30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Oglm yağsız olmaz hicbirzaman testesteron bile yeteri kadar yağ alımı ile artıyor vücuda yeterli yağ almazsan zaten yağ yakmazki günlük 50 gr toplam yağ almak lazım ben 1 aydır hesapla yiyorum günlük 50-60 gr i geçmiyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam abi de, sen yediklerinin icindekiyagi hesap et eksik kalirsa, badem ceviz fistikla gunu tamam la, ozellikle vurguluyorlar kesinlikle yag yok diye ha dedigim gibi uya biliyormuyuz vallaha zor aile yasantisinda cok zor hesap kitap yapmak
Aile once gelir :))
728eebcaf1dc86ef424bc74b870b31d7.jpg

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam abi de, sen yediklerinin icindekiyagi hesap et eksik kalirsa, badem ceviz fistikla gunu tamam la, ozellikle vurguluyorlar kesinlikle yag yok diye ha dedigim gibi uya biliyormuyuz vallaha zor aile yasantisinda cok zor hesap kitap yapmak

Maşallah ☺allah uzuntulerini göstermesi.
Dediğim gibi yemekleri hep evde yapıp yiyorum resmen gr usulü is yapıyorum koyduğum yağı bile hesaplıyorum 1 aydır genelde 60 gr yağı geçmiyor zaten tereyağ ve zeytinyağı dışında bişi kullanmıyorum bide badem ceviz ara öğünlerde yada yulaf ile beraber ama suan gayet başarılı gidiyor c.tesi tekrar tartım günüm yağ oranı na da bakicam bakalm ne olmuş yüzde 19 du Enson yüzde 2 gitmiş olmasi lazim ama durağan döneme girmiş olabilirim
Bide serbest testesteron niye düşük çıktı onu merak ediyorum sorcam doktora bi ara

Bu arada sana da maşallah kollar bomba ☺

Kabuklu yer fıstığı aldım fıstık ezmesi yapıcam
Düşünsenize sabah kahvaltıda kızarmış ekmek üstüne köy tereyağı ve ev yapımı fıstık ezmesi
Yutkundunuz dimi ☺☺☺

canım çekti abi yapma şöyle tahrikler :)
Abi yag kelimesini cikar artik hayatindan :) köy moy farketmez, bu isi yapanlar cok mecbur kalirsa hindistan cevizi yagi kullaniyor.

sağlıklı yağ tuketilmesi taraftarıyım ben abi.tabii ölçüyü kaçırmamak şart sağlıklıda olsa herşeyin fazlası zarar[DOUBLEPOST=1472126586][/DOUBLEPOST]@Juiceles
kollar çiçek :)

Bu deadlift i güzel yapıyorum da bar parmaklar arasından kayıyor son tekrarlarda yaw kaymasa kaldircam güzelce sanırım ellerim güçsüz avuç içini parmakları falan nasil.guclendirebilriiz

Bu deadlift i güzel yapıyorum da bar parmaklar arasından kayıyor son tekrarlarda yaw kaymasa kaldircam güzelce sanırım ellerim güçsüz avuç içini parmakları falan nasil.guclendirebilriiz

abi kavrama çalış eline iki tane ağır dambıl al ayakta tutabildiğin kadar tut.
birde elinden kaymaması için bir elin karşıya bir elin sana bakacak şekilde tut bari daha güçlü tutuş sağlar.

Allah razi olsun, aslinda aman aman bi kol yok orada fazla şişik cikmis bu aralar hic formda degilim ramazan dahil bu zaman kadar supplement girmedi mideye, hem maddi hemde sicaklardan dolayi antrenmanlara gereken hakkini veremedigimden supplement tuketmiyorum. Yag olayi elimde olsa hic tuketmicem sadece yagi ama yumurta kizarmiyor ki yagsiz yada tavuk eti yapisiyor hemen tavaya yagsiz

@Thesyseng abinin dediği gibi en geniş haliyle tutarak tamamen aşağıya salarsan daha çok verim alırsın her ne kadar kendim yapamasamda hareketin formu böyle bildiğim kadarıyla;)

Scrap kullanabilirsin gayet güzel oluyor

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
strap hemen kullanmasın abi bence bilekleri alıştırsın kavramaya en son noktada ona geçiş yapmak daha mantıklı geliyor bana.

Bir hesaplama tekniği öğrendim çok güzel bence.belki sizde biliyorsunuz yinede paylaşmak istedim makro lar ile ilgili önce şunu yazayım.
1 gr protein 4 kcal
1 gr karbo 4 kcal
1 gr yağ 9 kcal
1 kg =2.20 lbs (pound )
Toplam kg ağırlığınizi lbs ye çevirin bu sizin almanız gereken protein miktarı oluyor Mesela bende
70 kg x2.20 = 154 gr protein almam lazım gunluk bu da 616 kcal eder
Sonra
Ağırlığınizin lbs değerini 14 ve 17 ile çarpıp ikiye bölün
154x14 +154x17 benim icin 2387 çıkıyor bu kilomu korumak için günlük almam gereken kalori miktarı kilo vermek istiyorsak 500 kcal aşağı çekin 1887 kcal almam lazım. Günlük
Şimdi bu kalorinin yüzde 25 i yağlardan gelmeli sağlıklı yağlardan
1887 nin yüzde 25 i 471 kcal eder
1 gr yağ 9 kcal ise benim için bu değer 53 gr yağ eder günlük almam gereken
Aldığım toplam.kalori 471+616=1087 kcal oldu geriye kaldı 1887-1087=800 kcal bu da almam gereken karbo miktarı bunuda gr a çevirirsek 1 gr karbo 4 kcal ise 800 kcal 200 gr karbo eder
Değerler
154 gr protein
200 gr karbo
53 gr yağ makro lar
Sevgiyle kalın ☺☺☺

Bir hesaplama tekniği öğrendim çok güzel bence.belki sizde biliyorsunuz yinede paylaşmak istedim makro lar ile ilgili önce şunu yazayım.
1 gr protein 4 kcal
1 gr karbo 4 kcal
1 gr yağ 9 kcal
1 kg =2.20 lbs (pound )
Toplam kg ağırlığınizi lbs ye çevirin bu sizin almanız gereken protein miktarı oluyor Mesela bende
70 kg x2.20 = 154 gr protein almam lazım gunluk bu da 616 kcal eder
Sonra
Ağırlığınizin lbs değerini 14 ve 17 ile çarpıp ikiye bölün
154x14 +154x17 benim icin 2387 çıkıyor bu kilomu korumak için günlük almam gereken kalori miktarı kilo vermek istiyorsak 500 kcal aşağı çekin 1887 kcal almam lazım. Günlük
Şimdi bu kalorinin yüzde 25 i yağlardan gelmeli sağlıklı yağlardan
1887 nin yüzde 25 i 471 kcal eder
1 gr yağ 9 kcal ise benim için bu değer 53 gr yağ eder günlük almam gereken
Aldığım toplam.kalori 471+616=1087 kcal oldu geriye kaldı 1887-1087=800 kcal bu da almam gereken karbo miktarı bunuda gr a çevirirsek 1 gr karbo 4 kcal ise 800 kcal 200 gr karbo eder
Değerler
154 gr protein
200 gr karbo
53 gr yağ makro lar
Sevgiyle kalın ☺☺☺

Güzelmiş gerçekten hemde kolay [emoji4]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Back
Yukarı