30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Ben 70 kg ile 4x8 yapıyorum suan

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
70kg sana az abi bence daha fazlasına çekerin vardır artır o ağırlığı 4x8 falan ugrasma abi 5-3-1 falan takıl daha çok verim alırsın.[DOUBLEPOST=1473317512][/DOUBLEPOST]
Bu arada mali saol bir içe bir dışa bakarak tutuyorum daha verimli oldu elimden kaymiyor artik

bende öyle tutuyorum abi yoksa kayıyor elden fırsat buldukça kavrama çalışmak lazım abi.

Evet 15 gün sonra tekrar tartı günüm
Haftalık 0.4 kg devam ediyor 15 günde yağ oranı 18.7 den 17.2 ye düşmüş yüzde 1.5 ağırlık ise 0.8 kg düşmüş kas oranı.ise %39.2 den 40 a çıkmış
Gayet güzel definsasyon ama göbek hala yuvarlak duruyor sanırım en son gidecek artık
Sabır sabır sabir

Aslinda duz tutarkende kaymaz ama biz yanlis tutuyoruz. Avucun iciyle tuttugumuz icin agirlik binince bar elin ortasina (avuc iciyle parmaklarin birlestigi boguma) kayiyor.

Ilk tutarken bari buraya koyarsak kaymiyor. Bu tutus ayni zamanda bogumda nasir olusumunu da en aza indiriyor.

Bar kayip bogumdaki yumusak deriyi katlayip arasina aliyor. Elin derisi acimaya basladigi icin on kol zayifliyor, sonra biseps dusuyor. Sonra zaten hareket fail oluyor.

Ayni sey barfikste de gecerli. Bogumdan tutmak lazim. Yoksa yumusak deri katlaniyor.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

images.jpg

Bu fotoda cok guzel aciklamis. Soldaki dogru tutus sekli. Sagdakinde deadlift yapsrken kaldirdiginda bar hem avuc icinde donerek one gitmeye calisir. Hemde avuc icindeki yumusak deriyi katlayarak nasir olusumu artirir.

herkese selamlar :)
ben özcelik , nickimi değiştirdim ve uzun zamandır yazamadım ve spora her zaman devam.Bazı hastalıklar ve aksakllıklara rağmen vücut geliştirmeye devam ediyorum.Gördüğüme göre gruptakiler aktif şekilde buradalar cümleten herkese iyi bayramlar :)[DOUBLEPOST=1473510916][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme:
herkese selamlar :)
ben özcelik , nickimi değiştirdim ve uzun zamandır yazamadım ve spora her zaman devam.Bazı hastalıklar ve aksakllıklara rağmen vücut geliştirmeye devam ediyorum.Gördüğüme göre gruptakiler aktif şekilde buradalar cümleten herkese iyi bayramlar :)
Selamlar Özçelik hosgeldin tekrar
Keyifler iyidir umarım

hook grip yapabilsek çok iyi olacak ama onu ben beceremedim şahsen parmağım acıdı.
Hook gribe alisana kadar o agriyi cekmek gerekiyor. Burda hook gribi gostermis ama normal tutusda da bar ayni yerde durmali. Barin avuc icindeki pozisyonu butun agirlik calismalarinda temel. Dambilda tutsan bar da, barfiks de ceksen avuc icindeki durus boyle olursa tutus gucu artiyor.

Hook gribe alisana kadar o agriyi cekmek gerekiyor. Burda hook gribi gostermis ama normal tutusda da bar ayni yerde durmali. Barin avuc icindeki pozisyonu butun agirlik calismalarinda temel. Dambilda tutsan bar da, barfiks de ceksen avuc icindeki durus boyle olursa tutus gucu artiyor.

rastgele tutuyorum desem yeridir hiç dikkat etmedim aslında tutuş şeklime.rastgele dambvılı yada barı alıyorum devam ediyorum :)
bundan sonra dikkat etmek lazım bakalım neler farkedecek.sağlam tutuş kaldırılan ağırlığın bile artmasına sebep olacakdır bence hangi hareket oldugu farketmeden.

Back
Yukarı