ben peçete koyuyorum avuç içime çözümü öyle buldum kaymıyor bar artık :=).Bu arada mali saol bir içe bir dışa bakarak tutuyorum daha verimli oldu elimden kaymiyor artik
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalp ile alakali olduğunu zannetmiyorum alper muhtemelen bel den kaynaklidir nöroloji en mantıklısi geçer bence kafana takmaBeyler bu aralar sol kalcadan sol bacaga bir karincalanmami desem agrimi desem bi sikinti var, gece uykudan su icmek için uyandigimda oluyor özellikle, uzerine basinca aciyor sonra geciyor. Tatilde basladi simdi azaldı ama merak ettim ne olabilir diye, norolojoyi ye baktir, kalp damar, ortopedi ye baktir dediler. Bende en musait olan norolojiye bi gitcem. Sizde oldumu bole hiç?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bel fıtığı tarzı şeylerde kalcadan ayağa doğru uyuşma karıncalanma olur derler ama illa fıtık olacak ďye bişi yok tabiEheh inşallah sagol
Hehe sagol inşallah. Sende ne sorun vardida başlangıç dediler, spordan sonra olmuyormu artik?Birşey olmaz allahin izniyle abi rahat ol bende de bel fitigi başlangıcı vardı spora başladım hiçbir sıkıntı yasamadim çok sukur.sen daha çok gencsin![]()
Sen resmini koy ben üstüne tikliyim düzelir ☺☺☺Zaten sirt çalışıyorum, daha nasil guclensinneyse pazartesi belli olur işin asli