etsote77
Üye
Bende aynen ole yapiyorum alıştım artikinşallah abi yarınkı hedefim o
kardiyonun ağırlık idmanı peşine yapılması taraftarıyım.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aynen ole yapiyorum alıştım artikinşallah abi yarınkı hedefim o
kardiyonun ağırlık idmanı peşine yapılması taraftarıyım.
kardio yapsam öyle yapardım abi kesinlikle daha çok verim alınır ve interval yapacan düz koşuya göre verimi daha yuksek olur.bu arada bu akşam deadlift yaptım 130 kiloyu 5 kere yaptım 1rmsi 150 yapar denemek lazım bir araBende aynen ole yapiyorum alıştım artik
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 70 kg ile 4x8 yapıyorum suankardio yapsam öyle yapardım abi kesinlikle daha çok verim alınır ve interval yapacan düz koşuya göre verimi daha yuksek olur.bu arada bu akşam deadlift yaptım 130 kiloyu 5 kere yaptım 1rmsi 150 yapar denemek lazım bir ara![]()
70kg sana az abi bence daha fazlasına çekerin vardır artır o ağırlığı 4x8 falan ugrasma abi 5-3-1 falan takıl daha çok verim alırsın.[DOUBLEPOST=1473317512][/DOUBLEPOST]Ben 70 kg ile 4x8 yapıyorum suan
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende öyle tutuyorum abi yoksa kayıyor elden fırsat buldukça kavrama çalışmak lazım abi.Bu arada mali saol bir içe bir dışa bakarak tutuyorum daha verimli oldu elimden kaymiyor artik
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar Özçelik hosgeldin tekrarherkese selamlar
ben özcelik , nickimi değiştirdim ve uzun zamandır yazamadım ve spora her zaman devam.Bazı hastalıklar ve aksakllıklara rağmen vücut geliştirmeye devam ediyorum.Gördüğüme göre gruptakiler aktif şekilde buradalar cümleten herkese iyi bayramlar![]()
İndir kaldır işte ne olsun aynı ☺☺☺hoşbulduk abi çok iyi keyifler ve bayağı hard çalışmaya başadım yakında foto atacağım inşallahsizi sormalı ?
Hook gribe alisana kadar o agriyi cekmek gerekiyor. Burda hook gribi gostermis ama normal tutusda da bar ayni yerde durmali. Barin avuc icindeki pozisyonu butun agirlik calismalarinda temel. Dambilda tutsan bar da, barfiks de ceksen avuc icindeki durus boyle olursa tutus gucu artiyor.hook grip yapabilsek çok iyi olacak ama onu ben beceremedim şahsen parmağım acıdı.
rastgele tutuyorum desem yeridir hiç dikkat etmedim aslında tutuş şeklime.rastgele dambvılı yada barı alıyorum devam ediyorumHook gribe alisana kadar o agriyi cekmek gerekiyor. Burda hook gribi gostermis ama normal tutusda da bar ayni yerde durmali. Barin avuc icindeki pozisyonu butun agirlik calismalarinda temel. Dambilda tutsan bar da, barfiks de ceksen avuc icindeki durus boyle olursa tutus gucu artiyor.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi