30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

32 yaş aktif sekilde devam ediyorum natural sistemde :);)

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-01-15-35-33-01.jpeg
    Screenshot_2017-03-01-15-35-33-01.jpeg
    221,4 KB · Görüntüleme: 425
Tabi yaklaşık 3 senedir sigara içmiyorum ve de spor yapıyorum. Ancak yemek konusunda kendimi kısıtlamadığım için iri yarı ve biraz da göbekli biri olarak devsm ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabi yaklaşık 3 senedir sigara içmiyorum ve de spor yapıyorum. Ancak yemek konusunda kendimi kısıtlamadığım için iri yarı ve biraz da göbekli biri olarak devsm ediyorum.

ideal olan o abi millet yanlış biliyor fitlik kelimesini :)
sen doğru yoldasın bende öyle yapıyorum:)

Şunu söyleyebilirim ancak,
40 ve üstü için fit olmak kadar sigaradan uzak durmak da çok önemli bence

Yine bu yaşlarda hala koşabiliyor olmak da ayrıcalık derim! Nitekim bir çok yaşıtıma hadi koşalım desem 1 km sonra hastanelik olur ne yazık ki[emoji41]

Eğer bir erkek 40 ından sonra ben fit im fit kalıcam şöyle dinç im felan demeye başlamışsa bilinki bunlar Antrapoz başlangıcıdır.Dikkat diyorum[emoji56]

Gesendet von iPad mit Tapatalk
Umarım öyle değildir[emoji41]

Ya naptiniz abi sizde, 40 yas bir erkegin en verimli yaslaridir. Karizmanin tecrubenin bilgi becerinin en doruk noktasidir. Bi hormon sayısına gore dunya donmuyor. Simdiden bole yaparsaniz 20 yil sonra napicaksiniz. Aha 40 yasini gecenler desin:)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya naptiniz abi sizde, 40 yas bir erkegin en verimli yaslaridir. Karizmanin tecrubenin bilgi becerinin en doruk noktasidir. Bi hormon sayısına gore dunya donmuyor. Simdiden bole yaparsaniz 20 yil sonra napicaksiniz. Aha 40 yasini gecenler desin:)

Ne diyelim ☺

Süpersin kardeş. 40 yaş üstünün böyle moral desteğine ihtiyacı var işte[emoji122][emoji122][emoji122]

Back
Yukarı