30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Dur resim koyayimda eglenin biraz, bi yerimden bebek resmi fln bulursun şimdi ehehe
6b13fc139f8e3daa9fda5d196c0ed3d6.jpg

d170732aca2163508eda7b88d18379c2.jpg

8bfaaa52d017e790f81facfebac9ef4c.jpg

Ilki 97 kilo iken, diger ikisi 83.5

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Dur resim koyayimda eglenin biraz, bi yerimden bebek resmi fln bulursun şimdi ehehe

Oglm habire resim koyan benim ☺☺☺
Ben yüzde 12 ye düşmeden hacım olayina girmiyorum öyle karar verdim.govek ya gidecek ya gidecek güzel gidio simdilik haftada 0.4 kg gidio suan

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6b13fc139f8e3daa9fda5d196c0ed3d6.jpg

d170732aca2163508eda7b88d18379c2.jpg

8bfaaa52d017e790f81facfebac9ef4c.jpg

Ilki 97 kilo iken, diger ikisi 83.5

maşallah abi bulk zamanı gelmiş senin boş ver zayıflama işini.
barış abi bakış açısına göre değişik şekiller görebiliyor kalp gözü açılmış onun yag yakmakdan:D:D:D:D
Oglm habire resim koyan benim ☺☺☺
Ben yüzde 12 ye düşmeden hacım olayina girmiyorum öyle karar verdim.govek ya gidecek ya gidecek güzel gidio simdilik haftada 0.4 kg gidio suan

yag oranı düştükçe yakmak zor abi.gel şunu %15 yapalım.senin hacmi torunlar görecek bu gidişle abi :p:p:p

He tamam üstüne tıklamam lazımmış alpercim üstüne tıkladım gördüm ☺☺☺
Valla ne desem ki bilemedim sana bir kısmet var bak göbeğinde upuzun bir yol görünüyor
Şaka biyana daha gitseydin daha iyiydi bence bulk için erken gibi
Sen Maliye bakma onun aklı fikri bulk ta kendi 100 gr kas yaptı ya içinde kaldı garibimin ☺☺

Valla ne desem ki bilemedim sana bir kısmet var bak göbeğinde upuzun bir yol görünüyor
Sen Maliye bakma onun aklı fikri bulk ta kendi 100 gr kas yaptı ya içinde kaldı garibimin ☺☺

Üç resmede baktinmi, ilki kg vermeden once, oleyse iyice ufaldim olm cokta beklemiyim yaza dogru yine kg veririm.

Sende bi 10 kilo versen neler cikarda, girmiyosun o işe.

ben önce kütle yapıp sonra define taraftarıyım abi içimden hiç gelmiyor yag yakmak.ağırlık çalışarak ne kadar yanarsa devam sağlam beslenmeye.üstüne birde matabolizmam yavaş :)

abi fakirin tavugu tek tek yumurtlar :) pederin arkadaşlrı dukkana geliyorlar mali kilo almışsın diyorlar peder hemen atlıyor bizimki kilo almak için spor yapıyor diyo:D:D:D
Üç resmede baktinmi, ilki kg vermeden once, oleyse iyice ufaldim olm cokta beklemiyim yaza dogru yine kg veririm.

abi metabolizmanı tanıdıysan nasıl kilo veriyorsun nasıl alıyorsun çok daha kolay şekillenirsin.o kadar kiloyu nasıl verdi isen bulkdan sonrada aynı şekilde kilo verip yağ yaklarsın olur biter temiz bulkdan korkma bence bu şartlarda o senden korksun.

İkinci ve üçüncü resimlerde bariz kaslar belirgin özellikle göğüsler ama bende öyleyim işte yetmio bana ne bilm belki bakış açım yanlıştır sen yine nasıl mutlu olacaksan öyle yap bilader

ben önce kütle yapıp sonra define taraftarıyım abi içimden hiç gelmiyor yag yakmak.ağırlık çalışarak ne kadar yanarsa devam sağlam beslenmeye.üstüne birde matabolizmam yavaş :)

abi fakirin tavugu tek tek yumurtlar :) pederin arkadaşlrı dukkana geliyorlar mali kilo almışsın diyorlar peder hemen atlıyor bizimki kilo almak için spor yapıyor diyo:D:D:D

abi metabolizmanı tanıdıysan nasıl kilo veriyorsun nasıl alıyorsun çok daha kolay şekillenirsin.o kadar kiloyu nasıl verdi isen bulkdan sonrada aynı şekilde kilo verip yağ yaklarsın olur biter temiz bulkdan korkma bence bu şartlarda o senden korksun.
Aynen mali clean ile korkmuyorum, tanidim iyice arkadasi :) ya insanlar muhakkak bi sey der, kilo verincede iyice kuculdun eskiden iyidin derler bak gor, yalniz babanin cevap muthismis hehehe

Back
Yukarı