersin kardeş. 40 yaş üstünün böyle moral desteğine ihtiyacı var işte[emoji122][emoji122][emoji122]Ya naptiniz abi sizde, 40 yas bir erkegin en verimli yaslaridir. Karizmanin tecrubenin bilgi becerinin en doruk noktasidir. Bi hormon sayısına gore dunya donmuyor. Simdiden bole yaparsaniz 20 yil sonra napicaksiniz. Aha 40 yasini gecenler desin