her eve lazım barış abi gibi bir adamEvet cok hamarat bir body buildingci, bize ancak o bakarsagol malim inşallah
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana da köyden pestilli Ceviz gelse keşke OhhhNe istersem, pizza olur, pide olur, koyden gelen pestil cevizli sucuklar olur... O gun kalori saymiyorum. Kilo verirkende yapiyordum, hic sorun cikarmadi
Bence çok zorluyorsun kendini haftada bir Cheat olmaz okadar işkence yapma kendine .gün aşırı yap Cheat güncheat day ne var abi?
Bence çok zorluyorsun kendini haftada bir Cheat olmaz okadar işkence yapma kendine gün aşırı yap Cheat günlerini sana da yazıkIf ile clean bulkin 2. Haftasi bitcek, antrenman varken 2950 kal, karbo agirlikli; antrenman yokken 2215 kal, yağ agirlikli, proteinler iki durumda da ayni. Haftada bir, mesela yarin cheat day yapıyorum, tek ögune karsiyim![]()
Bence çok zorluyorsun kendini haftada bir Cheat olmaz okadar işkence yapma kendine .gün aşırı yap Cheat gün
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son ramazan bayramında ara verdim tatil falan sonra full devam bu hafta çalışmayayim diyorum p.tesi yine başlarımAbi bütün gün cheat zaten oda 1 hafta yetiyor yani2 ayda hic durmadiysan 1 hafta dinlen bence, vucudu dinle.
vucut ister zaten abi anlarsın. ara vermen gerektiğini düşünürsen ara ver 1 hafta gitmesen birşey kaybetmezsin hatta daha kazanırsın bence.En son ramazan bayramında ara verdim tatil falan sonra full devam bu hafta çalışmayayim diyorum p.tesi yine başlarım
Öyle yapıcam mali saol zaten biraz fazla yogun bu hafta işlerim bahane oldu o da kendimi fazla yorgun hissettim bu hafta belki vücut istemiştir dediğin gibivucut ister zaten abi anlarsın. ara vermen gerektiğini düşünürsen ara ver 1 hafta gitmesen birşey kaybetmezsin hatta daha kazanırsın bence.
o zaman mola verecek durumda değil abi vucut devam sporaYok arkadaş ara falan veremiyorum isteyerek spora aklım hep orda bu nedir ya
Gece vardiya ya kalsigini biliyorumda meslek neydi abi,belki lazim olur bilelim deYok arkadaş ara falan veremiyorum isteyerek spora aklım hep orda bu nedir ya
Burak ben gemi kaptaniyim. İstanbul boğazı gemi trafik hizmetlerinde çalışıyorum boğazdan geçen gemilerin emniyetli bir biçimde Karadeniz'den ege ye veya ege den Karadeniz e gitmesini sağlamaya çalışıyoruz. 24 saat gemi trafiği açık malum vardiyalı çalışıyoruz haliyle .bilmem lazım olur mu ☺Gece vardiya ya kalsigini biliyorumda meslek neydi abi,belki lazim olur bilelim de
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi gemi alamamda kayıkla karşıya falan geçersem guvenliğimi sağlarsınBurak ben gemi kaptaniyim. İstanbul boğazı gemi trafik hizmetlerinde çalışıyorum boğazdan geçen gemilerin emniyetli bir biçimde Karadeniz'den ege ye veya ege den Karadeniz e gitmesini sağlamaya çalışıyoruz. 24 saat gemi trafiği açık malum vardiyalı çalışıyoruz haliyle .bilmem lazım olur mu ☺
Abi gemi felan alacak olursam ilk danisacagim kisi sensin, ineboludan cikar bogazdan gecerken bi kiyak yaparsin artikinBurak ben gemi kaptaniyim. İstanbul boğazı gemi trafik hizmetlerinde çalışıyorum boğazdan geçen gemilerin emniyetli bir biçimde Karadeniz'den ege ye veya ege den Karadeniz e gitmesini sağlamaya çalışıyoruz. 24 saat gemi trafiği açık malum vardiyalı çalışıyoruz haliyle .bilmem lazım olur mu ☺
Ayipsin sen al hallederiz ☺☺☺Abi gemi felan alacak olursam ilk danisacagim kisi sensin, ineboludan cikar bogazdan gecerken bi kiyak yaparsin artikin
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi