30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Tahsildaroglunun yag orani cok dusuk ve protein miktari yuksek. Kucuk paket halidne.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mali olm bu avare kenshin süpermiş ya, senin yüzünden evde yağ bağlıom, bunun owa ları varmış, sende serisi varmı bu veledin?[DOUBLEPOST=1473110082][/DOUBLEPOST]
Bıraktım o isleri ☺zaman taze balık zamanı hamsi ye hücum ☺

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaw sen becerikli adamsın ben yapamıyorum öle, tavuk hindi yiyip gıdaklıom öle :)

Mali olm bu avare kenshin süpermiş ya, senin yüzünden evde yağ bağlıom, bunun owa ları varmış, sende serisi varmı bu veledin?[DOUBLEPOST=1473110082][/DOUBLEPOST]
yaw sen becerikli adamsın ben yapamıyorum öle, tavuk hindi yiyip gıdaklıom öle :)
Ne demezsin alper yapması 1 saat yemesi 10 dk ☺
Kız bile artık baba ne yemek var dio

Mali olm bu avare kenshin süpermiş ya, senin yüzünden evde yağ bağlıom, bunun owa ları varmış, sende serisi varmı bu veledin?
abi bu veledin serisi vardı bende ama maalsef harici harddiskim çöktü hepsi gitti 3 seri o film torrentten indirmiştim zamanında[DOUBLEPOST=1473110423][/DOUBLEPOST]alper abi bu arada uzakdoğu dizileride var çok güzel ben şimdilik onlara sardım :)

dizisini bilmiyorum abi veledin izlemedim ama aşağıdaki diziyi beğeneceğine düşünüyorum 28 bölümlük . 4 yaşındaki kızım bile baba maskeli bakalım diye sıraya giriyordu:)
http://www.turkcealtyazi.org/mov/3139942/bridal-mask.html[DOUBLEPOST=1473111168][/DOUBLEPOST]dizisini buldum veledin tahminimce budur başka yok çünkü.
http://www.turkcealtyazi.org/mov/0182629/rurouni-kenshin.html
ama animasyon o indirecek torrent bulamadım maalesef nette online izleme varmı onuda bilmiyorum.uzakdoğu torrent sitesinde yoksa torrent başka biryerde yoktur sanmam.

1233a0bbecbb62315156dcd30a556051.jpg

Dur bi artistik foto atayım bugün den içimden geldi ☺☺☺

Bende dun kilo vermeyi biraktim artik clean bulk yapcam, 97 den 83.5 kg ya düştüm 8 ay sürdü.
Bu surede ne kadar kas yaptim bilmiyorum ama giden kilonun cogunun yag oldugunu düşünüyorum bu yuzden de bole yavas kg vermistim zaten. Supplement bcaa kreatin kullancam, whey de dursun bi kenarda. Yine if tarzi beslencem 8 saat tokluk, 16 saat aclik.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende dun kilo vermeyi biraktim artik clean bulk yapcam, 97 den 83.5 kg ya düştüm 8 ay sürdü.
Bu surede ne kadar kas yaptim bilmiyorum ama giden kilonun cogunun yag oldugunu düşünüyorum bu yuzden de bole yavas kg vermistim zaten. Supplement bcaa kreatin kullancam, whey de dursun bi kenarda. Yine if tarzi beslencem 8 saat tokluk, 16 saat aclik.

Yağ oranını olcturdunmu hiç alper

Sinbo tartiyla gidiyorum% 33 civariydi simdi % 25. Onu cok takmiorum ama bi fikir veriyor.

Back
Yukarı