barış kaptan
Üye
Protein bayramı da yaklaşıyor hadi bakalm ☺☺☺
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Salona gideli 2014 aralık başlangıcı 2 yıla yakın olduGuzel yazmissin eline saglik baris abi, artik vucudunu taniyorsun makrolarda tamam, 1sene oldumu calismaya baslayali
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi 500gr kas yapınca sende bırak sporuSalona gideli 2014 aralık başlangıcı 2 yıla yakın oldu
Evet iyi tutturdum bakalm yavaş yavaş hedefe yaklaşıyoruz
Benim kas oranı yüzde 37 den yüzde 39.2 ye çıkmış 500 gr dan fazla yapmışım ☺☺abi 500gr kas yapınca sende bırak sporu![]()
bence sen artık sporu bırak abi doyuma ulaştın kas olarakBenim kas oranı yüzde 37 den yüzde 39.2 ye çıkmış 500 gr dan fazla yapmışım ☺☺
Nirvana ya ulaşmana az kalmış Barış[emoji851][emoji849]Benim kas oranı yüzde 37 den yüzde 39.2 ye çıkmış 500 gr dan fazla yapmışım ☺☺
Nirvana da gözüm yok abim☺☺☺☺yavaş ta olsa hedef e yaklaşmak insanı mutlu ediyorNirvana ya ulaşmana az kalmış Barış[emoji851][emoji849]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Olm nasil yapirosunuz 500 gr kas ya, % 40 a gelince birak abi yeterBenim kas oranı yüzde 37 den yüzde 39.2 ye çıkmış 500 gr dan fazla yapmışım ☺☺
Bilmiom valla baya temiz besleniyorum 2 haftada bir alıyorum ölçü haftaya tekrar alicamOlm nasil yapirosunuz 500 gr kas ya, % 40 a gelince birak abi yeter
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 yas ustu dostlara selam. Yakinda baslayacagim 2 senedir birakmak zorunda kaldigim antrenmanlarima tekrar baslayip aranizda olacagim
12.3 mü hey maşallah
10.1 di abi12.3 mü hey maşallah
İdolum sun patron
Yakalarim seni acele etme10.1 di abi) yazin herkes asilir ben saliyorum
) dusuruz geri sıkıntı yok
![]()